• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Celestial Seasonings, Herbal Tea, Bengal Spice, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.7 oz (47 g)


    Виробник: Celestial Seasonings
    Код товару: CES-05328
    Наявність: Є в наявності
     ₴715  ₴585
    Купити

    Докладно про товар Celestial Seasonings, Herbal Tea, Bengal Spice, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.7 oz (47 g) :

  • Сертифікат Non-GMO Project Verified
  • Трав’яний чай без кофеїну
  • Кошерний продукт
  • Ми володіємо мистецтвом виготовлення трав’яних сумішей з 1969 року
  • Без глютену
  • Hain Celestial
  • Коментар експерта зі створення чайних купажів

    «Ця приголомшлива суміш, що містить корицю, імбир, кардамон і гвоздику, є нашою інтерпретацією чаю без кофеїну — пікантного індійського напою, який традиційно готують з чорного чаю. Додайте до чаю молоко й цукор, щоб відчути його справжній смак».

    Чарлі Баден,

    експерт зі створення купажів компанії Celestial Seasonings

    Історія компанії Celestial Seasonings®

    У далекому 1969 році ми почали збирати трави з полів і лісів Скелястих гір, щоб створити перший в Америці трав’яний чай. За традицією наш експерт зі створення купажів працює в місті Боудері, де натхненно та з любов’ю виготовляє унікальні смачні суміші чаїв з найкращих інгредієнтів.

    Рекомендації із застосування

    Hot tea by the cup*

    Pour boiled water over one tea bag. Steep 4 to 6 minutes and remove tea bag. Sweeten if desired.

    Iced tea by the glass*

    Pour boiled water over two tea bags. Steep 4 to 6 minutes and remove tea bags. Pour into a tall glass filled with ice.

    *Always pour boiled water into heat-resistant cup.

    Інші інгредієнти

    Cinnamon, roasted chicory, roasted carob, natural spice and vanilla flavors with other natural flavors, ginger, cardamom, black pepper, cloves and nutmeg.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 tea bag (2 g) Makes 8 fl oz
    Servings Per Container: 20
    Amount Per Serving % Daily Value*
    Calories0
    Total Fat 0 g 0 %
    Sodium0 mg 0 %
    Total Carb. 0 g 0 %
    Sugars 0 g
    Protein0 g
    * Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
    Покупець
    29.05.2021
    text_comment
    Смачний чай, без кофеїну. Улюблена марка чаїв, завжди беремо.
    Покупець
    26.04.2019
    text_comment
    Шкода, що я не можу передати вам у письмовій формі запах цього чаю . Він дивовижний, і смак теж дивовижний! Справді, це чудовий чай, його суміш із великим смаком і ароматом, з невеликою кількістю молока або замінника молока (я використовую з рисово-мигдальним напоєм) Загалом, у цієї компанії будуть одні з найкращих чаїв у світі! І це одна з їх найуспішніших. Дуже корисний і не містить кофеїну. Я багато купую в них
    Покупець
    21.11.2019
    text_comment
    Цей чай зі спеціями більше підходить для холодної пори року, спеції зігрівають, чай дуже пряний, може не всім сподобатись, але спробувати все ж рекомендую!
    Покупець
    20.09.2019
    text_comment
    Чисто трав'яний чай, запах, смак і гіркота. Пробував 4 рази. Мені сподобалася упаковка і їх інтерес до упаковки. Взяла за порадою блогера в Instagram. Знову сподобалася якість продукту, інгредієнти і міцність руки на смак і запах Мені сподобався продукт, що він позбавив мене від симптомів місячних. Не забувайте підбадьорити мене. Спасибі
    Покупець
    14.02.2020
    text_comment
    Це просто смакота! Його єдина помилка - дуже висока ціна для трав'яного чаю! Ось чому я ставлю лише 4 зірки. Однак аромат його піднесений, екстатичний! Дійсно, він створений для того, щоб провести момент чистого відпочинку, і спробувати це означає прийняти його!
    Покупець
    10.11.2018
    text_comment
    Мені подобається чай з корицею, тому я вперше купила чай зі спеціями цього виробника. Якщо ви візьмете вініл, обгорнутий навколо коробки, ви помітите сильний аромат спецій! ! Оскільки чайні пакетики не упаковані окремо, білий пакетик сконструйований так, що його можна закрити, коли пакетик вийняти. *Чи є клей? ? Я випив першу чашку, але в ній так багато прянощів, що мій язик стає гірким, як персиковий детоксикаційний засіб йога. Після цього відчувається легка солодкість, але вона мені не сподобалася, тому що не залишало присмаку. Навпаки, друга чашка була менш гострою, а солодкість була в самий раз і мені сподобалася. Навіть якщо ви вип’єте від 3 до 4 чашок, смак все одно залишиться, тож я вважаю, що він тривалий і має хороше співвідношення ціни та якості! ! Це пряний чай, від якого взимку хочеться пити більше, ніж влітку.
    Покупець
    08.03.2022
    text_comment
    Було багато відгуків про те, що я можу зробити чай, тому я зацікавився і купив його. Я особисто відчув, що це пряний трав’яний чай з пуншем, коли він був прямим. Якщо ви зробите це з молоком, воно справді стане чаєм! Ви можете пити його без кофеїну, тому ви можете пити його перед сном.
    Покупець
    07.12.2018
    text_comment
    Я купив бенгальську спецію Чая. (Назва чудова (╹◡╹) ♡) Коли ви вперше відкриваєте паперову коробку, відчуваєте сильний аромат кориці, а потім аромат ванілі. Здається, що. Смак дуже солодкий навіть без цукру, він не містить кофеїну та виготовлений з натуральних інгредієнтів, тому його можна пити під час дієти або перед сном! Оскільки пачка невелика і немає мотузки, щоб її тримати в руці, я люблю закип’ятити воду в пляшці на 500 мл, покласти туди одну пачку і пити, коли захочу! ! Має сильний смак, тому, здається, добре додати молоко і пити його ♪
    Покупець
    07.06.2019
    text_comment
    Чудовий, ароматний! Трохи солодкуватий і гострий, але приємний! можу сказати, що це мій улюблений чай!
    Покупець
    05.08.2020
    text_comment
    Дуже приємний чай! Особливо взимку, це чудовий зігріваючий ефект. Цей виробник робить дуже якісні чаї, я всі перепробувала і всі дуже класні! Рекомендую!