• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • CleanLife, No Rinse Body Wash, 8 fl oz (236.6 ml)


    Виробник: Clean Life
    Код товару: CNF-00940
    Наявність: Є в наявності
     ₴737  ₴603
    Купити

    Докладно про товар CleanLife, No Rinse Body Wash, 8 fl oz (236.6 ml) :

  • Leaves Skin Clean, Moisturized & Odor Free
  • Safe & Effective Perineal Cleanser
  • Requires No Water
  • Paraben Free
  • Clean Life's Trusted Alternative

    No Rinse Body Wash is an effective, gentle cleanser designed to provide good personal hygiene without rinsing. Use with our No Rinse Shampoo. Both are approved and used by hospitals.

    Рекомендації із застосування

    Apply directly to skin or wash cloth. Massage to lather and towel dry. Leaves skin thoroughly cleansed and odor-free with virtually no residue.

    Perineal Cleansing: Use as a safe, non-irritating perineal cleanser that eliminates offensive odors without rinsing.

    Інші інгредієнти

    Deionized water, triethanolamine laurel sulfate, glycerin, cocamidopropyl betaine, fragrance, propylene glycol USP, DMDM hydantoin, citric acid.

    Попередження

    For external use only: Do not use in the eyes. If skin irritation or sensitivity occurs, discontinue use.

    Покупець
    31.12.2018
    text_comment
    Мені дуже подобається цей продукт. Дуже практичний, щоб всюди носити з собою. Я переношу його в пляшку з розпилювачем, тому його легко використовувати, просто розпиліть на ділянку, яку ви хочете вимити. Може замінити мило для рук і, звичайно, дуже практичний, а запах як у дитячого мила приємний і заспокійливий, ніжний до шкіри і зовсім не сушить шкіру.
    Покупець
    29.10.2018
    text_comment
    Я купила його для своєї мами, яка лежала в лікарні понад 1 місяць, і це справді допомагає очистити її шкіру голови від жиру, а також має приємний аромат дитячої присипки. Рекомендував би це, коли ви не можете промити шкіру.
    Покупець
    22.02.2020
    text_comment
    Це працює! Гарне співвідношення ціни та якості. Має """"чистий"""" запах """"дитячої присипки"""", але не надто сильний. Добре очищає шкіру без подразнень. Консистенція рідка, що може бути складно, якщо наносити руками, у майбутньому було б добре мати той самий продукт із гелеподібною консистенцією для легшого нанесення. Я все ще наношу його руками, тому що фланель/серветка вбирає його багато, а ви хочете якомога більше нанести на шкіру. Він втирається, створюючи білий відтінок, який легко витирається тканиною. Я купив два і знову купив би засіб для миття тіла Cleanlife без полоскання
    Покупець
    20.10.2019
    text_comment
    Іноді ми настільки зайняті, що не встигаємо прийняти душ. Він Не значні зміни. пінився, але аромат був не надто сильним і не залишав слідів після витирання.
    Покупець
    19.11.2019
    text_comment
    цим користується людина з обмеженими можливостями пересування, яка не завжди може потрапити в душ. це чудовий продукт. ми придбали дорожчу піноутворюючу версію на іншому веб-сайті та виявили, що можемо наповнити її цією набагато дешевшою. здається, це той самий продукт.
    Покупець
    18.09.2021
    text_comment
    Рідина за текстурою схожа на воду. Не піниться. Якщо ви потроху не розтираєте його по тілу, ви не зможете видалити бруд, просто надівши його. Нехімічний сонцезахисний крем (той, на якому сказано, що він зніметься з милом) зійшов чисто. Я спітніла шию, тому нанесла нехімічний сонцезахисний крем, але їх залишилося дуже багато. Він міг би впасти, якби я потер його більше, але мені не сподобалося тертя, тому я зупинився. Пахви, підошви, пальці ніг, сонцезахисний крем та інші небувалі тіла стали чистішими. Якщо не нанести його на шкіру і не витерти сухим рушником, він буде капати, як вода, тому будьте обережні. Я думаю, що це стане в нагоді в разі катастрофи, тому я поклав інший у запас під час катастрофи. Можливо, його можна використовувати для лежачих людей похилого віку? У мене не було сухої шкіри після витирання. Як і у шампунів цієї ж серії, це не тип насадки, яка звужується, а плоска квадратна насадка з отвором, який виходить відразу, тому будьте обережні. Може, його можна використовувати для протирання, коли влітку трохи потієш?
    Покупець
    16.11.2020
    text_comment
    У мене чутлива шкіра, але це мені добре підходить! Більше немає свербіння шкіри голови, і цей ніжний шампунь чудово пахне!
    Покупець
    14.11.2021
    text_comment
    Простий у використанні. Зручний розпилювач. Підходить приблизно для тижневого миття тіла. Немає помітного запаху. Гарне співвідношення ціни та якості. Буду замовляти цей продукт знову. Продукт хорошої якості.
    Покупець
    12.06.2019
    text_comment
    Купив це для своєї екстреної сумки. Піниться більше, ніж я очікував, але не так сильно, як мило для тіла. Гарно витирається. Ароматний, але не нудний. Це свіжий, мильний аромат.
    Покупець
    11.07.2019
    text_comment
    Користуюся часто. Я купив його, тому що хотів використовувати інший аромат.