• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Carlson Labs, Wild Caught Super Omega-3 Gems, високоефективна омега-3 з морської риби, 600 мг, 180 капсул


    Виробник: Carlson Labs
    Код товару: CAR-01526
    Наявність: Є в наявності
     ₴2298  ₴1880
    Купити

    Докладно про товар Carlson Labs, Wild Caught Super Omega-3 Gems, високоефективна омега-3 з морської риби, 600 мг, 180 капсул :

  • Гарантія свіжості, ефективності та чистоти
  • Дієтична добавка
  • Підтримка серцево-судинної системи
  • Підтримка роботи мозку
  • Здоров’я очей
  • Без глютену
  • Без штучних консервантів
  • Підприємство підконтрольне Управлінню з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і препаратів (FDA)
  • IFOS
  • Компанія Carlson виробляє найкращі в Норвегії добавки з кислотами омега-3 з 1982 року.

    Super Omega-3 Gems містить корисні омега-3 кислоти (ЕПК і ДГК), які підтримують роботу серця й мозку, гостроту зору, а також здоров’я суглобів і сприяють оптимального стану здоров’я. Максимальна свіжість Super Omega-3 Gems забезпечується завдяки ретельному контролю при виробництві та зберіганні. Цей риб’ячий жир видобувається з риби, що живе глибоко в холодних водах, із застосуванням традиційних екологічних методів.

    Рекомендації із застосування

    Дорослим приймати по дві капсули на день під час їжі.

    Інші інгредієнти

    Оболонка капсули (бичачий желатин, гліцерин, вода), змішані токофероли. Містить рибу (анчоус, сардина та скумбрія).

    Чистота гарантована.

    Цей продукт регулярно проходить перевірки в незалежних лабораторіях, зареєстрованих Управлінням з контролю якості харчових продуктів і медичних препаратів США (FDA). Свіжість і максимальна ефективність продукту (згідно з міжнародними протоколами AOCS), а також відсутність шкідливих концентрацій ртуті, кадмію, свинцю, ПХБ і 28 інших забруднювачів гарантовані.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 2 капсули
    Порцій в упаковці: 90
    Кількість в 1 порції % від добової норми
    Калорії 20
    Загальний вміст жирів 2 г 3 %**
    Білок < 1 г < 1 %**
    Вітамін E (у вигляді натурального d-альфа-токоферолу) 13,4 мг 89 %
    Норвезький риб’ячий жир 2 г
    Загальна кількість жирних кислот омега-3♦ 1200 мг
    ЕПК (ейкозапентаєнова кислота)♦ 600 мг
    ДГК (докозагексаєнова кислота)♦ 400 мг
    ** Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    † Добову норму не визначено.
    ♦ У формі етилового ефіру.
    Покупець
    28.07.2018
    text_comment
    М'які капсули Super Omega-3 Gems містять корисні омега-3 кислоти (ЕПК та ДГК), які підтримують роботу серця та мозку, гостроту зору, здоров'я суглобів, а також сприяють відмінному самопочуттю. Для збереження максимальної свіжості м'які капсули Super Omega-3 Gems проходять ретельний контроль при виробництві та зберіганні. Як сировину ми використовуємо високоякісну рибу, яка мешкає глибоко в холодних водах, і застосовуємо традиційні екологічні методи вилову.
    Покупець
    25.06.2018
    text_comment
    Найкраща омега яку я бачила. В усіх по 1000мг риб’ячого жиру, а тут 1200. Не даремно назва мега. Дуже якісні складові. Цей бренд якісний. Велика упаковка. Омега необхідна для серця і судин. Моє волосся з нею Почало блистіти
    Покупець
    25.06.2018
    text_comment
    Найкраща омега-3, яку я тільки пробувала! Приємний запах і смак, особливо помітний ефект на нігтях, волоссі і шкірі! Їх стан значно покращився! Приймала в комплексі проти випадіння волосся разом із вітаміном Д, біотином, магнієм, на шкіру голови використовувала магнієву олійку. І результатом просто вражена! Ріст волосся значно прискорився! Якщо було цікаво, поставте, будь ласка, вподобайку!)
    Покупець
    21.09.2021
    text_comment
    Відразу видно, що омега працює і приносить користь організму. Шкіра стала еластична! Ця Омега 3 від Карлсон одна з кращих не викликає присмак, зручна по дозування. Можна давати дитині 1 шт! Раніше кришечка була біла - тепер зелена! Моя постійна покупка! Бажаю вам міцного здоров'я та тисніть корисно для винагород!
    Покупець
    20.05.2020
    text_comment
    Хочу поділитися хорошим відгуком про цю добавку. Омега дуже хорошої якості, має хороше дозування. Велика упаковка підходить для всієї сім'ї. Капсула хоч і великого розміру, але легко ковтати. Приймали усією сім'єю, дорослі по 2 шт вдень, а діткам від 8 років по 1.
    Покупець
    20.04.2020
    text_comment
    З приходом осені почала приймати омегу.
    Зупинила свій вибір на цій. Із інгредієнтів немає нічого зайвого .
    Запах капсул дуже приємний .
    Покупець
    19.09.2021
    text_comment
    Риб'ячий жир від компанії Carlson Labs виробляється з свіжої риби, яку ловлять біля берегів Норвегії. Жир проводиться без застосування хімічних засобів з додаванням вітаміну Е. Для збереження свіжості риб'ячого жиру, повітря всередині упаковки замінюється азотом. Омега-3 (супер) – це продукт, який є джерелом поліненасичених омега-3 DHA і EPA. Він допомагає засвоюватися кальцій і фосфор, що позначається на стані кісток і зубів. Також риб'ячий жир покращує зір, стан слизових, благотворно впливає на травну і нервову систему, покращує стан шкіри і волосся. Але основна цінність риб'ячого жиру – поліненасичені кислоти, які не виробляються організмом.
    Покупець
    17.01.2022
    text_comment
    Велика банка 250 капсул. Відмінна омега 3, гарна якість. П'ю по 2 капсули. Дуже добре працює, став краще почуватися. знизився рівень холестерину. Якщо є проблеми із серцем, зашлаковані судини, підвищений холестерин – то добова доза прийому OMEGA 3 (тобто EPA та DHA разом узятих) має становити не менше 3 грамів на день. У цьому випадку можна досягти зниження рівня """"Не значні зміни.го"""" холестерину. Зауважте, приймати потрібно 3 грами на день не риб'ячого жиру, а саме 3 грами амінокислот OMEGA 3 , що містяться в риб'ячому жирі! Це 10 капсул звичайної омеги на день. Кожні дві капсули даного риб'ячого жиру містять 2 грами риб'ячого жиру, але при цьому вміст OMEGA 3 у кожних двох капсулах становить 1200 мг = 1,2 грама. Ось і виходить, дітям достатньо приймати кілька таких капсул на день. А тим, у кого на стінках судин холестеринові бляшки, підвищений холестерин – 4 капсули на день. До речі, якщо у Вас виникають неприємні відчуття після прийому риб'ячого жиру, вибирайте кишковорозчинні варіанти риб'ячого жиру (enteric coated), наприклад NOW FOODS ULTRA OMEGA 3. Завжди перед покупкою уважно дивіться вміст OMEGA 3 в одній капсулі. Є виробники, що пропонують капсули з вмістом риб'ячого жиру понад 1 г, але при цьому амінокислот OMEGA 3 в одній капсулі всього 0,1-0,4 грама. Якщо мій відгук був корисним, натисніть будь-ласка Так. Дякую вам!)
    Покупець
    14.01.2021
    text_comment
    До якості жодних претензій, одна з найкращих омег тут. Але дитина три роки ні в яку не погоджується пити, довелося замовити у желейках іншого виробника.
    Покупець
    10.03.2021
    text_comment
    Дана формула є натуральним концентрованим риб'ячим жиром з оптимальним вмістом омега-3 поліненасичених жирних кислот, які сприяють захисту зору, поліпшенню роботи головного мозку, профілактиці серцево-судинних захворювань, зниженню рівня холестерину, сприяють гарному настрою. Ця форма очищена на молекулярному рівні. Вигідна за ціною та якістю. Зберігаю у холодильнику. Капсули ідеально прозорі. Це доводить якість БАДу. Будьте здорові! Якщо мій відгук був корисним, натисніть будь-ласка Так. Дякую вам!)