• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Charley, Paper Soap, Apple, 50 Sheets


    Виробник: Charley
    Код товару: CHY-02771
    Наявність: Є в наявності
     ₴705  ₴577
    Купити

    Докладно про товар Charley, Paper Soap, Apple, 50 Sheets :

    Paper Soap is portable and easy to use anywhere you go. It can be used for hand/body soap and laundry during a trip.

    Рекомендації із застосування

    With a dry hand, take a paper soap out from the package. Add water to work on lather. [For laundry] Dissolve a paper soap with warm water, and use it as laundry detergent. Paper soap will be dissolved completely.

    Інші інгредієнти

    Sodium lauryl sulfate, tapioca starch, polyvinyl alcohol, aqua, glycerin, cocamide MEA, cocamidopropyl betaine, parfum, allantoin, methylparaben, sodium chloride, propylparaben, CI 19140 (yellow), CI 42090 (blue).

    Попередження

    For external use only. Do not use on broken skin. Discontinue use in case of redness or irritation and consult a physician if conditions persist or worsen. Avoid contact with eyes. If the product gets into your eyes, do not rub and rinse with clean water immediately. Avoid storing extreme temperatures. Keep out of reach of children. The safety of this product has not been determined.

    Покупець
    31.03.2022
    text_comment
    брала для сина у садік тай просто в рюкзачок в дорогу
    це чудове мило ))
    Покупець
    28.08.2020
    text_comment
    Дуже крутий продукт. Купувала для поїздок на природу з маленькими дітьми, коли немає звичайного туалету. Не можу сказати, що запах яблука надто впізнаваний, але він добре піниться і справляє свою роботу.
    Покупець
    26.05.2022
    text_comment
    Подобається загальна концепція цього мила і з нетерпінням чекав, що нарешті його отримаю! Якість аркушів хороша, але аромат мила мені не сподобався. Чомусь пахне синтетично, а не зовсім як яблуко. Пакет досить малий за розміром, тому його зручно брати скрізь із собою, однак якість сумнівна. Наступного разу спробую інший аромат
    Покупець
    24.06.2018
    text_comment
    Я часто мию руки, тому купив це для портативного використання! Він добре піниться лише з одного аркуша, а розмір пляшки легкий і тонкий, тому його легко носити. Я не очікувала такого аромату, але я думаю, що було б краще не очікувати багато. Це вимагає трохи часу та догляду, тому він не злипається і добре тане, тому якщо вам не подобається текстура паперове мило, я думаю, вам варто це розглянути! Однак особисто я маю перевагу в тому, що можу мити руки, несучи мило, тому я готовий викупити.
    Покупець
    22.11.2019
    text_comment
    Зручна упаковка, яку можна взяти в дуже корисну сумку для будь-якого віку, на мій погляд підходить під зручний розмір
    Покупець
    17.03.2019
    text_comment
    Я взяв два, такий на яблуко і блакитний, і обидва мають однаковий запах. дуже легкий у використанні. дуже легко покласти в сумочку.Якість хороша. Прямо як звичайний вид мила, але різниця в тому, що розмір паперу. маленький і красивий, тому що не займає місця життя . Звичайне Я даю його своєму синові на два з половиною роки, звичайно, під моїм нагляд і він радіє тому, що винахід прекрасний Пакет . Маленький, в якому п'ятдесят аркушів інтересу . Він не займає багато місця, маленький нікуди Для маленьких дітей, тому що це чутливий папір . .З чого може бути алергія?Нормальне і ніжне мило сухе.Будь-яке мило викликає сухість,тому обов'язково встановлювати його з комплектом.Взагалі продукт красивий,простий у використанні,люблять маленькі діти.
    Покупець
    16.03.2020
    text_comment
    Замовила для поїздок для діток, плюс - форма, запах, але є і мінуси: Нереально промити якщо немає багато Води Не дуже добре змивається Діставати зручно тільки сухими руками Через деякий час упаковка Не значні зміни. закривається
    Покупець
    13.08.2021
    text_comment
    Син дуже полюбляє мити руки з цим милом. Запах приємний. Зручно мати з собою.
    Покупець
    13.02.2019
    text_comment
    Я вирішу, чи купувати його повторно, після використання
    Покупець
    08.06.2019
    text_comment
    Купила в школу і тепер дитина щоперерви біжить мити руки, настільки мило сподобалось. Упаковки з 50 аркушів хватило на 2 дні, бо спробували мило всі однокласники і всім сподобалось)))
    Зручно діставати, мило чудово піниться, приємно пахне, добре змивається. Не сушить шкіру! Маленька упаковка поміститься в кожну сумку чи кишеню.
    Звичайно, задумка дуже хороша, але не для нас, бо таке враження що в школі дитина думає не про уроки,а про те що мама таке нове дала з собою)))
    ЗАГАЛОМ, ВРАЖЕННЯ ДУЖЕ ПОЗИТИВНІ. Раджу спробувати!
    Якщо корисно! Дякую