• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Carol's Daughter, Coco Creme, Curl Quenching Deep Moisture Mask, 12 oz (340 g)


    Виробник: Carol's Daughter
    Код товару: CSD-00258
    Наявність: Є в наявності
     ₴1672  ₴1368
    Купити

    Докладно про товар Carol's Daughter, Coco Creme, Curl Quenching Deep Moisture Mask, 12 oz (340 g) :

  • Born in Brooklyn. Made with Love
  • For Very Dry, Curly to Coily Hair
  • Instant Intense Moisture System
  • No Silicones, Parabens, Petrolatum, Mineral Oil, Artificial Colors
  • Blended with Coconut Oil, Coconut Milk, Mango Butter and Murumuru Butter
  • Made with Love

    Love is our first ingredient. This lusciously scented recipe is blended with everything your hair will love and nothing it won't.

    Give extra dry hair a buttery dose of replenishing hydration with our Curl Quenching Deep Moisture Mask. This intensely moisturizing Coco Creme system, with our shampoo and conditioner, is blended with our Coco Creme recipe. It offers an extreme moisture experience-leaving hair shinier and touchably softer.

    Рекомендації із застосування

    Massage a generous amount of mask to wet hair. Leave the treatment on for 5 to 7 minutes, then rinse with cool water. For deep treatment, put on a shower cap and sit under a hooded dryer for 10 to 15 minutes, or 30 minutes without heat. Use with Coco Creme shampoo and conditioner.

    Інші інгредієнти

    Water, cetearyl alcohol, cocos nucifera (coconut) oil, behentrimonium chloride, glyceryl stearate se, butyrospermum parkii (shea) butter, fragrance, isopropyl palmitate, benzyl alcohol, isopropyl alcohol, sclerotium gum, caprylyl glycol, salicylic acid, mangifera indica (mango) seed butter, astrocaryum murumuru seed butter, glycerin, linalool, coumarin, cocos nucifera (coconut) fruit extract, xanthan gum, potassium sorbate, tocopherol.

    This product is blended with fairly purchased and sustainably sourced coconut oil.

    Покупець
    23.10.2021
    text_comment
    Відмінна якість і використання після шампуню.Залишити на 5 хвилин, потім змити.Запах приємний.Розмір дуже підходить за віком.Хороший термін дії.Зволожує і пом'якшує волосся і шкіру голови.
    Покупець
    18.08.2019
    text_comment
    чудова якість продукту. це справді працює як задумано. Незабаром обов'язково отримаєте більше! Дуже дякую за це. він був виготовлений з високоякісних інгредієнтів. Крім того, упаковка та розміри були ідеальними. все хороша якість. мені подобається запах і зовнішній вигляд.
    Покупець
    16.02.2019
    text_comment
    Має солодкий аромат і мені подобається. Моє волосся настільки пошкоджене та сухе, що перукарі кажуть, що воно жахливо після багаторазового випрямлення та фарбування. Після миття шампунем я спробувала нанести його невелику кількість, і була здивована, що волосся, обплетене тріском, розпушилися! Зручність - найкраща! ! Загорніть його як є і залиште в теплому приміщенні на 30 хвилин. Відмінність від звичайного помітна навіть при змиванні. Блиск після висихання, легкість обробки на наступний день і відчуття вологості також відрізнялися. Є багато розмірів, так що це підтверджений lipi!
    Покупець
    15.08.2021
    text_comment
    сильний запах кокосу мені не сподобався, а так дуже гарна маска
    Покупець
    10.07.2022
    text_comment
    1- Маска для кучерявого волосся виробництва Канада, запах чудовий, ніби груші і фрукти, і пахне дуже знайомо і красиво 2- Текстура кремова, гладка, шовковиста, оксамитова.Зволоження від глибина самого волосся та випаровування набагато менше 5- Якість чудова, розмір підходить, тому що невелика кількість дасть вам результат маски, і немає помилки 6- Я дуже рекомендую це на 100% 7- Повторю покупку
    Покупець
    09.11.2021
    text_comment
    Висока якість, чудова упаковка, гарний запах, хороший розмір, відповідна ціна
    Покупець
    09.11.2020
    text_comment
    Досить не поганий
    Покупець
    08.08.2022
    text_comment
    Отримайте цю маску, якщо у вас сухе волосся з низькою пористістю! Я використовував це кілька разів після того, як довго шукав в Інтернеті маску/кондиціонер без силіконів чи білків, але також добре ковзає. Мені знадобився деякий час, але потім я натрапив на цей дорогоцінний камінь, і відтоді, як почав ним користуватися, я помітив різницю у своєму волоссі. Тепер вона менш суха/ламка, її легше розчісувати, вона виглядає блискучою та здоровішою. Також має чудовий кокосовий/фруктовий аромат, який зберігається на волоссі.
    Покупець
    04.04.2021
    text_comment
    Господи, Господи, зроби кашу і скористайся нею для мого волосся, і мої гроші не підуть після використання, вони додадуть волоссю свій блиск.
    Покупець
    01.04.2022
    text_comment
    Брала для сестри, вона користується більше місяця та задоволена цією маскою. У неї тонке і злегка кучеряве волосся, яке після використання маски краще формує завитки і набуло здорового блиску.