• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Clio, Kill Lash, Superproof Mascara, 02 Volume Curling, 0.24 oz (7 g)


    Виробник: Clio
    Код товару: CLO-29972
    Наявність: Є в наявності
     ₴1353  ₴1107
    Купити

    Докладно про товар Clio, Kill Lash, Superproof Mascara, 02 Volume Curling, 0.24 oz (7 g) :

    A Kill lash Mascara free of caking, clumping and smudging Volume curling solution that leaves a full, voluminous look for thin and thinning lashes.

    This volume curling mascara gently adheres to each and every lash without clumping for a full, voluminous lash expression.

    The formula quickly fixes onto the lashes to last a long time without smudging or losing curl.

    A soft gel formula base and wax ingredients that give a neat finish ensure without clumping Precise application on the front area, on the tails of the eyes, and even between lashes!

    Рекомендації із застосування

    Apply an appropriate amount of the content into the eyelashes.

    How to use: Use the brush to thoroughly sweep upward along the lashes from root to tip. Then turn the brush upright and sweep vertically from under the lashes to leave a full lash expression.

    Інші інгредієнти

    Isododecane, trimethylsiloxysilicate, talc, ceresin, dextrin palmitate/ ethylhexanoate, disteardimonium hectorite, microcrystalline wax, iron oxides (ci 77499), polypropylsilsesquioxane, propylene carbonate, candida bombicola/glucose/methyl rapeseedate ferment, argania spinosa kernel oil, camellia sinensis seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, hydrolyzed collagen, lactobacillus/soybean extract ferment filtrate, hydrogenated polyisobutene, silica silylate, aluminum distearate, polymethylsilsesquioxane, triethoxycaprylylsilane, glyceryl caprylate, silica, water, dipropylene glycol, 1,2-hexanediol.

    Попередження

    For external use only. Discontinue use immediately if rash, irritation, or discomfort develops and consult your physician. Do not apply to broken, irritated, or itching skin. Keep out of reach of children. Do not store at temperature too high or too low and in direct sunlight.

    Покупець
    28.12.2018
    text_comment
    Я закохалася в цю туш, але не з першого використання. Перший раз я справді не зрозуміла формулу, вона була дуже сухою. Але в усі наступні часи все було інакше. Туш справді надає довжину та об’єм (не драматичні ефекти, але достатньо для щоденного макіяжу). Текстура воскова та справді водонепроникна, тож для її видалення вам знадобиться двоетапна процедура миття обличчя. Моя очищаюча олія взагалі не може її видалити, але міцелярна вода - очищаюча піна чудово працюють.
    Покупець
    23.03.2022
    text_comment
    Брала як альтернативу Kiss Me Пензлик мені подобається трохи більше і формула сама по собі трохи щільніша, але змивається вона гірше, і іноді може забруднити або обсипатися (у Kiss Me, можна навіть чесати, купатися в морі і вмиватися з милом. туш на місці) Не впевнена, що куплю знову, мабуть, повернуся до кісмі. Але взагалі туш варта уваги.
    Покупець
    21.08.2020
    text_comment
    Дуже люблю цю туш Він ідеально підкручує ваші вії навіть одним шаром! Колір і текстура дуже гарні. Він простий у використанні (не має надто багато продукту на пензлі), він не виглядає важким, але все одно має гарне покриття. Але воно вимагає акуратного видалення. Також упаковка дуже мила.
    Покупець
    21.04.2019
    text_comment
    Купуйте, переглянувши рекомендоване відео. Незалежно від того, що я використовував, у мене були очі панди і я хвилювався. Ця туш має тонкий пензлик і дуже легко наноситься, а також має гарний завиток. І це було дуже добре, тому що це не стало першою цільовою пандою. Було нормально попітніти і займатися спортом. Я Не значні зміни. вмію гідроізолювати, бо вії відриваються під час очищення, але ця туш, здається, в порядку.
    Покупець
    20.01.2022
    text_comment
    Вбивча упаковка, звичайно. Сама туш чудово справляється зі своєю роботою по наданню об’єму, але я думаю, що краще віддаю перевагу туші Heroine Make.
    Покупець
    13.09.2020
    text_comment
    Хороша туш, але не статус Святого Грааля. T водонепроникний, але його важко розчинити наприкінці ночі. Я не вважаю, що це дуже об’ємно, тому 4 зірки. Зовсім непогана туш, і я рада, що спробувала її.
    Покупець
    12.01.2019
    text_comment
    Мене хвилює те, що мої вії не тримають завиток, тому я завжди користуюся водостійкою тушшю, щоб вони залишалися підкрученими цілий день. Думаю, я знайшла свою нову улюблену туш. Повністю куленепробивний вау. Він тримає завитки весь день навіть під час тренування, не зрушує з місця. Мені дуже подобається паличка, проста у використанні. Не злипається, хоча текстура досить кремова, робить вії об’ємнішими та довшими. Я обов'язково викуплю.
    Покупець
    10.09.2019
    text_comment
    класна туш на зиму і опади - не розмазується. знімаю легко двохфазкою, мої довгі вії трохи подовжує і підкручує не роблячи зліпленими.
    Покупець
    08.07.2022
    text_comment
    Перший раз ношу цю туш. Воно не рухається. Залишається на ваших віях, а не де-небудь ще. Думаю, у мене короткі вії, і це вплинуло на об’єм і довжину. Дуже природний вигляд. Єдиним мінусом є те, що ви повинні знати, що це має власний засіб для видалення. IHerb повинен продати це як пакет, будь ласка! Просто злякався, коли його не зняли милом і водою або бальзамом для очищення обличчя.
    Покупець
    01.02.2020
    text_comment
    Запах не такий, як я очікувала. Колір чорний, упаковка хороша, якість відносно ціни