• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Country Comfort, Herbal Savvy, Comfrey-Aloe Vera, 2 oz (57 g)


    Виробник: Country Comfort
    Код товару: CTC-00112
    Наявність: Є в наявності
     ₴879  ₴719
    Купити

    Докладно про товар Country Comfort, Herbal Savvy, Comfrey-Aloe Vera, 2 oz (57 g) :

  • Not Tested on Animals
  • No Animal Ingredients
  • Comfrey, St. John's Wort, Calendula and Aloe Vera is a powerful combination of very gentle herbs most effective to soothe burns, sunburns, rashes, diaper rash, insect bites, and chapped or dry skin. You will be amazed how quickly it comforts. A natural salve no medicine chest should be without.

    Інші інгредієнти

    Safflower oil, sweet almond oil, beeswax, comfrey, st. john's wort, calendula, aloe vera and vitamins E, A & D.

    Попередження

    For external use only. Keep out of children's reach.

    Покупець
    29.08.2020
    text_comment
    Хороша якість, підходить для всіх. Натуральний склад.
    Покупець
    29.03.2020
    text_comment
    заживляє ранки,порізи,підтримує суху шкуру у гарному стані.млжна користуватися навіть немовлятам
    Покупець
    26.09.2021
    text_comment
    Відмінно, (використання) Я використовую його для сухих губ ? Якість Смак, відверто кажучи, я його не їв, але він як вазелін, але набагато легший і приємний
    Покупець
    24.10.2020
    text_comment
    Упаковка була симпатичною та гарною, тому я купила її з очікуванням, але вона зволожує без проблем при нормальному висиханні, але я не користувалася нею, оскільки не відчувала, що вона особливо впливає на частину екземи. Оскільки він містить інгредієнти, які ви можете бути впевнені, я хотів би використовувати його, якщо у вас є якісь проблеми зі шкірою.
    Покупець
    18.09.2020
    text_comment
    Дуже задоволена
    Купляла для донечки, нам 4 міс -то ідеально підійшов.
    Перепробувала дуже багато засобів, то це найкращий
    І по ціні супер
    І на дуже довго вистачає
    Тому,сміло рекомендую !
    Для діток ідеально підходить ?
    Покупець
    17.08.2020
    text_comment
    Хороше.
    Покупець
    12.10.2020
    text_comment
    Дуже гарний і корисний для вогню.Я повернувся і попросив у нього двох.Рекомендую в кожну домівку.Перший раз, коли згориш, стави на вогонь і вогонь охолоне, а те, що в ньому залишається, є ознакою вогонь.
    Покупець
    08.02.2018
    text_comment
    Якість чудова, усі інгредієнти – трави, а також містить алое вера, щоб пом’якшити опік. Вік підходить від новонародженого до старшого. Упаковка достатньо хороша для місяців покращення. Воно заспокоює опік і полегшує біль , але це необхідно щодня покращувати з покращенням Користь відмінно підходить для опіків, поєднання всіх трав, які полегшують
    Покупець
    06.11.2018
    text_comment
    Я купив це, тому що у мене повільно заживала поверхнева рана. Аромат надзвичайно легкий. Він містить вітаміни A, E і D, які корисні для шкіри та допомагають їй відновлюватися. Він не містить ні продуктів тваринного походження, ні мінеральних масел, і повністю натуральний. Невелика кількість має велике значення, тож цього вистачить вам надовго. На жаль, мені довелося припинити його використання, коли я помітив, що в ньому є звіробій. Незважаючи на те, що я використовую його лише на шкірі, я боюся, що він може потрапити в мій кровотік і взаємодіяти з моїми ліками. Купила іншу Country Comfort Herbal Savvy, Golden Seal -Myrrh, яка не містить звіробою. Так що цей бальзам відмінно підійде, якщо у вас немає протипоказань до звіробою, в іншому випадку краще віддати перевагу іншому бальзаму.
    Покупець
    05.06.2018
    text_comment
    Нанесення цього на порізи та набряклі ділянки здається ефективним, оскільки зменшує набряк. Через кілька місяців після операції розрізу малих статевих губ у мене інколи набрякло від тертя, іноді я застосовував shiunkou, але він також мав заспокійливу дію. Оскільки Shiunkou червоний, вам потрібно бути обережним, щоб не потрапити на одяг, але це корисно, оскільки він не дратує, навіть якщо нанести його на слизову оболонку, і колір світлий. (Ми не підтвердили, чи можна використовувати слизову оболонку, і робимо це на свій страх і ризик.) Міровмісна мазь фірми також надійна, і у мене склалося враження, що вона має більший зволожуючий ефект.