• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Cos De BAHA, Ніацинамід 10 Сироватка, 2,0 жидких унцій (60 мл)


    Виробник: Cos De BAHA
    Код товару: CDB-31835
    Наявність: Є в наявності
     ₴1168  ₴956
    Купити

    Докладно про товар Cos De BAHA, Ніацинамід 10 Сироватка, 2,0 жидких унцій (60 мл) :

    Сироватка Cos De BAHA Niacinamide 10 містить ніацинамід (вітамін B3) 10%, гіалуронову кислоту, цинк PCA 1%, солодку (DPG) і натуральні екстракти трав як активні інгредієнти.

    Cos De BAHA виробляє косметичну продукцію на підприємствах, сертифікованих Корейським KFDA.

    Продукти Cos De BAHA створені з ефективних інгредієнтів, розроблених відповідно до наукових досліджень, які визначають точну суміш найбільш ефективних наукових інгредієнтів.

    Ми завжди будемо намагатися створювати продукти, які є безпечними та ефективними для шкіри.

    Рекомендації із застосування

    Після очищення та тонізації обличчя. Нанесіть 1-2 краплі сироватки вранці та ввечері. Містить високу концентрацію ніацинаміду. Будь ласка, зробіть тест на шкірі перед використанням.

    Інші інгредієнти

    Органічний екстракт листя алое барбаденського, ніацинамід, пропандіол, гліцерин, 1,2-гександиол, цинк ПК, гіалуронат натрію, алантоїн, дикалію гліциризат, органічний екстракт листя гамамелісу віргінського (гамамелісу)., органічний екстракт розмарину лікарського (rosmarinus officinalis)., органічний екстракт листя евкаліпта глобулюса, органічний екстракт thymus vulgaris (чебрецю)., органічний екстракт aspalathus linearis.

    Всього органічних інгредієнтів: 78%.

    Попередження

    Тільки для зовнішнього застосування. Уникайте прямого контакту з очима. Припиніть використання при появі подразнення або почервоніння. Зберігати в недоступному для дітей. Якщо ви вагітні або годуєте груддю, проконсультуйтеся з лікарем перед застосуванням.

    Покупець
    31.08.2019
    text_comment
    Чудова сиворотка ,запах нейтральний ,якість чудова за свою ціну ,розмір великий ,використовую зранку для зволоження ,склад чудовий ,але ж проблема -це липкість після нанесення
    Покупець
    31.08.2019
    text_comment
    Чудова сиворотка з дієвими компонентами. На шкірі трохи липка, проте з часом майже повністю вбирається. Великий об‘єм, тому вистачить на довго. Використовувати краще в ранковій рутині, після - закрити кремом або spf.
    Покупець
    28.04.2020
    text_comment
    Це дієва сироватка з гарним складом, якість чудова, запах нейтральний, трохи липка, але після закриття кремом липкість зникає. Великий розмір, чудова герметична упаковка. Підходить для щоденного використання. Підійде для будь-якого типу шкіри, для чутливої і проблемної також.
    Покупець
    28.03.2019
    text_comment
    Я в захваті, замовила її бо шкіра була дуже суха та подразнена. Результат помітила вже через тиждень, подразнення пішли, сухість теж. Нею користується і моя дитина - підліток, але маже коли є необхідність, на висипання.
    Покупець
    25.03.2022
    text_comment
    Прекрасна сироватка, дуже сподобалася. Беру не вперше. Перевага цього продукту - склад, якість, лаконічна, зручна упаковка. Цього разу придбала великий розмір баночки. Запах майже відсутній, трошки є липкості, але на подальше використання догляду це не впливає. Гарно підходить для моєї чутливої шкіри з проблемою висипань.
    Покупець
    24.11.2021
    text_comment
    Продукти цієї марки досить розповсюджені . Приємна консистенція , не нав’язливий аромат , приємно наноситься .
    Покупець
    23.01.2018
    text_comment
    Не погана сироватка. Без запаху. Консистенція приємна, але не вбирається повністю, залишається липкий шар. Упаковка дуже проста і не особливо якісна, однак через ціну з якістю упаковки треба погодитися.
    Покупець
    18.11.2022
    text_comment
    Немає запаху. Використовуйте два дні на тиждень. Перед сном я вмиваю обличчя відлущуючим або звичайним засобом для вмивання, який не розрізняє, і використовую його для пом’якшення шкіри. Перевага, яку я помітив, полягає в тому, що він завжди дає сяйво , але через тижні. Текстура важка і трохи важка, тоді використовуйте Haironic Assad після неї
    Покупець
    17.08.2019
    text_comment
    чудова якість продукту. це справді працює як задумано. Незабаром обов'язково отримаєте більше! Дуже дякую за це. він був виготовлений з високоякісних інгредієнтів. Крім того, упаковка та розміри були ідеальними. все хороша якість. я з нетерпінням чекаю придбання ще одного!
    Покупець
    10.08.2021
    text_comment
    Сироватка сподобалася. Застосовую щодня! 2 рази на тиждень наношу після мезоролеру. Взагалі супер ефект вийшов. Тиждень з дитиною лежав у лікарні не доглядав за обличчям. Зазвичай, через день обличчя висипала. А цього разу лише маленькі прищі. І все. Щодня вранці ввечері умивалка, після сироватки, вранці спф, а ввечері зволожуючий крем. Для шкіри після 35 ще схильна до акне у мене це знахідка.