• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • ChocZero, White Chocolate Peanut Butter Cups, 3 oz


    Виробник: ChocZero
    Код товару: CZO-75151
    Наявність: Є в наявності
     ₴852  ₴697
    Купити

    Докладно про товар ChocZero, White Chocolate Peanut Butter Cups, 3 oz :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 cup (0.5 oz)
    Serving Per Container: 6 cups (3 oz total)
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 80
    Total Fat6 g8%
    Saturated Fat3 g15%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium10 mg0%
    Total Carbohydrate5 g2%
    Dietary Fiber4 g14%
    Total Sugars1 g
    Includes 0 g Added Sugars 0%
    Sugar Alcohol0 g
    Protein3 g
    Vitamin D0 mcg0%
    Calcium12 mg0%
    Iron0.4 mg2%
    Potassium65 mg0%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    24.12.2018
    text_comment
    Мені дуже хотілося, щоб вони сподобалися, але вони були надто солодкими, майже штучними на смак. Зазвичай я не вибагливий до солодощів з низьким вмістом вуглеводів, але вони просто не помітили. Кремова текстура арахісового масла також була промахом. Я знайшов їх більш стерпними після того, як дав їм охолонути в холодильнику, але я думаю, що я виберу темний шоколад.
    Покупець
    24.02.2021
    text_comment
    Супер
    Покупець
    22.06.2021
    text_comment
    Смак приємний, не надто солодкий, але він не збалансований між шоколадом і арахісом - це набагато більше арахісу. Цукерки упаковані окремо, що для мене марнотратство. За таку ціну розмір і кількість цукерок невеликі. Загалом, для тих, хто уникає цукру, це добре, але нічого особливого.
    Покупець
    19.03.2020
    text_comment
    Замовила вперше на пробу та була дуже здивована. Цукерки виявились мега смачними. Найбільше мене вразила орахісова паста в них, так як вона виявилася не нудотною як бувають більшість паст, а такою дуже приємною на смак, просто ідеальне поєднання з білим шоколадом. Я залишилася захваті від цих цукерок!
    Покупець
    18.05.2020
    text_comment
    хто любить арахісову пасту і шоколад-той буде в захваті від цих цукерок.
    Покупець
    09.07.2018
    text_comment
    На смак як звичайні цукерки, і важко повірити, що в ньому мало цукру. Я купив його під час кетогенної дієти. Я з нетерпінням чекав з’їдати по одному щодня. Однак жодна з них не мала красивої форми, тріщини були звичайними, а близько двох були повністю сплощені, тому я зменшив одну зірку до 4.
    Покупець
    06.07.2022
    text_comment
    4 з 6 плоских, але я хвилювався за них, тому купив їх на розпродажі. Я думав, що це буде важко зробити своїми руками. Знижка 23% за 556 ієн Я думаю, що смак дуже задовольняє тих, хто відмовляється від цукру. Солодкість арахісу та аромат білого шоколаду приносять більше задоволення, ніж солодкість замінника цукру. Він не солодкий, не горіховий, але схожий на S*ckers. У чому солодкість білого шоколаду? Рекомендується також тим, у кого болить голова при вживанні цукру! Спробуйте один раз! Ви можете стати залежними!
    Покупець
    06.01.2019
    text_comment
    Я завжди був прихильником білого шоколаду порівняно з іншими видами шоколаду. І ця закуска поєднує в собі білий шоколад і арахісове масло - і так, вона дуже смачна! Це, безперечно, смачно, хорошої якості. Я бачу, що жую це без зупинки, ха-ха. Я рекомендую це своїм колегам, які люблять білий шоколад! Спробуйте, ви не розчаруєтеся!
    Покупець
    04.08.2021
    text_comment
    Він упакований в індивідуальну упаковку. Це досить дорого за нинішніми низькими цінами в ієнах і містить калорії, але більшу частину цукру становлять харчові волокна, і якщо ви їсте його з кавою під час дієти, ви можете бути дуже задоволені лише одним. Білий шоколад — це лише тонкий шар арахісового масла, але перший смак — це білий шоколад, і це робить мене щасливим. Я додав фотографію з авторучкою для орієнтації на розмір.
    Покупець
    04.05.2021
    text_comment
    Солодкі цукерки, хоть цукру не містять, упаковка маленька 6шт, смак незвичний