• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Cliganic, 100% чиста ефірна олія, герань, 0,33 жидкої унції (10 мл)


    Виробник: Cliganic
    Код товару: CLG-56030
    Наявність: Є в наявності
     ₴1025  ₴839
    Купити

    Докладно про товар Cliganic, 100% чиста ефірна олія, герань, 0,33 жидкої унції (10 мл) :

  • Пеларгонія Graveolens
  • USDA Organic
  • Перевірено проект без ГМО
  • Сертифікований органічний продукт QAI
  • Без жорстокості
  • Рекомендації із застосування

    Розведіть маслом або водою перед використанням у дифузорі або як кімнатний спрей. Ефірні олії висококонцентровані, використовуйте їх з обережністю. Припиніть використання, якщо виникло подразнення.

    Інші інгредієнти

    Органічна олія пеларгонії graveolens (герань).

    Попередження

    Зберігати подалі від полум'я та високої температури. Зберігати в недоступному для дітей та домашніх тварин. Уникайте контакту з очима. У разі вагітності або годування груддю перед застосуванням проконсультуйтеся з фахівцем. Тільки для зовнішнього застосування.

    Покупець
    27.03.2019
    text_comment
    Я вважаю за краще, щоб аромат був трохи більш заспокійливим. Однак герань має багато ефектів, тому я змішую її з іншими ефірними маслами і масажую.
    Покупець
    25.08.2021
    text_comment
    Він має трохи солодкуватий аромат, і я використовую його, коли хочу розслабитися. Ви можете використовувати його різними способами, але я особисто люблю класти його у ванну і повільно замочувати.
    Покупець
    23.04.2020
    text_comment
    З квітковим ароматом використовуйте його для медитації, релаксації шкіри та зволоження ввечері. Оскільки це нерозведений розчин, він має сильний аромат, тому він триває принаймні тривалий час. Змішати з олією жожоба. Хороша олія для жінок, тому я часто ходжу до рук. Упаковка акуратна, тому не протікає.
    Покупець
    22.12.2018
    text_comment
    Мені здалося, що ця ефірна олія чудова. Я не знала бренду і була здивована. Запах не нудний і не такий сильний. Зверніть увагу, що продукт хороший, натуральний, але не має такого глибокого запаху, від якого нудить. Завжди пам’ятайте, що ефірну олію слід наносити не безпосередньо на шкіру, а з деякою олією-носієм. Розмір невеликий, але робить багато. Доставка була надзвичайно швидкою, а якість неймовірною. Рекомендую бренд і це масло.
    Покупець
    21.05.2022
    text_comment
    Аромат не видатний, і це не запах герані, який я зазвичай використовую. Упаковка надійна і відчуття неприємні, але ціна хороша. Сподіваюся, що він може заспокоїти емоції домашніх тварин. Я використовую його щоб зробити домашні флакони для ароматерапії. Запах чудовий. Будь ласка, дайте мені подобається, дякую
    Покупець
    17.09.2020
    text_comment
    хороша органічна ефірна олія герані. має дуже сильний запах герані. герань — хороша парфумована косметична продукція, а також для дифузора для приємного запаху та інших переваг. будь ласка, ставте мій коментар, якщо ви згодні зі мною :)
    Покупець
    15.05.2022
    text_comment
    Аромат, який виходить навколо флакона, дуже приємний. Але це досить важко, коли ви відчуваєте запах нерозбавленого розчину. Я додаю приблизно 2 краплі приблизно в 30 мл олії та використовую. Це якраз необхідна кількість аромату, і коли ви наносите його на обличчя, він добре пахне. Я використовую лише кілька крапель через розмір, тому це виглядає добре за ціною.
    Покупець
    12.07.2018
    text_comment
    Я спробував кілька олій Clinic, але оскільки це органічний продукт, запах не дуже сильний, але аромат тримається довго. Мені не подобається запах олії герані, але вона корисна для чутливої шкіри, тому я змішую її з такою олією, як Carrier Oil ety tree, і використовую для вирішення проблеми. Крім того, я думаю, що він додає глибокий аромат, якщо змішати його з солодкими або освіжаючими цитрусовими або квітковими, а не окремо.
    Покупець
    09.05.2019
    text_comment
    Купувала вперше, але це найбільш розслаблюючий аромат. Коли я лягаю спати, я наношу кілька крапель на серветку або ватний диск і кладу під наволочку. Аромат герані дійсно найкращий. Повторю замовлення знову Дякую iHerb за чудовий приз
    Покупець
    08.08.2019
    text_comment
    Чудове натуральне масло,чудовий запах,дивовижний,заспокійливий якщо наносити дифузорами.Вік сидить гарно,і по використанню,користуйтеся.Для мене краплю з маслом троянди для шкіри.Благо воно дарує свіжість і блиск шкіри і захищає її, але краще продовжувати.Я також наношу краплі з лосьйоном для тіла.Довгий час пахне тіло відмінної якості.Розмір невеликий,але залишається на хороший термін. Упаковка темне скло.Олія має концентровану формулу,і запах шалений.Дарує чудові відчуття.Я люблю цю компанію,її відрізняє висока якість та чудові ефірні олії.