• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Cultures for Health, Greek Yogurt, 2 Packets, .04 oz (1.2 g)


    Виробник: Cultures for Health
    Код товару: CFH-02028
    Наявність: Є в наявності
     ₴1232  ₴1008
    Купити

    Докладно про товар Cultures for Health, Greek Yogurt, 2 Packets, .04 oz (1.2 g) :

  • Cultures for Health
  • Starter Culture
  • Non GMO
  • Gluten Free
  • Make It Yours
  • Homemade Greek Yogurt
  • Make Rich, Tangy, Heirloom-Style Greek Yogurt
  • Make a batch after batch of creamy, probiotic-rich Greek yogurt.

    Once activated, this starter can be maintained to reuse continuously for your next batches of Greek yogurt.

    In the Bag:
  • (2) packets of dehydrated Greek yogurt starter culture.
  • Instructions for activating and maintaining the starter culture.


  • Рекомендації із застосування

    What you'll need:

  • Pasteurized whole milk (avoid ultra-pasteurized or UHT milk).

  • Yogurt maker (or similiar appliance that will hold at 105-111ºF)



  • Інші інгредієнти

    Organic milk, live active cultures.

    Manufactured in a facility that processes products containing dairy and soy.

    Попередження

    Store in a cool, dry place.

    Refrigerate for long-term storage.
    Поживна цінність
    Serving Size: 0.6 g
    Servings Per Container: 2
    Amount Per Serving% Daily Value*
    Calories 0
    Total Fat 0 g 0%
    Saturated Fat 0 g 0%
    Trans Fat 0 g
    Cholesterol0 mg 0%
    Sodium 0 mg 0%
    Total Carbohydrate 0 g 0%
    Dietary Fiber 0 g 0%
    Total Sugars 0 g
    Includes 0 g Added Sugars
    0%
    Protein0 g
    Vitamin D0 mcg 0%
    Iron0 mg 0%
    Calcium0 mg 0%
    Potassium 0 mg 0%
    *The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    29.06.2021
    text_comment
    Вперше використовую. В комплекті 2 пакети. Розмір досить хороший. Приготувати йогурт дуже просто.
    Покупець
    22.02.2022
    text_comment
    Важко знайти таку культуру, і я дуже радий, що iherb її несе. Я пробував закваску інших брендів, і з нею так легко приготувати йогурт. Я сподіваюся, що цей бренд також буде працювати.
    Покупець
    18.07.2018
    text_comment
    Я робив грецький йогурт в Америці багато років, починаючи з баночки йогурту, каструлі, мірної чашки з пірексу на 4 склянки, дрібного сита та духовки, яка була. світло. Однак, переїхавши до Ізраїлю, у мене не було духовки зі світлом, і контейнери з йогуртом не працюють так добре. Я знайшов цей продукт. У перший раз він не вийшов дуже густим, але я зберегла порцію, а мій чоловік все одно вживав решту разом зі своїм сироватковим протеїном. Згодом кожна партія ставала густішою (але ніколи не була настільки густою, щоб я міг використовувати сито). Потім він забув зберегти пару столових ложок, і нам довелося починати все спочатку з нової упаковки. Але це була помилка користувача.
    Покупець
    16.04.2020
    text_comment
    Це досить добре, якщо ви плануєте використовувати постійну культуру. Перша партія завжди рідка, але вона покращується з часом. Я почав готувати грецький йогурт із цього, але перейшов на Fage як закваску, оскільки він дає стабільніші результати.
    Покупець
    14.05.2020
    text_comment
    Це був єдиний йогурт, який я міг знайти на iherb, тому я його отримав. Я ще не пробував, щойно отримав свою йогуртницю поштою. Мені здалося, що це трохи дорожче, але місцевий бренд у магазині біля мене коштує приблизно так само, і я маю відчуття, що це трохи краще з точки зору якості. Це обов’язкова умова, якщо ви розумієте, що 99% магазинного йогурту — лайно, в ньому немає живих мікробів.
    Покупець
    10.07.2022
    text_comment
    Перший раз вийшов трохи водянистим, і з тих пір я продовжував бродити, використовуючи кожну партію як «матерінську» культуру, вона ставала все кращою і кращою! Я дійшов висновку, що найкращий мій рецепт такий: 1 літр незбираного молока 100 г вершків для збивання 50 г незбираного сухого молока перемішайте та варіть до 75–80ºC (стежте, щоб не перегріти, інакше молочна суміш обшпарить), потримайте та перемішайте протягом 15-20 хвилин. зачекайте, поки він охолоне до 45ºC змішайте 23 г (2% від початкової ваги суміші) маточного йогурту (з останньої партії) бродіть протягом 4 годин при 43,3ºC охолоджуйте протягом ночі та насолоджуйтесь!
    Покупець
    07.03.2019
    text_comment
    Я використовував цей продукт раніше, він незмінно чудовий. Я купив інший, тому що ми були у від’їзді 3 місяці, на випадок, якщо заморожене не підійде. Останній йогурт був сильним понад 3 роки, можливо все ще добре!
    Покупець
    06.06.2020
    text_comment
    Хороший, однак я використав його майже до закінчення терміну придатності, і я помітив, що смак був неприємним, а коричневий колір вмісту все ще був присутній. Я не можу судити про якість, якщо не використовую до закінчення терміну придатності
    Покупець
    03.06.2021
    text_comment
    гарна якість . смачно. Добре упаковано. Продукт високої якості. Повторна покупка
    Покупець
    02.09.2022
    text_comment
    Опис Культури для здоров’я. Закваска без ГМО. Без глютену. Домашній грецький йогурт. Зробіть насичений, гострий грецький йогурт у стилі реліквії. Приготуйте порцію за партією кремоподібного грецького йогурту, багатого на пробіотики. Після активації цю закваску можна постійно використовувати для наступних порцій грецького йогурту. У сумці: (2) пакети зневодненої закваски грецького йогурту. Інструкція з активації та підтримки закваски. Пропоноване використання Що вам знадобиться: пастеризоване незбиране молоко (уникайте ультрапастеризованого або ультрапастеризованого молока). Йогуртниця (або аналогічний прилад, який витримує температуру 105-111ºF) Охолодіть для тривалого зберігання. Інші інгредієнти Органічне молоко, живі активні культури. Виготовлено на підприємстві, яке переробляє продукти, що містять молочні продукти та сою.