• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Cosrx, Hydrium, Moisture Power Enriched Cream, 1.69 fl oz (50 ml)


    Виробник: Cosrx
    Код товару: CRX-45064
    Наявність: Є в наявності
     ₴1878  ₴1536
    Купити

    Докладно про товар Cosrx, Hydrium, Moisture Power Enriched Cream, 1.69 fl oz (50 ml) :

  • Expecting Tomorrow
  • Pro Vitamin B5 & Propolis
  • Hydrium Curation - Long Lasting Moisture
  • Highly moisturizing cream that protects dry skin by preventing moisture loss.

    Рекомендації із застосування

    Apply a proper amount evenly, avoiding the eye area.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, ethylhexyl stearate, vinyl dimethicone, pentylene glycol, cocos nucifera (coconut) oil, 1,2-hexanediol, cetearyl alcohol, panthenol, polymethylsilsesquioxane, arachidyl alcohol, propolis extract, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, polyglyceryl-6 stearate, butylene glycol, carbomer, behenyl alcohol, glyceryl stearate, tromethamine, dimethiconol, caprylyl glycol, arachidyl glucoside, hydrogenated lecithin, ceramide np, ethylhexylglycerin, xanthan gum, sucrose stearate, polyglyceryl -6 behenate, sodium polyacrylate starch, stearic acid, palmitic acid, sodium hyaluronate, cholesterol, hyaluronic acid, glycosphingolipids, hydrolyzed hyaluronic acid.

    Попередження

    Caution: For external use only. Do not get into eyes.
    Покупець
    30.07.2020
    text_comment
    Хороший зволожуючий крем білого кольору, густа консистенція. Без запаху, швидко вбирається. Немає лущення після початку користування кремом. Мінусом є упаковка. Вона красива, добре відкривається і щільно закривається, але особисто для мене зручніше у використанні крем у тубі.
    Покупець
    29.05.2019
    text_comment
    купила крем по відгукам. кераміди для зміцнення бар'єру шкіри. ціна дорога. після тривалого використання доповню відгук
    Покупець
    29.03.2020
    text_comment
    Це кремоподібний крем. Його можна рекомендувати людям із сухою шкірою або тим, у кого суха шкіра. Трохи маслянистий мені не підійшов. Він зволожує, тому діє.
    Покупець
    28.04.2022
    text_comment
    безперечно найкращий крем для обличчя, не має аромату, я користуюся ним щодня, якщо склад якісний, він гарного розміру, для будь-якого віку, упаковка якісна, має багато переваг, для чутлива шкіра, не залишає текстури і може зволожувати протягом декількох годин
    Покупець
    27.01.2020
    text_comment
    Це хороший зволожувач без запаху. У мене зневоднена, схильна до акне, комбінована жирна шкіра, і це не робить мене більш жирною/прищі. Він легко поширюється і швидко вбирається шкірою, залишаючи шкіру м’якою. Я наношу сироватку, тонік, есенцію та легкий зволожуючий крем перед застосуванням цього продукту, щоб моя шкіра могла відчувати себе належним чином зволоженою протягом дня. Виріб витримує кілька місяців. Я вже багато разів купував цей товар. У майбутньому планую купувати ще.
    Покупець
    26.11.2021
    text_comment
    Продукт, густий консистенції, колір напівпрозорий, як крем-гель. Найцікавіше, що крем не жодного запаху! При нанесенні, крем легко і проста розподіляється по шкірі. Крем, я придбавала на холодну пору року, як захист шкіри від морозу, вітру і.т.д, для денного використання. Крем містить вітамін В5 (Д-пантенол), який має протизапальну дію. Також у його складі є прополіс та кераміди для живлення та захисту шкірного бар'єру від негативних факторів навколишнього середовища. Засоби серії Hydrium містять гіалуронову кислоту для максимального зволоження. Мені дуже сподобався цей крем. Шкіра не лущилася, була завжди зволожена та насичена. Рекомендую!
    Покупець
    20.08.2021
    text_comment
    він не має запаху, що ідеально підходить для обличчя, ідеально підходить для чутливої шкіри, схильної до вугрів. зволожує шкіру без відчуття жирності. Користуюся цим продуктом уже близько двох років
    Покупець
    17.08.2020
    text_comment
    Хороше.
    Покупець
    16.11.2021
    text_comment
    Простий зволожуючий крем - дуже мало запаху, який мені подобається, текстура схожа на збитий гель. Я використовую його як свій щоденний зволожуючий крем протягом багатьох років, тому що він дає гарну порцію вологи, не будучи липким і не роблячи мене жирним протягом дня (у мене нормальна шкіра, але там, де я живу, жарко та волого). Отримав 1 зірку через ціну та громіздку упаковку.
    Покупець
    16.05.2021
    text_comment
    Гарний зволожуючий крем. Користуюсь ним уже місяць. Мені 48 років, у мене змішаний тип шкіри, схильний до блиску та висипів. Я все життя борюся із цією проблемою. При використанні цього крему та очищувального засобу теж фірми Cosrx, моя шкіра залишається добре збалансованою – немає зайвого блиску та подразнення. Крем абсолютно без запаху, легкої текстури швидко вбирається. Я люблю товари цієї фірми та рекомендую їх до покупки.