• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Cosrx, Advanced Snail Hydrogel Eye Patch, 60 Patches, 3.17 oz


    Виробник: Cosrx
    Код товару: CRX-45230
    Наявність: Є в наявності
     ₴1972  ₴1613
    Купити

    Докладно про товар Cosrx, Advanced Snail Hydrogel Eye Patch, 60 Patches, 3.17 oz :

    Formulated with snail secretion filtrate, these hydrogel eye patches make your under-eye feel refreshed and hydrated.

    Рекомендації із застосування

    Use the tweezers to apply the eye patches on the desired area. Remove after 20-30 minutes.

    Apply where hydration is needed and make your skin feel refreshed.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, snail secretion filtrate, niacinamide, carrageenan, 1,2-hexanediol, ceratonia siliqua (carob) gum, betaine, hydroxyacetophenone, allantoin, chlorphenesin, cyamopsis tetragonoloba (guar) gum, calcium chloride, butylene glycol, sucrose, cellulose gum, adenosine, potassium chloride, dipotassium glycyrrhizate, ethylhexylglycerin, peg-90M.

    Key Ingredient: Snail secretion filtrate 20,400 ppm

    Попередження

    For external use only. Do not get into eyes.

    Покупець
    29.07.2018
    text_comment
    Муцин равлика – чарівний продукт, а лінія Cosrx дуже якісна. Ця каструля служить досить довго навіть при регулярному використанні. Він не має помітного запаху, ретельно зволожує та розгладжує зону під очима перед макіяжем. Загалом 10/10! Для додаткового ефекту роздування зберігайте горщик у холодильнику!
    Покупець
    29.05.2019
    text_comment
    Чудові пов'язки під очі! Дуже зволожує та насичує. Без запаху, відмінна якість. Дуже подобається, що в упаковці патчі 2 розмірів. Я зберігаю їх у холодильнику перед використанням, щоб зменшити набряклість області під очима. У мене чутлива шкіра, і ці патчі ніжні для моєї шкіри. Я люблю цей продукт!
    Покупець
    28.09.2019
    text_comment
    Чесно кажучи, колись він був солодким, я брав його на основі зволожуючого крему, але я взяв це помилково, але один раз було занадто мало, а другий солодкий, і використовувати його легко, і розмір розумний, і упаковка міцно п'янить, і формула його легка і ніжна, і зволожує солодко, і повторюю прийом і запах прикраси
    Покупець
    27.03.2020
    text_comment
    Зазвичай я не захоплююся масками, але інший коментатор згадав про те, що ємність вставляється в холодильник. Думка про те, щоб поставити прохолодні пластирі на опухлі очі, звучала чудово. Тож я зробив саме це, і це чудово! Розмір пластирів досить великий, без запаху, а область навколо очей виглядає спокійною та зволоженою після кожного використання. В упаковку також входять крихітні щипці для гігієни. Обов’язково викуплю це та розгляну інші продукти з муцину равликів від cosrx.
    Покупець
    17.05.2019
    text_comment
    Чудово покращує шкіру. Для мене вона зволожена при другому використанні. Випускається як патчі, гелеподібна. Зволожує шкіру під очима або в зонах усмішки та на лобі. немає запаху мені подобається він має сильне зволоження і йде в комплекті з пінцетом.
    Покупець
    16.09.2020
    text_comment
    Дуже зволожує. Ще не користувався цілий місяць. Але поки вони гарні під оком. Не дратує
    Покупець
    16.08.2018
    text_comment
    Мої улюблені патчі - мій порятунок при набряку, недосипання, при мішках під очима. використовую патчі найчастіше вранці. Вмиваюся з пінкою для обличчя, наношу тонік на обличчя та крем. А під очі ложу патчі. Ходжу в них 15-20 хвилин. дуже добре зволожують шкіру та підтягують її. Зберігаю ці патчі в холодильнику. В упаковці міститься 60 патчів. Це на 30 разів використання.
    Покупець
    12.06.2021
    text_comment
    Гаразд, цей продукт великий за розміром і має багато надзвичайно ніжних маленьких вкраплень. він надзвичайно ніжний і ніжний на дотик, дуже приємний на моїй шкірі. це якісний бренд, і ви можете це відчути під час використання. аромат нейтральний і м'який. він дуже корисний для молодої шкіри, залишаючи її м’якою та веселою, і добре підходить для моєї чутливої шкіри, я використовую його часто
    Покупець
    06.01.2019
    text_comment
    Мені вони подобаються, але застосування їх трохи дратує
    Покупець
    05.11.2022
    text_comment
    Непоганий результат, але незрозумілий розмір. Одрі патчі занадто великі прямо на підлогу обличчя, інші маленькі підходять хіба що для носогубки. Форма не дуже зручна, зате набряки та кола під очима помітно зменшує