• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Clio, Kill Brown, Waterproof Brush Liner, 0.01 fl oz (0.55 ml)


    Виробник: Clio
    Код товару: CLO-39349
    Наявність: Є в наявності
     ₴1349  ₴1103
    Купити

    Докладно про товар Clio, Kill Brown, Waterproof Brush Liner, 0.01 fl oz (0.55 ml) :

  • Original
  • Brush liner helps you to draw clear eye lines with brown color. It is waterproof and no smudge formula so you can enjoy clear lines for a long time. Flexible brush is easy so to draw fine and delicate eye lines without stimulation around eyes.

    Рекомендації із застосування

    Shake before use. Apply from the inner corner to the outer corner of the eye along the lash lines.

    Інші інгредієнти

    Water, iron oxides (CI 77491), ethylhexyl acrylate/methyl methacrylate copolymer, iron oxides (CI 77499), butylene glycol, ammonium acrylates/methyl styrene/styrene copolymer, sodium polyaspartate, beheneth-30, phenoxyethanol, pentylene glycol, carbon black (CI 77266), 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin, disodium EDTA, aminomethyl propanol.

    Попередження

    For external use only. Do not use on damaged or broken skin. Stop use and ask a doctor if rash or irritation occurs. Keep out of reach of children.

    Покупець
    29.11.2022
    text_comment
    невеликий пакет, чесно кажучи, не розмазується, що добре, але він просто слабкий? покриття різне непрозоре. не можу сказати, що купив би знову
    Покупець
    29.03.2020
    text_comment
    Це круто! Я купив це (неохоче), оскільки підводка для очей лікаря була розпродана, а в огляді було сказано, що це непогана підводка. Після кількох тижнів використання я повинен сказати, що мені це подобається, і я думаю, що це можна порівняти з попереднім. Але я б все одно купив формулу лікаря. Хороша текстура, колір і покриття.
    Покупець
    19.11.2019
    text_comment
    Зручний маркер для підводки. Не надто водостійкий, але добре тримається
    Покупець
    19.11.2018
    text_comment
    Мені подобається те, що ця підводка має дуже тонкий загострений кінчик пензлика, щоб отримати якомога тоншу лінію. Я люблю корейські підводки для очей, тому що вони справді стійкі до ковзання, на відміну від американських аптечних брендів. Вони легко видаляються за допомогою засобу для зняття макіяжу, але не розмазують і не розтирають повіки/брову, якщо у вас закриті очі.
    Покупець
    18.01.2019
    text_comment
    Я дуже люблю продукцію Clio. Я настійно рекомендую цю підводку для повік із палітрою тіней Brown. Це ідеальний відтінок коричневого. Це як грубий коричневий. Якість і текстура хороші ?. Легке використання також. Я продемонстрував в очах і руці. Текстура продукту відрізняється від моїх повік. Дуже м'який і натуральний.
    Покупець
    12.10.2020
    text_comment
    Дуже гарний коричневий фломастер. Добре підходить для дуже точних ліній. Досить швидко висихає і не утворює жодної лінії, коли ви відкриваєте око. Чи можна видалити плями/пігмент, якщо ви спробуєте нанести більше, перш ніж він висох.
    Покупець
    12.10.2020
    text_comment
    Фантастичний пензлик для підводки для очей - якість виняткова, дає глибокий темний мазок і зовсім не розмивається. Він залишається на весь день, я постійно повертаюся до нього, і він був основним продуктом мого щоденного розпорядку.
    Покупець
    10.11.2018
    text_comment
    Мені подобається ця підводка для очей, вона тримається цілий день і її не важко змити, коли ви вмиваєте обличчя, колір інтенсивний, але все ще виглядає на мені природно, загальна якість хороша, і я використовую його майже щодня. Пакет також досить акуратний, і я завжди ношу його в сумці.
    Покупець
    06.01.2020
    text_comment
    Цей вкладиш дійсно чудовий! Він ковзає по повіці, з ним так легко зробити свою лінію успіхом, куплю його знову!
    Покупець
    05.11.2018
    text_comment
    Мені подобається, що колір не такий світло-коричневий, я думала, що він мені не підійде, але виглядає чудово! Пігментація ідеальна, кінчик пензлика настільки тонкий, що дозволяє мені робити тонкі лінії, які я люблю робити, чого я не можу зробити підводкою для очей з кінчиком олівця. Багато років тому я чув про якість підводок для очей Clio, і вам обов’язково слід скористатися можливістю купити їх і спробувати, коли вони знову з’являться у продажу!