• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • De La Cruz, Coconut Oil, Moisturizer, 2.2 oz (62.5 g)


    Виробник: De La Cruz
    Код товару: DLC-15460
    Наявність: Є в наявності
     ₴572  ₴468
    Купити

    Докладно про товар De La Cruz, Coconut Oil, Moisturizer, 2.2 oz (62.5 g) :

  • For Hair & Skin
  • Рекомендації із застосування

    De La Cruz Coconut Oil hydrates the skin and hair and forms a rich, protective barrier. For use on the hair, apply to dry hair and scalp, let stand for 30-60 minutes and then shampoo normally. Can also be used for massage. To liquefy, place container in warm water. Oil will return to solid when cooled.

    Інші інгредієнти

    Cocos nucifera (coconut) oil, fragrance, BHT.

    Попередження

    For external use only.

    Покупець
    26.10.2020
    text_comment
    Другий раз я прошу кокосову олію, а цього разу я попросила цей продукт. Я використовую його з олією солодкого мигдалю і наношу на волосся, оскільки воно дуже сухе, тому воно приємно зволожує. Іноді після душу я наношу кілька крапель, поки моє волосся вологе, надаючи зволоження
    Покупець
    26.07.2019
    text_comment
    Чудовий запах. Гарно зволожує шкіру. Рекомендую брати відразу декілька.
    Покупець
    26.02.2019
    text_comment
    Я використовую його разом з іншими маслами для зволоження шкіри та волосся. Мені подобається розмір, не дуже маленький і не дуже великий. За літо він розтане, тому я вважаю, що добре зберігати його в холодильнику.
    Покупець
    23.05.2022
    text_comment
    Аромат кокосової олії заспокоює. Він добре тягнеться і легко наноситься легким дотиком. Навіть після нанесення приємний аромат збережеться деякий час. Після нанесення я була здивована, побачивши свіжий і красивий блиск. Якщо ви включите його в догляд за шкірою, ваша шкіра буде виглядати красиво. Я думаю, що його можна використовувати різними способами. Як видно на малюнку, він герметичний, тому вам не доведеться турбуватися про те, що вміст витече під час доставки. Він розміром з невелику долоню, тому я користуюся ним руками, думаю, що скоро можна буде використати. Оскільки це тип пляшки, яку можна відкрити, повернувши кришку, її неможливо відкрити одним дотиком, але її можна відкривати та закривати без напруги без будь-яких проблем. Сподіваюся, це стане у нагоді для ваших покупок.
    Покупець
    19.02.2019
    text_comment
    Має приємний аромат кокосу. Щоб використовувати його, нанесіть його на тіло після прийняття ванни, щоб воно було зволоженим. Він швидко перетворюється на масло при температурі ваших рук. Робить вашу шкіру блискучою. Розмір невеликий, але, здається, довговічний, тому що добре росте з невеликою кількістю.
    Покупець
    15.07.2019
    text_comment
    Чудовий крем! Зручна упаковка, якість дуже хороша. Рекомендую! Розмір достатньо великий.
    Покупець
    13.09.2020
    text_comment
    Хороша та дешева кокосова олія
    Покупець
    11.11.2022
    text_comment
    Непогана кокосова олія з приємним ароматом кокосу (не притарний). Об'єм невеликий, вистачає ненадовго. Добре зволожує шкіру та волосся.
    Покупець
    09.02.2021
    text_comment
    Супер швидка доставка. Смачний кокосовий аромат, розмір невеликий, але продукт якісний, сприяє чудовому зволоженню шкіри та волосся. Рекомендую до покупки.
    Покупець
    06.07.2018
    text_comment
    Навіть з того моменту, як я відкрила кришку, вона мала дуже солодкий аромат кокосу! Чи має натуральне кокосове масло такий запах? Коли я думав про це, там було сказано, що сировиною був аромат. Цікаво, що таке аромати, і мене це трохи хвилювало. Тим не менш, солодкий аромат кокосу можна відчути, тому я думаю, що людям, яким він подобається, він сподобається! Він вологий і дуже зволожений, і я радий, що купив багато cospa ♪