• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Crest, Kids, зубна паста проти карієса з фторидами, для дітей від 2 років, зі смаком жувальної гумки, 119 г (4,2 унції)


    Виробник: Crest
    Код товару: CRR-77613
    Наявність: Є в наявності
     ₴674  ₴551
    Купити

    Докладно про товар Crest, Kids, зубна паста проти карієса з фторидами, для дітей від 2 років, зі смаком жувальної гумки, 119 г (4,2 унції) :

  • Смак, який подобається дітям
  • Для дітей віком від 2 років
  • Зубна паста Crest Kid's зі смаком жувальної гумки приносить задоволення від чищення зубів, забезпечуючи захист, якого ви очікуєте від Crest. Наша дитяча зубна паста з фторидами забезпечує ефективний захист від карієсу та має дотепний смак жувальної гумки, який освіжає дихання. Зубну пасту рекомендують малюкам та дітям (старше 2 років) під належним наглядом.

    Призначення. Допомагає захистити зуби від карієсу.

    Рекомендації із застосування

    Дорослим та дітям старше 2 років: ретельно чистити зуби після кожного прийому їжі або принаймні двічі на день чи відповідно до рекомендацій стоматолога. Не можна ковтати. Щоб мінімізувати ризик ковтання, дітям до 6 років слід використовувати кількість розміром з горошину. Наглядайте за дітьми, коли вони чистять зуби, поки вони не навчаться робити це правильно. Дітям до 2 років: проконсультуйтеся зі стоматологом.

    Інші інгредієнти

    Активні інгредієнти ПризначенняФторид натрію (0,243 %)Зубна паста проти карієсуДопоміжні інгредієнти Сорбітол, вода, гідратований діоксид кремнію, лаурилсульфат натрію, тринатрійфосфат, фосфат натрію, целюлозна камедь, ароматизатор, сахарин натрію, карбомер, барвник червоний 40.

    Попередження

    Зберігати в місці, недоступному для дітей молодше 6 років. У разі проковтування пасти в кількості більшій, ніж необхідно для чищення зубів, негайно зверніться за медичною допомогою або до токсикологічного центру.
    Покупець
    23.02.2021
    text_comment
    дитина (5років) в захваті, дуже подобається чистити зубки цією пастою. Зручна кришка-відкривашка, не потрібно відкручувати і не загубиться, ще й тюбик на ній зручно стоїть.
    Покупець
    22.05.2018
    text_comment
    Якісна дитяча паста з приємним смаком. У скаді містить фтор. Користуватися зручно.
    Покупець
    22.01.2018
    text_comment
    Якщо дорослі можуть чистити зуби і без пасти, то в разі дітей практично завжди паста вкрай необхідна. Все тому, що тільки завдяки солодкої зубній пасті більшість дітей погоджується на чистку зубів. Крім того, дитяча зубна паста викликає бажання дитини і в наступний раз почистити зуби, роблячи процес смачним і приємним.
    Покупець
    20.09.2019
    text_comment
    Чистила дитині 3.5 роки зуби пастою без фторидів,то дуже камінь і наліт утворювався Зубки чорні були.
    Стоматолог почистили все і порадили взяти таку пасту ,вже для доросліших діток!
    Дитина навчилися плювати))) не ковтає
    І реально зуби чистіші з цією пастою,все добре вичищається
    Ми задоволені,головне не ковтати!
    Покупець
    18.05.2018
    text_comment
    Наша улюблена паста гарної якості зі смаком жувальної гумки,добре піниться,має гелеву консістенцію,упаковки нам хватає надовго,добре висищає молочні зубки,зубки залишаються білими
    Покупець
    12.08.2020
    text_comment
    Дуже подобається! На смак чудова! Якість відмінна. Користуватися дуже зручно, піниться дуже добре.
    Щиро дякую цьому сайту за те, що можу так
    легко замовити все, що мені треба. Також
    дякую за швидку доставку. Завдяки вам можу
    підтримувати здоров'я та імунітет всієї моєї родини не дивлячись на всі стреси, що супроводжують нас останній рік.
    Покупець
    08.10.2018
    text_comment
    Ми і самі користуємось пастами Crest, тому купляю їх і для дитини 7 років. Адже дитині дуже важливо користуватися пастами з фтором у складі. Інгредієнти мене цілком задовольняють, хоча для дитини 2 років я би обрала пасту з трохи меншим вмістом фтору, адже цю обов’язково треба випльовувати і полоскати рота. Тому батьки маленьких дітей, будьте уважні!
    Покупець
    08.01.2020
    text_comment
    Цей бренд любимо всією сім'єю за його якість! Дитині завжди чищу зубки цією пастою - вона її дуже любить. Часто брали полуницю, теперь взяли з жуйкою - то дуже приємна на смак. Велика упаковка - вистачає на довго. Добре очищує дитячі зубки!
    Покупець
    06.08.2018
    text_comment
    Моя маленька донечка просто не може дочекатися коли настане час чистити зубки! Я і сама дуже обожнюю цей запах, для мене це додаткове аромазадоволення;) А цій фірмі я дуже давно довіряю і знаю-вона найкраща! ціна звісно кусається, але коли є акція-стараюсь закупити пасту для всіх членів сім‘і!
    Покупець
    06.03.2019
    text_comment
    Я використовувала зубну пасту Crest Kids для своїх дітей та була задоволена результатом. Ця паста має приємний смак жувальної гумки, що дозволяє дітям більш охоче чистити зуби. Фториди в пасті допомагають запобігти карієсу та зміцнюють зуби, що робить їх менш вразливими до пошкоджень.
    Окрім цього, паста має яскравий та привабливий дизайн, який також може збільшити інтерес дітей до чищення зубів. Ще одна перевага цієї пасти - це те, що вона легко змивається, що є важливим фактором для дітей, які ще не навчилися пильно очищувати зуби.

    Щодо недоліків, я можу відзначити, що паста може бути трохи дорожчою, ніж деякі інші зубні пасти для дітей. Також, хоча смак жувальної гумки дітям дуже подобається, але дорослі можуть відчувати, що смак занадто солодкий або штучний.Загалом, я вважаю, що Crest Kids - це хороший вибір для дітей, які вже можуть користуватися зубною пастою з фторидами. Вона має приємний смак та дизайн, зміцнює зуби та запобігає карієсу. Хоча ця паста може бути трохи дорожчою, але вона є ефективною та безпечною для використання.