• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Cosrx, Balancium, Comfort Ceramide Cream, 2.82 oz (80 g)


    Виробник: Cosrx
    Код товару: CRX-45144
    Наявність: Є в наявності
     ₴1801  ₴1474
    Купити

    Докладно про товар Cosrx, Balancium, Comfort Ceramide Cream, 2.82 oz (80 g) :

  • Key Ingredient - Ceramide NP
  • A moisturizing cream that soothes the skin while protecting the skin barrier.

    Рекомендації із застосування

    Apply a proper amount evenly, avoiding the eye area.

    Інші інгредієнти

    Centella asiatica leaf water, butylene glycol, glycerin, helianthus annuus(sunflower) seed oil, caprylic/capric triglyceride, cetearyl alcohol, betaine, 1,2- hexanediol, cetearyl olivate, sorbitan olivate, ceramide np, hydrogenated lecithin, sucrose distearate, glyceryl stearate, dipropylene glycol, elaeis guineensis (palm) oil, elaeis guineensis (palm) kernel oil, beeswax, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, ethylhexylglycerin, cyclomethicone, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, panthenol, niacinamide, sodium hyaluronate, xanthan gum, asiaticoside, asiatic acid, madecassic acid, cassia obtusifolia seed extract, citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil.

    Попередження

    For external use only. Do not get into eyes.
    Покупець
    31.01.2020
    text_comment
    Запах нейтральний, склад хороший, будь-яка пора року підходить для цього крему, текстура легка і приємна, але потрібно трішки більше часу для кращого поглинання шкірою
    Покупець
    30.12.2019
    text_comment
    Цей крем із керамідами хороший. Є слабкий та приємний запах. Я її використовую вранці та ввечері. У мене чутлива комбінована шкіра, схильна до сухості, і цей крем мені підходить. Цей крем не викликає висипання та комедони. Текстура крему щільна, але це для моєї шкіри підходить. Зволожує добре, на вітрило із серумом із ніациномідом добре працює. Я поки користувалася в зимовий сезон, і не знаю як крем поводитиметься влітку, потім ще доповню відгук.
    Покупець
    28.12.2018
    text_comment
    Мені дуже сподобався даний крем, бо майже відсутній аромат. Чудова якість. Розмір. На мій вік 27 років, для відновлення шкіри дуже підійшов. Герметична упаковка.
    Покупець
    28.06.2019
    text_comment
    Крем легкий, не обтяжує шкіру, добре вбирається та зволожує. Мені подобається. Мені здається, краще підійде для використання восени-взимку.
    Покупець
    27.08.2021
    text_comment
    Сам крем гарно впливає на шкіру, але Тільки на холодну пору року, доволі важкий і довго вбирається в шкіру. В мене комбінована шкіра, і зимою для мене він заважкий, спробую використовувати як нічну маску.
    Покупець
    26.06.2020
    text_comment
    Дуже хороший крем від Cosrx. Ідеальна пора року для використання - осінній та зимовий період. У складі має кераміди, що будуть сприяти відновленню захисного бар'єру вашої шкіри. Має дещо плотну текстуру, але легко наноситься та швидко поглинається обличчям. Потрібно зовсім небагато для одного нанесення. Запах легкий, ненав'язливий. Використовую його у вечірньому догляді для перекривання кислот. Дуже нагадує креми від Dr Cadir, хто в """"темі"""", але трохи бюджетніший. Співвідношення ціна - якість відповідає заявленому. Упаковка досить велика - вистачає надовго. Основна місія крему - зволожувати. Переваги: - насичує шкіру вологою, запобігаючи її сухості та лущенню; - завдяки керамідам NP нормалізує гідро-ліпідний баланс; - допомагає заспокоїти чутливий епідерміс; -підсилює захисні властивості шкірного покриву; - містить компоненти, які підвищують пружність та еластичність епідермісу, борючись з передчасними віковими змінами.
    Покупець
    24.04.2019
    text_comment
    Купували вперше. Я не дуже пахну. За консистенцією легкий білий крем. Має приємну текстуру, швидко розподіляється і легко наноситься. Це трубчастий тип, тому його легко гасити. Я використовувала його в кінці догляду за шкірою. Відчуття від використання хороші, без липкості. Розмір якраз підходить. Має натуральне покриття. Зволоження в порядку. Наступного ранку моя шкіра почувалася чудово. Навіть чутлива шкіра була в порядку. Я дбаю про свою красу, тому креми, що містять ніацинамід і пантенол, чудові. Якість і ціна в порядку. Я повторюю.
    Покупець
    17.12.2021
    text_comment
    Взяла цей крем для відновлення і зміцнення захисного бар‘єру шкіри.
    Його функція зволожувати і він мені дуже допомагає після використання ретиноїдів, гарно заспокоює шкіру.
    Перевага цього крему що розмір упаковки досить великий , і його хватить на довго.
    Присутній легкий але не нав‘язливий запах.
    Текстура трохи густа , але його легко наносити.
    Покупець
    12.01.2022
    text_comment
    Великий розмір крему. Упаковка дуже зручна , вважаю що це гігієнічно коли ти видавлюєш крем, а не набираєш пальцем. Гарний приємний запах. Дуже добре зволожує. У використанні економний. Більше подобається ввечері його наносити. Ма заспокійливу дію. Добрий для осені- зими. Можливо весни. На літо-зажирний.
    Покупець
    11.10.2018
    text_comment
    я люблю цей продукт! він великого розміру, не жирний і підтримує мою чутливу комбіновану шкіру. він забезпечує ідеальний рівень зволоження, коли я використовую його разом із моїм равликовим муцином і скваланом, і запах дуже чудовий. Через аромат я не використовую його, якщо моя шкіра сильно роздратована, але якість аромату така, що він не подразнює шкіру. пахне перебуванням в австралії. люблю це!