• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Curls, Poppin Pineapple Collection, So So Smooth, Vitamin C, Leave In Conditioner, 8 oz (236 ml)


    Виробник: Curls
    Код товару: CUS-00047
    Наявність: Є в наявності
     ₴1157  ₴946
    Купити

    Докладно про товар Curls, Poppin Pineapple Collection, So So Smooth, Vitamin C, Leave In Conditioner, 8 oz (236 ml) :

  • No Animal Testing
  • Formulated with Vitamin A, B1, B6, C, for shiny, longer, thick and healthy curls. Enhances hair growth, increases sebum (scalp's natural oil) production, and decreases hair loss.

    Be fly, not dry! Refresh, condition and soften your curls every time you style with So So Smooth Vitamin C Leave In Conditioner.

    Рекомендації із застосування

    Apply So So Smooth Vitamin C Leave In Conditioner to freshly cleansed hair, before applying So So Def Vitamin C Curl Defining Jelly or on dry hair to refresh curls. Great for roller, rod and twist out sets.

    Інші інгредієнти

    Water, behentrimonium methosulfate, (fatty alcohol - emollient), cetearyl alcohol (fatty alcohol - emollient), certified organic cocos nucifera (coconut) oil, glycereth-26,certified organic pineapple fruit extract, sorbitol, certified organic aloe leaf juice, hydrolyzed quinoa, silk amino acids, certified organic chamomile flower extract, fragrance, phenoxyethanol, caprylyl glycol.

    Покупець
    30.05.2021
    text_comment
    Смачний солодкий аромат. Якість композиції здається мені дуже хорошою, тому що вона підходить для кучерявого способу і містить зволожуючі, зволожуючі та відновлюючі інгредієнти для волосся, тому переваги: міцне, м’яке та блискуче волосся, консистенція густа, незважаючи на те, що вона залишається в складі. , тож із використанням невеликого продукту досягається чудовий результат. Розмір не дуже великий, але працює дуже добре
    Покупець
    28.07.2019
    text_comment
    Консистенція тверда і допомагає визначити локони, але не надто утримує кучерявість. Аромат дуже м'який, і це довго.
    Покупець
    27.07.2022
    text_comment
    Пахне ананасом. Це для дітей.? ? Пахне так солодко, що в Японії його не знайти. Однак це напрочуд хороший інгредієнт, і він зберігає мою температуру вологою. Хотілося б купити, якщо тільки запах мене якось заспокоює. .
    Покупець
    27.06.2018
    text_comment
    Найкрасивіша клітковина в житті - це волокно, яке має легку текстуру і гарний, літній і освіжаючий аромат, який легко розподіляється по волоссю, тому що губа в ньому висока.Склад продукту містить білкові компоненти, тому він підходить для низька пористість, але це жахливо для середньої та високої.Упаковка гарна.Ми забуваємо, що зволоження продукту солодке, як тільки ви відчуєте, що локони визначені та оновлені??
    Покупець
    27.01.2020
    text_comment
    Запах прекрасний, використання волосся, якість відмінна, розмір хороший, вік красивий, упаковка красива, користь - склад волосся, шкіра голови чутлива, зволоження.Дякую iHerb. Чудові товари мені подобаються і хороші ціни.Дякую за всі товари.Раджу пробувати все з них дівчата.Всім дякую.Мені дуже сподобався сайт.Дуже дякую.Дуже сподіваюся на користь
    Покупець
    24.12.2018
    text_comment
    Я замовляв його для своєї клієнтки, сподіваюся, буде добре, сподіваюся, буде корисним для неї
    Покупець
    20.05.2022
    text_comment
    аромат приємний і солодкий використання: не використовуйте багато для тонкого кучерявого волосся з низькою пористістю, інакше вам доведеться мити волосся ще раз, це корисно для вашого волосся, роблячи його м’яким і зволоженим пакет хороший зволожує досить добре шкіра голови реагує нормально навіть Хоча моя шкіра чутлива, це добре, але не робить локони просто гарними, залиште для зволоження
    Покупець
    14.10.2019
    text_comment
    Ця процедура для ванни нагадує пухнастий крем. Пошкоджене волосся зволожиться, а аромат ананаса стане більш збудливим. Проте остання з пляшки не виходить, тому я вважаю, що варто поставити її догори дном. Аромат ананаса також досить сильний, і він відчувається штучним. Аромат, схожий на ананасову гумку, який використовують діти. Подібний продукт, Cantu Shea Butter Reave-In Conditioning Repair Cream, безумовно, є зволожуючим і більш природним ароматом ананаса. Аромат той самий, але.
    Покупець
    12.10.2019
    text_comment
    Його запах трохи дивний, але його зволоження солодкувато-гірке. Підходить для кучерявого волосся типу 2C/3A. Формула продукту рідка, але трохи важча. Кількість підходить, тому що ви можете використовувати невелику кількість і продукт буде з вами ?
    Покупець
    08.01.2021
    text_comment
    Тепер я відчуваю таке полегшення, коли моя дочка тепер може носити своє волосся. Воно так добре пахне, і її волосся стало таким м’яким. Пакет прийшов без пошкоджень, розмір виробу прийнятний. Перше використання і результат приголомшливий. Дякую iHerb.