• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Cococare, 100% Natural Peppermint Oil, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Cococare
    Код товару: COC-03400
    Наявність: Є в наявності
     ₴789  ₴645
    Купити

    Докладно про товар Cococare, 100% Natural Peppermint Oil, 1 fl oz (30 ml) :

  • Mentha Piperita
  • Cococare 100% Peppermint oil is highly concentrated and can cause irritation to sensitive skin. It is recommended that you dilute this oil in a carrier oil such as jojoba or almond oil. Avoid contact with eyes and mucous membranes.

    Рекомендації із застосування

    Talk to your healthcare provider for suggested use.

    Інші інгредієнти

    Peppermint oil (mentha piperita).

    Попередження

    For external use only. Keep away from children.

    Avoid contact with eyes and mucous membranes. Do not use if pregnant or lactating.

    Покупець
    29.04.2022
    text_comment
    Порівняно з японською олією м’яти перцевої, вона має солодший запах, ніж олія м’яти перцевої, але ви можете нанести її на маску, помістити в ароматизатор, змішати з вазеліном і нанести на груди або спину, коли ви застуджені, покладіть його в засіб для полоскання білизни або використовуйте як засіб від комах. Я роблю та використовую різні речі.
    Покупець
    28.06.2022
    text_comment
    Підбадьорливий і свіжий аромат. Проникаючий. Приємно використовувати в спреї для чищення, змішаного з деякими іншими оліями. Гарне співвідношення ціни та якості. Я сумніваюся, що це матиме багато терапевтичних ефектів, пов’язаних з олією перцевої м’яти, я особисто вважаю, що доведеться інвестувати в олію вищої якості (яка, очевидно, коштуватиме дорожче).
    Покупець
    26.01.2020
    text_comment
    Запах приємний та натуральний! Ця ефірна олія загалом сподобалась!
    Покупець
    25.11.2021
    text_comment
    Використовую дану ефірну олію для ароматизації приміщення, наношу на зап'ястя. Якістю, стійкістю задоволена.
    Покупець
    23.11.2021
    text_comment
    Використовую масло при прибиранні оселі - запах приймається досить довго. Також чудово для прийняття ванни.
    Покупець
    22.11.2021
    text_comment
    Використовую під час миття голови: додаю декілька крапель до шампуню. На шкірі відчувається прохолода- стимулюються волосяні цибулинки і волосся краще росте) Також коли болить голова змащую скроні, це відволікає від болю. Ще допомагає від зуду при укусах комарів.
    Покупець
    15.08.2020
    text_comment
    Хороший аромат, але не дуже сильний. Тільки для тих, хто знає запах і любить його. Відчуття, що ефірні олії трохи недостатньо концентровані, не зберігається надовго і досить легко випаровується. відчувається природно і пахне рослиною. Використовуйте як для пальника для розвіювання запаху в будинку, так і для приготування натуральної косметики. та багато інших переваг. Розмір упаковки відносно великий і достатній для багатьох застосувань.
    Покупець
    11.02.2020
    text_comment
    Запах гострий, якість, розмір, упаковка чудові. Використовуйте для масажу тіла при застуді чи болях, змішуйте з розкішними ефірними оліями. Зволоження — це збалансована формула. Я наношу точки в розпилювач, коли прибираю кухню та кімнату поверхонь Дарує освіжаюче відчуття високої чистоти З маслом для масажу волосся та шкіри голови Листя рослини уникають дрібних настирливих літаючих комах, а коли мурахам не подобається запах, будь ласка
    Покупець
    07.02.2021
    text_comment
    Супер! Одне з улюблених масел для массажу голови, використовую у поєднанні з маслом розмарину та аргановим маслом. Дуже корисно для росту волосся і як бонус чудовий аромат.
    Покупець
    06.05.2020
    text_comment
    Ефірна олія м'яти з солодким, не дуже сильним запахом. Я його не використовую в аромалампі, а вішаю на аромакамень і використовую біля води і в туалеті. Коли ви приймаєте ванну, ви можете насолоджуватися освіжаючим часом, повісивши його на камінь і помістивши в місце, де воно не намокне. Час від часу розбавляйте його іншими ефірними маслами та маслами-носіями та масажуйте.