• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Cococare, крем з маслом какао, 425 г (15 унцій)


    Виробник: Cococare
    Код товару: COC-09015
    Наявність: Є в наявності
     ₴859  ₴703
    Купити

    Докладно про товар Cococare, крем з маслом какао, 425 г (15 унцій) :

  • Супернасичений склад для рук і тіла
  • The Yellow One®
  • Догляд за сухою шкірою

    До складу цього крему з ніжним ароматом входить натуральне масло какао, спеціально призначене для догляду за сухою, огрубілою шкірою. Ідеально підходить для усунення зморшок і розтяжок. Щоденне використання допоможе захистити шкіру від несприятливого впливу клімату та навколишнього середовища. Це дуже насичений за складом, але нежирний крем, який призначений для використання в якості зволожуючого засобу для всього тіла.

    Рекомендації із застосування

    Масажними рухами нанесіть рясну кількість крему.

    Попередження

    Тільки для зовнішнього застосування. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Уникати потрапляння в очі.

    Вода (aqua), стеаринова кислота, масло какао (Theobroma cacao), мінеральна олія (Paraffinum liquidum), цетиловий спирт, триетаноламін, полісорбат 20, ЕДТА, метилпарабен, пропілпарабен, ДМДМ гідантоїн, віддушка (парфумерна композиція), барвник жовтий 5 fd&c (СІ 19140) .

    Покупець
    31.03.2022
    text_comment
    Правдивий відгук,кожна ваша вподобайка важлива для мене .Дуже гарний засіб для шкіри усього тіла.Отож запах не нав'язливий,консистенція приємна,крем не густий та на перший погляд не супер жирний,якраз підійде,для людей,які не люблять відчуття крему на тілі.Саме з цієї причини зніму одну зірочку,бо коли купуєш такого плану засіб,очікуєш більшого зволоження,тому приходиться брати більше засобу для кращого ефекту,та в порівнянні з тим же кокосовим маслом,відчуття набагато приємніші,якість гарна.За таку ціну розмір (майже 500мл) та перевага однозначно є,рекомендую замовляти.Буду вдячна за вашу вподобайку .
    Покупець
    30.06.2019
    text_comment
    Крем для тіла з маслом какао має приємний та ніжний запах, який допомагає розслабитися та зняти стрес. Якість крему дуже висока, він має насичений склад з маслом какао, яке забезпечує глибоке зволоження та живлення шкіри. Однією з переваг цього крему є те, що він підходить для використання в будь-яку пору року і незалежно від віку, оскільки допомагає зберегти молодість і красу шкіри.
    Покупець
    28.06.2019
    text_comment
    Крем звичайний, запах солодкий, використовую для рук і ніг в осінньо-зимовий період. Зволоження середнє, мені не вистачає.
    .
    Покупець
    20.07.2020
    text_comment
    Хороший крем, гарний запах, вміру жирний. Зручний формат 28 грам для дороги. У великій упаковці не брала є більш цікаві варіанти для моєї шкіри. Загалом потрібно спробувати.
    Покупець
    19.01.2021
    text_comment
    Для тіла норм, не прям ідеально працює, але на свої гроші нормальне
    Покупець
    14.07.2020
    text_comment
    дуже сподобався крем! Запах неймовірний! Великий розмір упаковки, вистачає на довго.Приємна текстура,добре живить шкіру. Пишу після використання протягом 3 тижнів.Доволі швидко вибирається.Перевагою для мене є перш за все те,що при використанні для тіла та рук шкіра не суха.Якість продукту чудова.Буду замовляти ще!
    Покупець
    11.08.2022
    text_comment
    От бачу замовила його в вересні минулого року і користувалась десь місяців 9, економно вийшло. Кращого від нього крему для тіла ще не знаю, поки це мій фаворит. І запах чудовий і текстура, гарно вбирається і живить шкіру. Наразі замовила його знову. І схожий на нього купувала в VictoriasSecret, тільки там дорожче.
    Покупець
    10.07.2021
    text_comment
    Слава Україні!

    Цей баттер - любов з першого нанесення! Яка приємна консистенція! І не масло і не крем… візуально схоже на крем, але він більш щільної структури, по шкірі розподілюється легко, поглинається швидко. Шкіра дякує за нього в холодну пору року!
    Об’єм величезний, ціна прекрасна! Запах легенький, ненав‘язливий
    Буду купувати ще 100%
    Покупець
    10.02.2021
    text_comment
    Дійсно хороший крем з масло какао,гарно зволожує. Раджу і рекомендую.
    Покупець
    07.12.2020
    text_comment
    Доброго вечора,ми з України В цей не простий для нас час потрібно ще ретельнііше піклуватися про своє здоров""""я,підтримувати імунітет та емоційний стан.Чудовий продукт,як і все з iHERB! Рекомендую! Підтримайте Миру всім Good evening, we are from Ukraine In this difficult time for us we need to take even more care of our health, maintain immunity and emotional state. Great product, like everything from iHERB! I recommend! Support """"Peace to all """"