• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Cheong Kwan Jang, Cheon Nok Extract, Korean Red Ginseng & Deer Antler, 1.06 oz (30 g)


    Виробник: Korea Ginseng Corp
    Код товару: KRG-01177
    Наявність: Є в наявності
     ₴2513  ₴2056
    Купити

    Докладно про товар Cheong Kwan Jang, Cheon Nok Extract, Korean Red Ginseng & Deer Antler, 1.06 oz (30 g) :

  • Cheon Nok Extract
  • Korean Red Ginseng & Deer Antler Supplement
  • Keeping true to our guiding principles for delivering superior-quality products, we present to you the timeless value of certified safe, free-range deer antler velvet and our world-famous CheongKwanJang ginseng in this traditional, powerful formula. Korean Ginseng Corporation sources only reliable deer antler velvet, derived exclusively from free-range-deer, raised in a clean and natural environment. Our deer antler velvet is trimmed compassionately and safely, without harming the animal.

    Рекомендації із застосування

    1 to 2 times daily, using the enclosed spoon, take one spoonful of extract 0.21 oz (6 g) and stir in warm water. Add honey to sweeten as desired.

    Інші інгредієнти

    Digestion resistant maltodextrin, isomatooligosaccharide, fructooligosaccharide, isomaltulose, glycerin, dextrin, lactic acid.

    Попередження

    Notices: Avoid exposure to direct sunlight. Keep in a cool, dry place. Screen ingredients carefully for possible allergies. If pregnant, nursing or on medication, consult your doctor prior to use. Take care when opening jar to avoid injury or breaking the glass. Vegetable matter may clump- this is normal and does not affect the quality of the product.

    Keep out of the reach of children.

    Поживна цінність
    Serving Size: 0.21 oz (6 g)
    Servings Per Container: 5
    Amount Per Serving %Daily Value*
    Calories 15
    Sodium 5 mg
    Покупець
    31.10.2021
    text_comment
    Відверто кажучи, я взяв його за описом одного з людей, який запропонував здоровий курс, і вже тиждень, як я його спробував. Я в принципі можу судити про смак, що він особисто для мене прийнятний і приємний на смак.
    Покупець
    23.03.2019
    text_comment
    Я вважаю, що це найкращий тонік з корейського червоного женьшеню на ринку. Найкраща ціна.
    Покупець
    21.09.2019
    text_comment
    Чистий і якісний, підходить для молодих і старих, дає відчуття активності, сили та енергії, його кількість відповідна, ступінь його колотості дуже красива
    Покупець
    20.01.2019
    text_comment
    Я дуже задоволений тим, що відчуваю їжу та їжу Cheonnokjeong, виготовлений із додаванням червоного женьшеню, пантів та здорової їжі за хорошою ціною.
    Покупець
    16.10.2020
    text_comment
    Упаковка ціла, ви можете пити її чистим або промити водою, смак дуже китайської медицини, підходить для доповнення, коли ви втомилися, і це має певний ефект
    Покупець
    14.11.2018
    text_comment
    Мені подобається цей продукт
    Покупець
    12.10.2018
    text_comment
    Менш гіркий і легко їсти
    Покупець
    10.05.2022
    text_comment
    Покохала цього виробника. Дуже популярний бренд! Багато добрих відгуків. Багатий склад. Збалансований склад та дозування. Нам підходить. Красиві упаковки. Рекомендую!
    Покупець
    07.04.2018
    text_comment
    Якість дуже висока, інгредієнти натуральні, упаковка практична, користь дає енергію та активність, збільшує зусилля, підвищує імунітет організму та активізує мозок, смак приємний на смак
    Покупець
    02.11.2018
    text_comment
    Я купив цей корейський червоний женьшень і роги оленя від «Cheong Kwan Jang», щоб порівняти його зі звичайними продуктами з корейського червоного женьшеню від тієї ж марки. Особисто я не відчув особливого додаткового енергійного ефекту від рогів оленя, щоб виправдати преміальну ціну. Можливо, в цьому продукті просто не вистачає рогів оленя. Я думаю, що 100 г екстракту корейського червоного женьшеню від того ж виробника (доступний на iherb) пропонує найбільший ефект за ці гроші, і я буду купувати його замість цього. (Я не скидаю з рахунків ефект оленячих рогів загалом, і це може спрацювати для деяких людей.)