• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Clio, Sharp, So Simple, Waterproof Pencil Liner, 01 Black, 0.004 oz (0.14 g)


    Виробник: Clio
    Код товару: CLO-49545
    Наявність: Є в наявності
     ₴938  ₴768
    Купити

    Докладно про товар Clio, Sharp, So Simple, Waterproof Pencil Liner, 01 Black, 0.004 oz (0.14 g) :

  • 2 mm
  • 2mm slim pencil helps you to easily draw sharp and slim eye line. It gives slim, naturally defined line with Carbon black and it stays long day without smudge by sweat and water.

    Рекомендації із застосування

    Apply from the inner corner to the outer corner of the eye along the lash lines.

    Інші інгредієнти

    Iron oxide black (ci 77499), trimethylsiloxysilicate, cyclopentasiloxane, methyl trimethicone, polyethylene, ceresin, copernicia cerifera (carnauba) wax, synthetic wax, diisostearyl malate, cetyl alcohol, acrylates/stearyl acrylate/dimethicone methacrylate copolymer, carbon black (ci 77266).

    Попередження

    For external use only. Do not use on damaged or broken skin. Stop use and ask a doctor if rash or irritation occurs. Keep out of reach of children.

    Покупець
    27.03.2020
    text_comment
    Зазвичай я не користуюся такою підводкою у формі наповнювача. Я використовую лише рідку підводку для очей, тому що її важко пофарбувати, спробувавши багато типів. Але цього разу я побачив спеціальну ціну HKD28, і вона також водостійка. Я щойно її купив і спробував це вийшло. Я не знаю, що там сюрприз, він міцний і легко забарвлюється, він дуже натуральний, а потім я пішов їсти шашлик і шашлик на три години, а потім витратив кілька хвилин, перш ніж повернутися. Коли я бачу це , я знову проведу спеціальну цінову зустріч і викуплю десять і вісім.
    Покупець
    26.01.2019
    text_comment
    Я довго пробував, і він справді водостійкий
    Покупець
    21.12.2020
    text_comment
    Добре, дуже гладко
    Покупець
    20.12.2020
    text_comment
    Добре, можна викупити. Гарна упаковка, хороша густота для нанесення. Також хороша стійкість. Гарний колір для каштанового волосся, подобається текстура. Гарна якість і загальний досвід використання. Купив за зниженою ціною, тому я задоволений тим, що отримав. Можливо, буде готовий заплатити трохи більше.
    Покупець
    20.12.2020
    text_comment
    добре, текстура трохи підсушувала
    Покупець
    19.10.2019
    text_comment
    Ця кремова підводка малює дуже тонку лінію. Я вражений водонепроникністю цього вкладиша. Я тестую його разом з іншими підводками для очей (CP і Jcat), і підводка Clio стала переможцем. Як ви бачите на моєму останньому зразку фотографії, підводка Clio не зрушується/розмазується навіть після ретельного протирання водою. Це триває цілий день на моїй напруженій та ватерлінії, не розмазуючи область під очима. Тонкий кінчик дозволяє легко малювати тонку лінію крила. Я вважаю, що цей олівець добре ковзає, але не надто м’який/м’який. Мені це подобається, і я обов’язково буду купувати
    Покупець
    16.07.2022
    text_comment
    Перепробувала безліч підводок, різної якості, розміру, кольору (рідка, ультратонка, чорна, темно-коричнева та інше), але проблема була в тому, що пензлик Не значні зміни. тримав фарбу і намалювати в один прийом не виходило. Крім того, підводки розтікалися, не виходив рівний слід. Без жодної надії вирішила спробувати ще раз і поки якість цілком влаштовує. Ця підводка хороша тим, що текстура грифеля дозволяє використовувати її і при віковій шкірі і слід не виглядає неохайно. Особливо добре використовувати, якщо вам не потрібний яскравий слід від підведення. Подобалася й гелева підводка у маленьких баночках.
    Покупець
    14.09.2022
    text_comment
    Однозначно водонепроникний. Чорний колір гарний, і можна розглянути можливість придбати інший коричневий. Хотілося б, щоб вкладиш був ще тоншим
    Покупець
    11.09.2022
    text_comment
    Олівець дуже тонкий, дуже добре креслить. У мене дуже чутливі очі, і я можу використовувати його, не викликаючи алергії.
    Покупець
    09.11.2019
    text_comment
    ідеальний олівець для повік, який не зрушується з місця і робить вас схожим на єнота чи панду після кількох годин носіння, що дуже важливо для людей із жирною шкірою, як я, які не люблять підправляти та прибирати плями під час напруженого графіка. обов’язково замовлю знову, оскільки тепер він є основним продуктом мого набору косметики. підводка для олівця, якій я можу довіряти і на яку можу покластися, щоб мої очі виглядали добре. розмір також ідеальний, а його тонкий наконечник полегшує нанесення для людей з виряченими очима. я використовую його щодня для роботи. немає сильного запаху.