• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Clio, Kill Cover, Founwear Cushion Set, SPF 50+, PA+++, 05 Sand, 2 Cushions, 0.52 oz (15 g) Each


    Виробник: Clio
    Код товару: CLO-11706
    Наявність: Є в наявності
     ₴2102  ₴1720
    Купити

    Докладно про товар Clio, Kill Cover, Founwear Cushion Set, SPF 50+, PA+++, 05 Sand, 2 Cushions, 0.52 oz (15 g) Each :

    The original Kill Cover Cushion has returned, more exquisite than ever. The Long-lasting Cover Cushion with softer, thinner texture that carefully adheres even to pores without smudging.

    Рекомендації із застосування

    Apply by pressing the puff into the sponge and pat the puff onto the face. Please use after removing the film. Please close the lid fully after use.

    How to Replace the cushion with a refill: Open the lid of the cushion and push the bottom side upward. After the inner case is separated, place the refill in the compact.

    Інші інгредієнти

    Water cyclopentasiloxane titanium dioxide (CI 77891) ethylhexyl methoxycinnamate butylene glycol ethylhexyl salicylate lauryl peg-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone cetyl ethylhexanoate niacinamide polymethylsilsesquioxane 1,2-hexanediol silica mica (CI 77019) methyl trimethicone birch sap peg-10 dimethicone acrylate/dimethicone copolymer isododecane magnesium sulfate cetearyl dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer stearic acid triethoxycaprylylsilane aluminium oxide aluminum hydroxide disteardimonium hectorite dimethicone adenosine trisodium ethylenediamine disuccinate tocopherol acrylate/stearyl acrylate/dimethicone methacrylate copolymer boron nitride PVP succinic acid vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer glyceryl caprylate fragrance limonene linalool butylphenyl methylpropional yellow iron oxide (CI 77492) red iron oxide (CI 77491) black iron oxide (CI 77499).

    Попередження

    For external use only. Discontinue use immediately if rash, irritation, or discomfort develops and consult your physician. Do not apply to broken, irritated, or itching skin. Keep out of reach of children. Do not store at temperature too high or too low and in direct sunlight.

    Покупець
    30.10.2018
    text_comment
    Я купив цю подушку, тому що хотів перевірити відтінок, щоб побачити, чи підійде він до мого кольору, і я відчуваю, що він все ще трохи світлий, але я можу змусити його працювати. Єдине, що мені не дуже подобається, це фініш. Я читав, що його фініш майже оксамитовий, але я б сказав, що він більш матовий (останнім часом мені більше подобаються росисті фінішні покриття), через що текстура на краях носа сильно виділяється. Крім того, для тих, хто носить окуляри, я рекомендую підправити макіяж носа, тому що в моєму випадку через кілька годин він починає злазити. Покриття досить хороше, вам не потрібно багато, щоб покрити велику частину обличчя, але ви повинні використовувати його швидко, щоб ви могли його розтушувати. Він не має запаху, а розмір упаковки досить тонкий, тому він займає набагато менше місця у вашому гаманці.
    Покупець
    22.11.2019
    text_comment
    Цей тональний крем забезпечує середнє покриття та надає шкірі здорове сяйво. Подушка має свіжий аромат і постачається з наповнювачем. Загалом супер, без нарікань!
    Покупець
    17.12.2022
    text_comment
    Не так, як я очікував. Це не схоже на шкіру
    Покупець
    15.11.2021
    text_comment
    Простий у використанні та доступна ціна
    Покупець
    15.10.2021
    text_comment
    Раніше я вже писала на цей кушон свій захоплений відгук з фотографіями, у мене був відтінок 04 Ginger, і слідом за восьмиберезневими знижками замовила своїй мамі, але вже у відтінку 05 Sand) Кушон просто чудовий! Не дарма Clio називають корейським аналогом Mac кушон лягає відмінно, буквально блює пори, фініш напівматовий, лягає просто космічно, з умовою хорошої підготовки шкіри, тобто зволоження, інакше буде буе)) не вимагає додаткової підправки протягом дня, що для кушонів це що -то новеньке)) до кінця дня чудово світиться, як у кореянок)) не плутати з жирним блиском скоро на про запас ще замовлю, оскільки потрапив у саме серце!
    Покупець
    12.03.2019
    text_comment
    Я використовував його від різних виробників, але це найкращий продукт, який у мене був. Під очима є кілька ведмедів, але мені подобається легкий тональний крем, і я почав використовувати подушки, тому я бачу ведмедів, тому що вони зазвичай легкі, але я був здивований, тому що подушки на цьому чохлі для вбивства легкі, але я майже не бачу ведмедів під моїми очима. Я теж запасав (сміється)
    Покупець
    11.04.2019
    text_comment
    кушон, який схожий на основу з хорошим покриттям, він тримається кілька годин, він мало переноситься, мені подобається його матове покриття, дуже хорошої якості, він також має сонцезахисний крем.
    Покупець
    11.03.2021
    text_comment
    Давно шукала хороший кушон на літо, і замовила цей за дуже хорошими відгуками про нього. Він справді чудової якості – лягає ідеально, добре закриває пори та надає шкірі гладкості, зволожуючи при цьому. Дуже красива упаковка з чудовим дзеркалом, зручно лягає в руку, і спонжик – просто диво. Єдиний але найважливіший мінус - найтемніший тон у лінійці Sand виявився світлим для моєї смаглявої шкіри. Це дуже засмутило. Було б добре, якби виробник розширив колірну лінійку, тому що продукт дійсно ідеальний, і дуже прикро, що не зможу ним користуватися.
    Покупець
    08.05.2022
    text_comment
    Покриття середнє, але його легко наростити, а відтінок піску ідеально підходить до мого тону шкіри. Однак відтінки, безперечно, світліші порівняно з іншими відтінками корейської тональної основи кушон, тому я пішов на відтінок темніше, ніж зазвичай. Я вважаю цю основу досить матовою з дуже тонким блиском. У мене суха, чутлива та текстурована шкіра, і він добре покриває мої почервоніння та текстуру, не розриваючи мене та не пересушуючи шкіру. Він не прилипає до моїх сухих пластівців і не переноситься, коли я ношу маску.