Сублімовані шматочки цедри апельсина в бельгійському чорному шоколаді, виготовленому з африканських какао-бобів. Ніжний напівсолодкий чорний шоколад тане в роті, а хрусткі шматочки пікантної апельсинової цедри створюють приємний контрастний смак. Вишукане поєднання шоколаду й апельсина дарує стійкий післясмак.
Найкраще смакує при температурі 21 ºC (70 ºF).
Чорний шоколад (терте какао*, цукор, масло какао*, соєвий лецитин, ваніль), сублімована апельсинова цедра (апельсинова цедра, інвертний цукор, лимонна кислота), апельсинова олія.
* 100 % какао в цьому продукті поставляється з ферм, які мають сертифікат Rainforest Alliance Certified.
Містить сою. Може містити сліди молока, пшениці, арахісу й інших горіхів.Зберігати при температурі 13–18 ºC (55–65 ºF).
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1/3 плитки (30 г) | ||
Порцій: 3 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми* | |
Калорії | 150 | |
Калорії з жиру | 90 | |
Усього жирів | 11 г | 16 % |
Насичені жири | 6 г | 31 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 0 мг | 0 % |
Усього вуглеводів | 17 г | 5 % |
Клітковина | 3 г | 10 % |
Цукор | 13 г | |
Білки | 1 г | |
Вітамін A | 0 % | |
Вітамін C | 4 % | |
Кальцій | 2 % | |
Залізо | 20 % | |
* Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день. |
55% какао
Не містить молочних продуктів, глютену, холестерину та штучних консервантів, тобто всякої г. немає
Містить вітамін д, кальцій, залізо, калій, протеїн, вуглеводи, клітковину
Чудовий смак, купуємо різні смаки, гарний варіант для подарунка