• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Cosrx, Pure Fit, Cica Cream, 1.69 fl oz (50 ml)


    Виробник: Cosrx
    Код товару: CRX-45151
    Наявність: Є в наявності
     ₴1982  ₴1622
    Купити

    Докладно про товар Cosrx, Pure Fit, Cica Cream, 1.69 fl oz (50 ml) :

  • [/Cica-7 Solution/]
  • With 58.6% of Pure Fit CICA-7 Complex which combines soothing, moisturizing, and strengthening ingredients, this cica cream soothes irritated skin.

    Рекомендації із застосування

    Apply a proper amount evenly, avoiding eye area.

    Інші інгредієнти

    Centella asiatica extract, centella asiatica leaf extract, centella asiatica root extract, butylene glycol, glycerin, helianthus annuus (sunflower) seed oil, caprylic/capric triglyceride, 1,2-hexanediol, cetearyl olivate, sorbitan olivate, macadamia ternifolia seed oil, beeswax, panthenol, cetearyl alcohol, cyclomethicone, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, ethylhexylglycerin, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, arginine, allantoin, carbomer, water, pinus pinaster bark extract, asiaticoside, asiatic acid, madecassic acid, madecassoside, sodium hyaluronate.

    Pure Fit CICA-7 Complex 58.6%

    Asiaticoside, asiatic acid, madecassic acid, madecassoside, centella asiatica extract, centella asiatica leaf extract, centella asiatica root extract.

    Попередження

    For external use only. Do not get into eyes.
    Покупець
    25.09.2020
    text_comment
    дуже добре. однозначно викуповувати. гарна якість. хороший розмір. немає запаху. простий у використанні. хороша упаковка. приніс мені велику користь. його зволоження. підходить для чутливої шкіри. гладка текстура. він не густий, він легкий, але є легші зволожуючі засоби. Я не впевнений, що в ньому немає інгредієнтів, що забивають пори, але це не зламало мене.
    Покупець
    24.02.2019
    text_comment
    Я використовую його як набір з лосьйоном. Зволожуючої сили мені вистачає. Трубка також проста у використанні. З чутливою шкірою проблем немає.
    Покупець
    22.01.2018
    text_comment
    Не поганий, мені прибрав почервоніння на щоках. Але обов'язково потрібно наносити зволожуючу сироватку або тонік перед використанням. У мене суха шкіра.
    Покупець
    21.12.2018
    text_comment
    Мені крем дуже сподобався. Запах я не відчуваю. Використовуючи після тоніка та серуму з пепдидами. Якістю продукту я задоволена. Розмір 50г. Упаковка мені подобається. Мені цей крем підійшов, у мене чутлива і комбінована схильна до сухості шкіра. Текстура крему добре її легко наносити. Крем мені не забив чорними крапками або камедонами шкіру.
    Покупець
    20.07.2019
    text_comment
    користувався ним після процедур та вищипування, цей крем зволожує та допомагає загоєнню, дуже зручний на шкірі, я щаслива, що в мене є цей, cosrx такий дивовижний бренд, ніколи не розчаровує без запаху, гарний розмір, чудово підходить для чутливої шкіра, водяниста текстура Я думаю, що це було б чудово для холодної пори року
    Покупець
    13.10.2018
    text_comment
    Мені це так подобається, що я не знаю, скільки разів я це повторив. Оскільки лосьйон також є чутливою до атопії шкіри, мало що йому підходить, тому я використовувала тільки воду Avene, але я бачила, що YouTuber у Південній Кореї використовує косметику оленя для заспокоєння атопічної шкіри, і я шукала її. Це було не те саме, але цей виробник використовує безпечні інгредієнти, тому я вибрав цей. Спочатку, коли я його наносила, воно було досить поколювання, але в міру використання воно поступово зникло, а тепер пройшло близько 3 місяців, як я його використовувала, але він став напрочуд гладким! Я атопік від дитини, але я найкращий у своєму житті. Я використовую його разом як набір лосьйону та крему. Я хочу, щоб ви спробували це один раз. Втім, я написав це в першому таймі, але якщо є подряпини, то це буде досить помітно, тому будьте обережні.
    Покупець
    13.03.2022
    text_comment
    Буду купувати.
    Покупець
    05.07.2020
    text_comment
    Хороший продукт без неприємного запаху. Переваги: Добре зволожує, дуже добре підходить для чутливої шкіри Розмір в упаковці: 50 мл Використання: Після вмивання обличчя відповідним милом і висушування його нанесіть відповідний тонік, потім сироватку, а потім крем хорошої якості
    Покупець
    04.01.2019
    text_comment
    Мені дуже подобається вся лінійка коштів. Якість відмінна. Запах саме цього крему трохи медичний, але ледь помітний. Можливе щоденне використання. Упакування невелике, але тюбика вистачає на півроку точно. Користь його в тому, що він видаляє застійні плями від акне, навіть ті, з якими ви вже змирилися. Але для видимого ефекту потрібно тижнів зо три.