• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • De La Cruz, 100% Pure Vitamin E Oil, 28,000 IU, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: De La Cruz
    Код товару: DLC-15510
    Наявність: Є в наявності
     ₴818  ₴669
    Купити

    Докладно про товар De La Cruz, 100% Pure Vitamin E Oil, 28,000 IU, 1 fl oz (30 ml) :

  • No Artificial Colors or Fragrances
  • Our Pure Vitamin E Oil is a thick moisturizer that helps to soften dry skin and helps minimize the appearance of wrinkles.

    This honey-like oil works with all skin types to intensely hydrate and soften skin without clogging pores. 100% Pure with 28,000 IU of Vitamin E per Bottle Free of Artificial Fragrances and Colors Free of Preservatives Non-GMO Free of Gluten Vegan and Vegetarian Not Tested on Animals Bottled in the USA

    Рекомендації із застосування

    Use a few drops to hydrate skin, hair, and nails. Alternatively, mix a few drops with your favorite oil or cream to add the benefits of Vitamin E to your everyday routine. Use morning and night.

    Інші інгредієнти

    Tocopherol acetate (vitamin E).

    Попередження

    For external use only. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Do not apply to wounds or irritated skin.

    Покупець
    29.04.2020
    text_comment
    Це густе, густе масло з чудовою зволожуючою силою. Це крапельниця, тож як тільки ви навчитеся її використовувати, кількість легко регулювати. Спочатку я не звикла з ним поводитися, тому виклала занадто багато, а коли нанесла все на обличчя, у мене з'явилися прищі. Лише одна крапля — це добре.
    Покупець
    28.02.2019
    text_comment
    Я використовую його для обличчя. Чудово, що без запаху. Жодного жирного запаху взагалі. Безпечний у використанні. Він має важку текстуру і може бути трохи складним для обробки. Я не можу відірватися від крапельниці, тож залишаю її висіти, наче тягну за ниточку. Оскільки він недбалий, якщо ви використовуєте його як є, олія залишиться плямами навколо нього.
    Покупець
    28.01.2020
    text_comment
    Запах поганий Використовуйте З кремом Ви маєте право на тіло або змішайте з сирим маслом Шая Після душу приховує сліди Розмір гарний, бо дві краплі його вистачає.Якість хороша.Вік підійде кому завгодно.Багато не беріть.На упаковку вистачає однієї краплі.Дівчатам мочи два дні,на все діє,на волосся очі,на губи, тіло, в будь-яку суміш, покладіть її один раз, і це дає чудові результати, але продовжуйте, і вам цього вистачить на деякий час
    Покупець
    24.07.2021
    text_comment
    Вітамін Е дуже корисний для шкіри.Розмір невеликий,але крапельку його вживаєш.Швидко не закінчується.Вік підходить для будь-якого віку.Зменшує темні кола під очима.Змішай із солодким мигдалем. олія.Запах нормальний.Використовувати для обличчя.Зволоження або сироватка різниця в щоденній рутині.
    Покупець
    20.03.2020
    text_comment
    Це момент! Такий високоякісний вітамін Е, надзвичайно густий, тому його мало корисно. Я використовую його у своєму зволожуючому кремі, змішую цих двох поганих хлопців разом і створюю магію. Моя шкіра на дотик м’яка та наживлена. Ніби вона поглинає цей продукт! Він теж гарного розміру, гарно упакований, його точно вистачить мені на деякий час. Так задоволений!
    Покупець
    12.06.2022
    text_comment
    Quality Ingredient Age Antioxidants Упаковка та користь Cognition Артрит Поліпшення болю Смак Використання Розмір Запах Зимовий Формула Зволожуюча текстура Чутлива Якісний інгредієнт Age Антиоксиданти Упаковка та користь Cognition Артрит Поліпшення болю Смак Використання Об'єму Запах Зимовий Антиоксидант Упаковка Benmm Antioxidation Вологість і аромат Cognix A. Поліпшення Біль Смак Використання Розмір Запах Зимовий Формула Зволожуючий Текстура Чутливий
    Покупець
    12.03.2021
    text_comment
    Спробую по дешевше.
    Покупець
    11.07.2019
    text_comment
    Чудовий натуральний вітамін Е! Дуже зручно додавати в маски для волосся та лиця. Найвища якість!
    Покупець
    11.06.2019
    text_comment
    Купив цю олію з вітаміном Е, щоб додати її в мило, щоб зберегти його, а також зволожити шкіру. Ця олія з вітаміном Е дуже густа. Має насичену текстуру, яка надає липкість. Він не має запаху і прозорий на вигляд. Він поставляється в скляній пляшці бурштинового кольору. Однак моя крапельниця не закривається належним чином після кількох використань. Він має тривалий термін придатності до 2026 року. Він не містить штучних барвників та ароматизаторів. Він не містить ГМО та глютену. Але оскільки він досить густий, я не збираюся використовувати його безпосередньо для зволоження шкіри та волосся.
    Покупець
    10.09.2022
    text_comment
    Олія дуже густа, без запаху. У чистому вигляді зручно наносити лише на губи. До речі, добре допомагає при заїдах у куточках губ. Олія чиста, натуральна. Зручніше додавати в креми або маски, ніж користуватися в чистому вигляді. Хороший ефект від сухості шкіри на ліктях, п'ятах, можна наносити навколо очей - гарний антивіковий ефект. З мінусів - незручна кришечка, яка важко відкривається і закривається. Сама якість масла хороша