• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Christopher's Original Formulas, Blood Stream Formula, 2 fl oz (59 ml)


    Виробник: Christopher's Original Formulas
    Код товару: CRO-49802
    Наявність: Є в наявності
     ₴1147  ₴939
    Купити

    Докладно про товар Christopher's Original Formulas, Blood Stream Formula, 2 fl oz (59 ml) :

  • Dietary Supplement
  • A popular blend of synergistic herbs to help support the bloodstream.

    The bloodstream is life itself, & it is important to keep it as clean & pure as possible so that as nutrients are efficiently delivered to the body, waste products are picked up & taken for elimination.

    Christopher's Original Formulas Blood Stream formula is designed to aid the body in eliminating impurities from the blood.

    Рекомендації із застосування

    As a dietary supplement take 5 to 15 drops prior to each meal, or as directed by your health care professional.

    Інші інгредієнти

    A base of pure vegetable glycerine and distilled water.

    No added fillers or chemicals.

    Попередження

    Store in a cool, dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 5 Drops
    Servings per Container: 228
    Amount Per Serving% Daily Value
    Proprietary Blend:
    Organic Red Clover Blossom, Wildcrafted Chaparral Leaf, Organic Licorice Root, Wildcrafted Poke Root, Wildcrafted Peach Leaf, Wildcrafted Oregon Grape Root, Wildcrafted Stillingia Root, Wildcrafted Cascara Sagrada Bark, Wildcrafted Sarsaparilla Root, Wildcrafted Prickly Ash Bark, Organic Burdock Root, & Organic Buckthorn Bark.
    5 Drops
    *Daily Value not established.
    Покупець
    31.07.2018
    text_comment
    Я прийняв рекомендовані 5 крапель і виявив, що це достатньо сильно. Розмішайте його в трохи теплій воді; Я не вибагливий до смаку, він досить м'який. Я також спробував прийняти 10 крапель і наступного ранку помітив біль у спині, здається, це трохи важко для нирок
    Покупець
    25.12.2021
    text_comment
    Приймаю це протягом багатьох років і відчуваю себе добре, коли ти очищаєш кров рослинними травами та виводиш токсини. Ви дізнаєтесь, коли більше будете детоксикувати:). Дякую
    Покупець
    22.07.2019
    text_comment
    Корисно для детоксикації крові та оздоровлення організму
    Покупець
    21.10.2019
    text_comment
    Ця добавка чудової якості, як і будь-яка інша формула DrChristopher. Я використовую принаймні 5 інших, деякі для щоденного догляду, деякі для полегшення сезонних симптомів. Смак гіркуватий, і це свідчить про те, що це сильнодіюча настоянка, її можна розбавити невеликою кількістю води. Я приймаю це прямо по 5 крапель двічі на день. Поки що все добре – я бачу менше «павутинних вен» на своїх ногах, тобто розбитих кровоносних судин, які були крихкими. Сподіваюся продовжувати покращувати мої кровоносні судини до первісної досконалості.
    Покупець
    20.03.2022
    text_comment
    Бренд перспективний, але ви повинні використовувати його частіше, виходячи з мого досвіду. Але також тут продукт, який містить усі інгредієнти для підтримки кровообігу. Хороша дієта дуже підтримує продукт!
    Покупець
    17.09.2021
    text_comment
    Рідкі продукти доктора Крістофера повинні бути хорошими, оскільки вони проходять менше промислових стадій. Я не можу перевірити їх дію на цьому етапі. Купував за рекомендаціями інших покупців. Я вважаю, що продукти дорогі, і я купую, коли вони є в Ізраїлі звісно подібні товари коштують набагато дорожче.
    Покупець
    16.04.2022
    text_comment
    Біль у нижній частині живота під час місячних був настільки сильним, що заважав мені працювати. Чи покращить це циркуляцію крові? Це не відчуття примусового підвищення температури тіла для сприяння потовиділення та метаболізму, а відчуття сприяння притоку крові та покращення функції органів, які вони спочатку мали. Він був ефективним для зменшення менструального болю та набряку нижньої частини тіла під час менструації.
    Покупець
    09.10.2018
    text_comment
    Ми з мамою насолоджувалися цією настоянкою. Ми додаємо його в смузі, соки або навіть воду. Він трохи гіркий, що для нас не проблема
    Покупець
    08.04.2020
    text_comment
    Це дуже солодко. Має неповторний пряний аромат, але він мені не подобається. Я ще не знаю, наскільки він ефективний, тому деякий час буду ним користуватися.
    Покупець
    06.03.2019
    text_comment
    Люблю цю марку та її формули, вони також дуже доступні та добре придбані, наскільки я можу судити. Я б рекомендував будь-який із їхніх продуктів, до яких я пішов би, якщо вони є! Важко сказати, чи була різниця, оскільки мені це не було потрібно, мені просто сподобалися інгредієнти, додаткові трави!