• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Codeage, Digestion, SBO Probiotic+, Shelf-Stable, 50 Billion CFU, 90 Capsules


    Виробник: CodeAge
    Код товару: AGE-00820
    Наявність: Є в наявності
     ₴2202  ₴1802
    Купити

    Докладно про товар Codeage, Digestion, SBO Probiotic+, Shelf-Stable, 50 Billion CFU, 90 Capsules :

  • Shelf-Stable
  • Dietary Supplement
  • DRcaps™
  • Prebiotics & Probiotics
  • Organic Fermented Botanical Blend
  • Our gut microbiota is established early in life and shifts throughout our journey. This formula is soil-based, shelf-stable, and provides spore-forming probiotics with prebiotic fibers to help the probiotics flourish.

    Рекомендації із застосування

    Take 2 capsules daily with 8 ounces of water or your favorite beverage. May be taken with or without food.

    Інші інгредієнти

    Hypromellose (DRcaps™ "Acid-Resistant Capsule").

    Contains no filler ingredients, artificial flavors, colors, sweeteners or preservatives.

    Попередження

    Store in a cool, dry place. Do not use if product has been opened or tampered with in any way. Keep out of reach of children and pets.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Capsules
    Serving Per Container: 45
    Amount Per Serving%Daily Value
    Fermented Organic Botanical Blend
    Sprouted Flax Seed, Turmeric (root), Ginger (root), Astragalus (root), Sprouted Canihua Seed (Chenopodium pallidicaule), Sprouted Hemp Seed, Sprouted Pumpkin Seed, Sprouted Green Pea (seed), Holy Basil (leaf- Ocimum tenuiflorum), Ashwagandha (root), Sprouted Broccoli Seed, Sprouted Milk Thistle (seed), Sprouted Mung Bean (Vigna radiata), Sprouted Chia Seed, Turkey Tail Mushroom (Trametes versicolor)
    1268 mg **
    Probiotic Blend (50 Billion CFU*)
    L. plantarum, L. paracasei, B. subtilis, B. clausii, B. coagulans, S. boulardii
    200 mg **
    ** Daily Value (DV) not established
    * At time of manufacture.


    Покупець
    31.10.2018
    text_comment
    Я купив ці пробіотики після деяких досліджень ґрунтових бактерій та їх впливу на мікробіом кишечника людини. Мій друг порадив мені ще один від sunwarriors, який також виявився чудовим. Хоча цей містить додаткові інгредієнти, які, на мою думку, були корисними для відновлення балансу моєї кишкової флори, а також покращення травлення. Я чергую між цим і тим від sunwarriors, дві капсули першим ділом вранці. Мої симптоми ibs-c, які включали здуття шлунка, здуття живота та надмірне газоутворення, значно покращилися лише через 1 місяць використання. Якщо у вас є подібні симптоми, я рекомендую спробувати ці пробіотики.
    Покупець
    30.07.2019
    text_comment
    Чудовий ґрунтовий пробіотик. Я беру його через мій Sibo, і він працює дивовижно. Відмінна якість добавки та інгредієнтів.
    Покупець
    28.12.2020
    text_comment
    Товари цього бренду користуються великою популярністю за натуральний склад та різноманітність. Взяла цей пробіотик уперше. Переодично пропиваю такі добавки для підтримки організму.
    Покупець
    26.11.2021
    text_comment
    Продукт якісний та своїх грошей коштує. 50 мільярдів - такого кол-ва в аптечних препаратах, у всій пачці не буває, що тут в одній капсулі. Навіть не думала що так швидко почне працювати! Були порушення травлення після найсильнішого отруєння. Після початку пробіотиків відразу ж припинилися здуття та дискомфорт.
    Покупець
    21.12.2018
    text_comment
    Я звик приймати жіночий пробіотик від Codeage, але iHerb його не має. Сподіваюся, вони почнуть. Цей спосіб здається ефективним і дієвим. Інгредієнти якісні та чисті, але не вистачає того, що спеціально для жінок. Ви приймаєте дві капсули на день, і готово.
    Покупець
    19.01.2019
    text_comment
    Я дуже любив. Приймати не кожен день, а відповідно до відчуття. Коли ви приймаєте, відчуваєте себе добре, і ваш шлунок відчуває себе добре навіть після. Займає близько двох місяців. Після цього я не відчув припухлості, як писали в деяких відгуках. Обов’язково приділіть близько години прийому кави, тому що я чув, що кофеїн може негативно вплинути на пробіотичний ефект. Розмір капсул нормальний-великий. Інгредієнти справляють враження натуральності, що для мене дуже важливо. Подобається оксамитовий відтінок, який має підсумовувати коробка, якісна харчова добавка
    Покупець
    17.06.2020
    text_comment
    Дуже хорошим складом препарату є тонізуючі гриби, мікроводорості, суміш мінералів як пребіотиків, суміш пробіотиків і пребіотиків на основі ґрунту та рослин, а також два дуже важливі для організму види бактерій – L. plantarum, L. paracasei. Lactobacillus plantarum є одним з найбільш вивчених видів лактобактерій. Він зміцнює імунітет, допомагає боротися з кандидозом, прибирає метеоризм, здуття живота. L. Plantarum – вид бактерій, що знижує рівень депресії та тривожності, сприяє зниженню холестерину. Lactobacillus plantarum може бути корисним людям щодо поліпшення проблем з кишечником. Крім того, цей пробіотик також має рідкісну здатність виробляти лізин, незамінну амінокислоту, яка важлива для підтримки імунітету. До складу препарату також входять: ***Bacillus subtilis – сінна паличка, яка має антибактеріальні, противірусні та імуномодулюючі властивості. B.subtilis може виробляти антибіотикоподібні речовини та ферменти, зміцнюючи захисні сили організму та стимулюючи нормальний ріст мікрофлори кишечника. B.subtilis пригнічує ріст і розвиток шкідливих бактерій. **-Bacillus coagulans сприяють розвитку «рідної» мікрофлори кишечника, мають виражену протизапальну та імуномодулюючу дію на організм. **-Бактерія Bacillus clausii, блокує розмноження ротовірусів, пригнічує розмноження збудників, посилює антибактеріальну та противірусну реакцію організму. Бактерії Bacillus clausii синтезують субтилозин і каталазу, які сприяють зростанню Lactobacillus. У дослідженнях на тваринах через 2 години після введення Bacillus clausii в організмі почалося інтенсивне вироблення таких активних біологічних речовин, як протеолітичні ферменти, лізоцим, амінокислоти та вітаміни. Ось такий цікавий склад цього пробіотика, де всі його компоненти діють на оздоровлення людини. Товар якісний і вартий своїх грошей. Сподіваюся, мій відгук був корисним.
    Покупець
    13.04.2020
    text_comment
    за рекомендацією я придбала цей пробіотик, в інгредієнтах - складі, крім ферментів, є і пробіотики, тобто два препарати в одному, приймаю для здоров'я з кожним прийомом їжі
    Покупець
    13.03.2019
    text_comment
    Я використовував багато типів пробіотиків, і цей добре допомагає травленню та відновлює мікробіом кишечника після прийому ліків. Я б рекомендував приймати добавку ввечері натщесерце перед сном для найкращого засвоєння.
    Покупець
    06.07.2021
    text_comment
    Вони добре діють на травлення і легко засвоюються, завдяки чому наші страви краще перетравлюються під час їх прийому