• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Cococare, 100 % -ва олія розмарину, 30 мл (1 рідк. унція)


    Виробник: Cococare
    Код товару: COC-03300
    Наявність: Є в наявності
     ₴856  ₴701
    Купити

    Докладно про товар Cococare, 100 % -ва олія розмарину, 30 мл (1 рідк. унція) :

  • Розмарин (Rosmarinus officinalis)
  • 100 %-ва ефірна олія розмарину дарує заряд енергії, має підбадьорливий та очищувальний ефект, тому ідеально підходить для ароматерапії. Для використання в інших цілях змішайте цю 100 %-ву олію з базисною олією, наприклад з олією жожоба, мигдальною олією або олією з виноградних кісточок, щоб запобігти подразненню шкіри.

    Рекомендації із застосування

    Щоб отримати рекомендації щодо використання, зверніться до свого лікаря.

    Інші інгредієнти

    Олія з листя розмарину (Rosmarinus officinalis)

    Попередження

    100 %-ва розмаринова олія від Cococare — це висококонцентрований продукт, який може викликати подразнення чутливої шкіри. Рекомендується розбавляти цю олію базисною, наприклад, олією жожоба або мигдальною олією. Уникати потрапляння в очі та на слизові оболонки. Не застосовуйте під час вагітності та грудного вигодовування.

    Тільки для зовнішнього застосування. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Покупець
    26.09.2020
    text_comment
    хороша добавка
    натуральна олія, брала для маски для волосся як одну із складових
    Покупець
    25.08.2019
    text_comment
    Чудова якість за хорошу ціну для цього розміру. Додаю кілька крапель у свій шампунь, щоб допомогти відростити волосся, але все ще намагаюся відростити волосся. Має класичний аромат розмарину, який освіжає ванну після використання. Він був добре упакований і не був пошкоджений під час доставки.
    Покупець
    24.06.2018
    text_comment
    Я читав і чув, як лікарі кажуть, що його дія подібна до міноксидилу, який використовується для росту волосся і обмежує його випадання.Спосіб застосування: після миття волосся нанести на корені легкими масажними рухами, але необхідно зменшити його концентрації, змішуючи його з іншими оліями перед використанням.
    Покупець
    20.06.2018
    text_comment
    Я чув, що це добре, щоб освіжити голову, коли ви прокидаєтеся, тож спробував. Мені не дуже сподобався цитрусовий аромат, який я купила в іншому магазині, який рекомендують для ранку, і він мені не сподобався, але коли я змішала його з цим розмарином, загальне враження залишилося спокійним і стало легким у використанні . Я також люблю використовувати кухоль з гарячою водою і 2-3 краплями розмарину. Таке відчуття, ніби аромат ширяє на 1-2 метри. Це, звичайно, робить мою голову свіжою.
    Покупець
    17.07.2019
    text_comment
    Користуюсь для профілактики вошей у дітей. З садочка не приносили.
    Покупець
    09.11.2020
    text_comment
    У пляшці 30 мл. Використовується такий обсяг дуже ощадливо, мені вистачило на рік періодичного використання.
    Олія розмарину має особливість підвищувати чутливість шкіри до УФ-променів, тому у маски і креми його можна додавати тільки ввечері, плюс наступного дня обов'язково використовувати сонцезахисні креми. Якщо ви ризикнете знехтувати цими моментами, то пігментні плями вам забезпечені.
    Як я використовую це масло.
    1. Видаляю плями від прищів. Змішую рожеву глину з водою - 3-5 крапель олії лаванди, 3-5 розмарину, можна ще стільки ж ладану. Накладаю цю суміш на очищену шкіру, а зверху закриваю харчовою плівкою, щоб глина не пересихала. З цією сумішшю я лежу від 15 до 30 хв. Потім змиваю. Таку маску повторюю 3 рази на тиждень до досягнення чистоти шкіри. Плями постакне йдуть дуже швидко.
    2. Відбілювання шкіри та веснянок. База та ж: глина, вода -3 краплі олії розмарину та 2-3 краплі олії лимона. Тримаю так само, під плівкою, хвилин 10-30. Потім змиваю. Звичайно, за 1 раз ви всіх веснянок і пігментних плям не позбудетеся, але якщо запастися терпінням, то тон шкіри стане значно рівніший, а веснянки світліше.
    Покупець
    09.09.2022
    text_comment
    Олія нормальна. Злегка присутній аромат розмарина.
    Покупець
    07.05.2021
    text_comment
    Солодкий і натуральний, використовуйте його краплі, тому що він концентрований, і змішайте з ним кокосове масло. Запах концентрований, і він вважається заспокійливим.
    Покупець
    07.05.2019
    text_comment
    купувала для волосся. наношу на шкіру на 2 год і змиваю. чудова олійка
    Покупець
    07.02.2021
    text_comment
    Супер! Одне з улюблених масел для массажу голови, використовую у поєднанні з маслом перечної мʼяти та аргановим маслом. Дуже корисно для росту волосся і як бонус чудовий аромат.