• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Carlson Labs, Wild Caught, Elite Omega-3 Gems, омега-3 з дикої риби, натуральний смак лимону, 800 мг, 90 капсул+ 30 у подарунок


    Виробник: Carlson Labs
    Код товару: CAR-01714
    Наявність: Є в наявності
     ₴2248  ₴1848
    Купити

    Докладно про товар Carlson Labs, Wild Caught, Elite Omega-3 Gems, омега-3 з дикої риби, натуральний смак лимону, 800 мг, 90 капсул+ 30 у подарунок :

  • Не містить ГМО — протестовано Igen
  • 1600 мг кислот омега-3
  • Гарантія свіжості, ефективності й чистоти
  • Дієтична добавка
  • Здорове серце
  • Підтримка роботи мозку
  • Здоров’я очей
  • Без глютена
  • Без штучних консервантів
  • Підприємство підконтрольне Управлінню з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і препаратів (FDA)
  • IFOS
  • Сертифікат Friend of the Sea
  • Компанія Carlson виробляє найкращі в Норвегії добавки з кислотами омега-3 з 1982 року

    Elite Omega-3 Gems® — це концентрат риб’ячого жиру професійного рівня ефективності зі смаком лимона. Кожна порція забезпечує 1600 мг омега-3, включно з найбільш корисними кислотами омега-3 ЕПК та ДГК, які підтримують здоров’я серця, мозку, зору та суглобів. Щоб забезпечити максимальну свіжість продукту, наш риб’ячий жир отримують із риби, яка водиться в глибоких холодних водах, традиційними екологічними методами, а його шлях від моря до складу ретельно контролюється.

    Рекомендації із застосування

    Дорослим: приймати по дві капсули на день під час їди.

    Інші інгредієнти

    М’яка гелева оболонка (бичачий желатин, гліцерин, вода), натуральний ароматизатор «лимон», натуральні змішані токофероли. Містить рибу (анчоус, сардину, скумбрію).

    Чистота гарантована.

    Цей продукт регулярно проходить перевірки в незалежних лабораторіях, зареєстрованих Управлінням з контролю якості харчових продуктів і медичних препаратів США (FDA). Свіжість і максимальна ефективність продукту (згідно з міжнародними протоколами AOCS), а також відсутність шкідливих концентрацій ртуті, кадмію, свинцю, ПХБ і 28 інших забруднювачів гарантовані.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 2 м’які таблетки
    Порцій в упаковці: 15
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Калорії30
    Усього жирів2,5 г3%**
    Холестерин< 5 мг1%
    Білки
    Покупець
    28.09.2022
    text_comment
    Один з найкращих омега-3! За рекомендацією лікаря приймаю по 1 капсулі на день (вранці після їжі), тк для моєї не високої маси тіла і тендітної комплекції цього достатньо. Хвалить упаковки на 4 місяці прийому – тому відмінне співвідношення ціна/якість.
    Покупець
    23.12.2019
    text_comment
    Звичайно, Омега-3 дуже важлива для стану імунної системи. Ми набагато рідше хворіємо, коли приймаємо її, або хвороба переноситься легше. Також, при прийомі такої добавки я рідше страждаю від головного болю (пояснюється тим, що вона покращує кровообіг). Я виразно бачу результат прийому Омега-3 - ніяких нарікань немає, просто іноді потрібно бути уважною у тому, чи достатньо мені в конкретний момент 1 або 2 капсули.
    Покупець
    22.03.2022
    text_comment
    Прекрасне поєднання для тих, хто не любить чи забуває пити відразу багато капсул. Все необхідне містить у собі: омега високої якості, вітамін К2, що профілактує кальцинацію, та вітамін Д. Однак останнього може бути недостатньо, звертайте увагу на ваше необхідне дозування та доповнюйте у разі нестачі.
    Покупець
    19.09.2022
    text_comment
    Одна з найчистіших Омег за доступною ціною, якісний бренд без побічних ефектів. Приймаю під час вагітності як додаткове джерело корисного жиру. Капсули гладенькі та легко ковтаються, не зважаючи на чималий розмір. Не мають присмаку риби, гарно засвоюються.
    Покупець
    17.12.2020
    text_comment
    трохи є рибного післявкусся, але після почуваю себе бодро і шкіра виглядає приємно.
    Покупець
    17.09.2020
    text_comment
    хороша омега, ще й маленька упаковка у подарунок - виходить вигідно.
    Покупець
    16.01.2019
    text_comment
    Мене звати Люба. Люблю Україну! Живу в Україні. Мій чоловік зараз в ЗСУ, а я плету маскувальні сітки для фронта. В цей важкий для нас час ми повинні піклуватися про своє здоровʼя, здоровʼя своїх близьких та наших воїнів. Всім бажаю миру! Підтримайте мої відгуки, будь ласка. Дякую . На iHERB чудові продукти. Рекомендую ?
    My name is Lyuba. I love Ukraine ! I live in Ukraine. My husband is now in theArmy and I weave camouflage nets for the front.
    In this difficult time for us we must take care of our health, the health of our close people and our fighters. I wish everyone PEACE. Support my reviews . Thank you. Great products from iHERB. I recommend ?
    Покупець
    15.04.2019
    text_comment
    Що можна сказати.Ця омега просто чудова Лікар сказала приймати до кінця життя по одній капсулі.Мені за сорок,тому підтримка потрібна.Хочу сказати що енергії в мене побільшало і хворіти стала меньше і легше.Приймаємо усією родиною.
    Покупець
    06.08.2018
    text_comment
    Я приймаю по одній таблетці вранці, на обід або на обід і вечерю. Існує багато суперечок щодо того, що омега-3 не має ефекту, але я купив його, щоб спробувати і перевірити на своєму тілі. Це м’яка капсула, тому, якщо ви зробите ковток води, ви зачаруєтесь. Здається, найкраще, коли ви робите ковток води. Додано лимонний аромат, тому, коли ви відригуєте, він пахне лимоном, а не рибним , тому людям зі слабким шлунком корисно їсти. Ефективність. Виглядає добре, тому купив, але ще не знаю.
    Покупець
    04.09.2022
    text_comment
    Омега-3 одна з небагатьох добавок, які можна приймати на постійній основі. Навіть ті, хто регулярно вживає рибу, не отримує обіцяну користь саме через її якісь в наш час (проблеми з екологією/ неякісний прикорм, яким можуть годувати риб виробники). Важко самостійно налагодити свій раціон так, щоб отримувати необхідну кількість омеги, тому додаткове вживання, на мою думку, можна вважати маст-хевом.
    Вибрала саме цю омегу, оскільки вона вважається однією з найкращих на сайті (виготовлена з норвезької риби дикого відлову, висока ступінь очистки від тяжких металів і шкідливих речовин, чудове дозування, море позитивних рекомендацій а лимонний смак справді робить прийом омеги приємнішим і перешкоджає рибному післясмаку). Ефект від прийому мені сподобався, але треба визнати, що за 2 місяці щоденного прийому колосальних змін (які обіцяли усі можливі нутриціологи та б‘юті блогери) не відбулось. Також варто відмітити, що на сайті існують дешевші альтернативи, які я і планую випробувати наступного разу.