• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • CleanLife, No Rinse Shampoo, 8 fl oz (236.6 ml)


    Виробник: Clean Life
    Код товару: CNF-00100
    Наявність: Є в наявності
     ₴712  ₴583
    Купити

    Докладно про товар CleanLife, No Rinse Shampoo, 8 fl oz (236.6 ml) :

  • For Soft, Clean, Beautiful Hair
  • Just Apply, Massage and Towel Dry
  • Paraben Free
  • Clean Life's Trusted Alternative

    No Rinse Shampoo is the trusted, gentle and convenient alternative to traditional shampoos. Paraben free and pH balanced, it leaves hair clean, soft and beautiful without using water. Approved and used by hospitals.

    Рекомендації із застосування

    Apply until hair is completely and evenly saturated. Massage hair to begin cleansing. Immediately and thoroughly towel dry. Repeat if needed. May be used as often as necessary.

    Інші інгредієнти

    Deionized water, triethanolamine lauryl sulfate, propylene glycol USP, cocamidopropyl betaine, DMDM hydantoin, fragrance, citric acid.

    Попередження

    For external use only. Do not use in the eyes. Rinse eyes with water if contact occurs. If skin irritation or sensitivity occurs, discontinue use.

    Покупець
    31.10.2021
    text_comment
    Відверто кажучи, працює прямо в момент швидкого польоту, кладеш його в долоню і потираєш шкіру голови, а запах солодкий і легкий, і використання при необхідності, розмір хороший, не обіцяю, я означає, що упаковка невелика, перевага - зволоження волосся. Це поєднання, яке я б не радив. Право тих, у кого шкіра чутлива, але заради віри це працює правильно для швидкого польоту. Просто залиште волосся у волоссі Втирайте, зробіть правильний масаж, потім висушіть рушником
    Покупець
    28.08.2020
    text_comment
    Дуже крутий продукт - варто спробувати. Це не звичайний сухий шампунь з консистенцією порошку, а маска, яку ви можете нанести на шкіру голови або/і волосся, висушити рушником, а потім почекати лише кілька хвилин, і ваше волосся оновиться. Я не впевнений, що це замінить моє щоденне прання, АЛЕ це чудове рішення, якщо ви повертаєтеся з роботи / спортзалу і хочете вийти на вулицю і трохи освіжитися - це напевно краще, ніж спреї. для волосся та для навколишнього середовища. запаху майже немає. Крім того, я побачив, що цей продукт використовується для людей, які госпіталізовані і не можуть прийняти належний душ, тому це зробило мене більш впевненим у продукті та інгредієнтах
    Покупець
    28.01.2021
    text_comment
    Сухий шампунь, хороша якісь щі саоєю задачею справляється, всім задоволенна
    Покупець
    26.02.2019
    text_comment
    Я використовую його час від часу, тому що щоденне миття голови сушить шкіру голови. Пахне милом, але не затримується. Я думаю, що попередній тип піни був кращим для відчуття шовковистості волосся.
    Покупець
    20.05.2018
    text_comment
    Начиталася відгуків вирішила замовити. Що добре запаху майже немає, наносиш на волосся і все. Сказати, що голова стає чистою, швидше ні. Але за те є цілком хороший загалом!
    Покупець
    17.09.2021
    text_comment
    Рідкий шампунь без змивання. Нанесла його на коріння, він майже не піниться, витерла рушником. На вигляд волосся виглядає не супер свіжим, але ситуацію покращив, підняв об'єм. Для форсмажорних ситуацій використовувати можна, ідеально свіжого, чистого волосся звичайно не чекайте.
    Покупець
    16.12.2021
    text_comment
    Взяла цей шампунь, як альтернативу миючим шампуням! Я мою волосся 1 раз на два тижні, у мене воно сухе! Ось це шампунь мені до речі, можна в перерві між миттям просто намазати на волосся і витерти рушником і все! Використовувала вже кілька разів, дуже хороший результат, волосся стає чистим, пухнастим, красивим! Супер ефект, дуже рекомендую всім і жінкам та чоловікам! Якість шампуню хороша! Приємний запах! Підійде молоді, яка не дуже любить приймати душ!
    Покупець
    13.03.2021
    text_comment
    Давно хотіла придбати такий шампунь. Я, вважаю, він просто необхідний домашньої колекції. Випадки бувають різні. Особливо якщо потрапляєш не передбачувану ситуацію. І немає можливості помити голову звичайним способом. Шампунь рідкої консистенції. Приємного аромату. Легкими рухами необхідну кількість шампуню наношу на волосся і добре розподіляю. Він добре піниться. Потім добре рушником витираю. І висушую. Волосся стає м'яким, пухнастим. Шампунь сподобався, наступного разу візьму кондиціонер.
    Покупець
    09.07.2018
    text_comment
    Я спробувала, тому що мені не потрібно було використовувати кондиціонер. Гмм. Після того, як ви його використаєте, вам доведеться використовувати велику кількість, щоб створити бульбашки, тому щоденне використання є великим порівняно з ємністю. Він добре пахне, я не використовую кондиціонер, тому моє волосся здається трохи жорстким.
    Покупець
    09.03.2020
    text_comment
    Замовила цей сухий шампунь вперше. Все-таки класно придумали на екстрені випадки коли немає часу або можливості помити нормально голову, то можна впоратися за кілька хвилин. Запах у шампуню приємний. Цей запах зазвичай присутній у деяких перукарнях. Констинтенція рідка. Піниться добре. Упаковка надійна. У дорозі нічого не розлилося, все прийшло в безпеці. Шкіра голови на цей шампунь не реагує, тобто алергії не викликав. Використовувати планую в окремих випадках тобто витрата буде невелика. Поширити по волоссю до отримання піни і розтерти ніби миєш голову потім просто висушити рушником. Мені дуже подобається що можна швиденько освіжити волосся і мати нормальний вигляд. До покупки рекомендую.