• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Cultures for Health, San Francisco Sourdough, 1 Packet, .19 oz (5.4 g)


    Виробник: Cultures for Health
    Код товару: CFH-02000
    Наявність: Є в наявності
     ₴1236  ₴1011
    Купити

    Докладно про товар Cultures for Health, San Francisco Sourdough, 1 Packet, .19 oz (5.4 g) :

  • Cultures for Health
  • Non GMO
  • Make It Yours
  • Homemade Sourdough Bread
  • Make Loaf After Loaf of Artisan-Style Sourdough Bread
  • Starter Culture Made From Organic White Wheat Flour
  • Once activated, this starter culture can be maintained to reuse as a continuous source of leavening.

    In The Bag:
  • (1) Packet of dehydrated San Francisco sourdough starter culture
  • Instructions for activating and maintaining the starter culture

  • Рекомендації із застосування

    What you'll need:
  • All-purpose white flour (organic recommended)
  • Інші інгредієнти

    Organic white wheat flour, live active cultures.

    Manufactured in a facility that processes products containing gluten.

    Попередження

    Store in a cool, dry place.

    Refrigerate for long-term storage.
    Поживна цінність
    Serving Size: 5.4 g
    Servings Per Container: 1
    Amount Per Serving % Daily Value*
    Calories 19
    Total Fat 0 g 0%
    Sodium 0 mg 0%
    Total Carbohydrate 4 g 1%
    Protein 0 g
    *Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
    Покупець
    24.11.2019
    text_comment
    Зробила все за інструкцією. закваска працює, але хліб на смак мені не дуже сподобався. Кислий виходить, ніж на моїй старій.
    Покупець
    22.07.2018
    text_comment
    На любителя
    Покупець
    18.08.2019
    text_comment
    чудова якість продукту. це справді працює як задумано. Незабаром обов'язково отримаєте більше! Дуже дякую за це. він був виготовлений з високоякісних інгредієнтів. Крім того, упаковка та розміри були ідеальними. все хороша якість. мені подобається запах і зовнішній вигляд.
    Покупець
    15.11.2021
    text_comment
    Простий у використанні! Набагато здоровіший і корисний для здоров’я кишечника. Ми не можемо купити хліб на заквасці там, де ми живемо, і це наступна найкраща річ.
    Покупець
    10.12.2019
    text_comment
    Здається, стартер працює добре! Не можу дочекатися, щоб почати випікати вдома хліб без добавок!
    Покупець
    10.04.2018
    text_comment
    Не дивлячись на те, що довго лежали перед використанням - все вийшло. Закваска спрацювала і хліб вийшов пишним, не дуже кислим
    Покупець
    08.07.2018
    text_comment
    На фото- 4 день підгодовування стартеру, закваска жива, працює, в комплекті покрокова інструкція , як відновити закваску, як її підживлювати для подальшого використання, рекомендую
    Покупець
    07.02.2021
    text_comment
    Супер, буду замовляти ще обов'язково
    Супер, буду замовляти ще обов'язково
    Супер, буду замовляти ще обов'язково
    Покупець
    06.07.2018
    text_comment
    Наведена інструкція неефективна і призводить до більших витрат борошна. Замість того, щоб слідувати інструкціям, які додаються до нього, зробіть це для швидшої активації та успіху: День 1 Ранок: 1. Покладіть зневоднену закваску в ємність, додайте 1 столову ложку води кімнатної температури (трохи менш теплої, ніж теплий душ), щоб зволожити спочатку гранули зневодненої закваски. Перемішайте і переконайтеся, що всі гранули зневодненої закваски просочилися, а потім залиште на годину при кімнатній температурі. Борошно НЕ додавати через годину. 2. Через годину додати 50г борошна - 50г води. Дуже добре перемішайте, воно має бути схоже на дуже густе тісто, яке ще може вилитися, а не з грудками. 3. Поставте ємність у не ввімкнену духовку/мікрохвильову піч, щільно накрийте кришкою. Поставте туди чашку гарячої води, щоб підвищити температуру і вологість. День 2: 4. Ви можете побачити жменьку бульбашок, але вони ще не живі. Дуже добре перемішайте суміш. Змініть чашку гарячої води. Немає необхідності додавати більше борошна, вони ще не повністю прокинулися, все ще порушуючи 1-у подачу. День 3 Ранок: 5. Можливо, зверху виділяться відокремлення прозорої рідини (хуч) і кілька бульбашок. Це хороший знак. 6. Додати 25 г борошна, 25 г води, дуже добре перемішати. Змініть чашку з гарячою водою, яка стоїть поруч. День 3 Вечір: 7. У вас пробуджена закваска з бульбашками, яка пахне трохи солодко, наприклад, як має пахнути зріла, нагодована та насичена закваска. День 4 Вечір: Ви можете підготуватися до випічки на день 5, вийнявши 50 г закваски, нагодуйте 100 г борошна, 100 г води, добре перемішайте і залиште на стільниці нещільно накритою або з кавовим фільтром, і він повинен збільшитися вдвічі. / втричі, готовий до випікання вранці. Решту ви можете або продовжувати годувати для великої стартової банки, або годувати, і коли вона підніметься, зберігайте в холодильнику, поки вона не подвоїться, і годуйте її раз на тиждень, якщо ви не печете щодня. Прикріплена фотографія вечірнього бульбашкового дня 3 :) Примітка: трохи більше води на початку для регідратації гранул, згодом можна зробити sd1: flour2: water2 для нічного підйому, щоб приготувати тісто вранці.
    Покупець
    03.12.2019
    text_comment
    зі мною не спрацювало, нелегко активувати, але я думаю, що це тому, що в мене немає досвіду