• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Carlson Labs, для дітей, норвезька серія, найкращий риб’ячий жир, натуральний апельсиновий смак, 800 мг, 200 мл (6,7 рідк. унції)


    Виробник: Carlson Labs
    Код товару: CAR-01653
    Наявність: Є в наявності
     ₴1670  ₴1366
    Купити

    Докладно про товар Carlson Labs, для дітей, норвезька серія, найкращий риб’ячий жир, натуральний апельсиновий смак, 800 мг, 200 мл (6,7 рідк. унції) :

  • Не містить ГМО — протестовано Igen
  • 800 мг кислот омега-3
  • Премія Superior Taste
  • Гарантія свіжості, ефективності й чистоти
  • Дієтична добавка
  • Робота серця
  • Підтримка мозку
  • Здоровий розвиток
  • Без глютену
  • Без штучних консервантів
  • IFOS
  • Компанія Carlson виробляє найкращі в Норвегії добавки з омега-3 кислотами з 1982 року

    Рекомендації із застосування

    Діти віком від 1 року: приймати по 1/2 чайної ложки один або два рази на день під час їди. Перш ніж давати дітям віком до 1 року, проконсультуйтеся з педіатром. Відкриту упаковку слід зберігати в холодильнику й використати протягом 100 днів.

    Інші інгредієнти

    Натуральні ароматизатори, містить < 0,5 % таких речовин: суміш антиоксидантів (природні змішані токофероли, екстракт розмарину).

    Містить рибу (анчоус, сардину, скумбрію).

    Чистота гарантована

    Цей продукт регулярно проходить перевірки в незалежних лабораторіях, зареєстрованих Управлінням із контролю якості харчових продуктів і медичних препаратів США (FDA). Доведена свіжість і максимальна ефективність (згідно з міжнародними протоколами AOCS), а також відсутність шкідливих концентрацій ртуті, кадмію, свинцю, ПХБ і 28 інших забруднюючих речовин гарантовані.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1/2 чайної ложки (2,5 мл)
    Порцій в упаковці: 80
    Кількість в 1 порції% від добової норми¹% від добової норми²
    Калорії20
    Усього жирів2,5 г6 %^3 %**
    Насичені жири0,5 г5 %^3 %**
    Холестерин10 мг3 %3 %
    Вітамін E (у вигляді d-альфа-токоферолу)3,3 мг55 %22 %
    Норвезький риб’ячий жир2,3 г
    Загальна кількість жирних кислот омега-3♦800 мг
    ЕПК (ейкозапентаєнова кислота)♦400 мг
    ДГК (докозагексаєнова кислота)♦250 мг
    ¹ Добова норма для дітей віком від 1 до 3 років.
    ² Добова норма для дорослих і дітей віком від 4 років.
    ^ Відсоток від добової норми за умови споживання 1000 калорій на день.
    ** Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    † Добову норму не визначено.
    ♦ У формі тригліцеридів.
    Покупець
    31.10.2020
    text_comment
    Улюблена наша омега. Дитина п’є з задоволенням з 2,6 років, на постійній основі вже 2 роки, омегу іншої фірми навіть не розглядаю для своєї дитини. Якість на вищому рівні, чудовий розмір, вистачає на 3 місяці активного користування. Дитина проявляє покращення в розвитку мови, мислення, запам’ятовування
    Покупець
    24.01.2018
    text_comment
    Якщо ви хочете обрати справді якісний риб’ячий жир , тоді сміливо купуйте цей ☝️ Адже він вартий своїх грошей ! Якість на висоті Смак приємний , дитина приймає з задоволенням Використання баночки дуже економне , вистачає майже на 3 місяці прийому ! Вік для прийому від 1 року та старше . Після прийому цього сиропу я відмітила в дитинки покращення поведінки , стала більш спокійніша та допитливіша, сон став кращий ❤️ Дуже рекомендую !
    Покупець
    21.06.2020
    text_comment
    Хороший склад, але мій відмовився пити цю омегу, так як вона йому не сподобалася. Тому її випила я. Має трохи неприємний присмак. Хто обирає для діток - майте це на увазі.
    Покупець
    21.03.2018
    text_comment
    Якість на вищому рівні, чудовий розмір, вистачає на 3 місяці активного користування.
    Покупець
    19.09.2021
    text_comment
    риб'чий жир дуже важливий для нашого організму, цей продукт в рідкому стані має ще й гарний смак
    Покупець
    18.09.2020
    text_comment
    Дуже задоволена цією омегою! Дитина 2 роки приймає з задоволенням! Смак дійсно приємний, риба майже не відчувається, але приємний аромат апельсину перекриває все. Дитина почала виглядати краще. На шкірі стало менще висипань і прищиків. Рекомендую!
    Покупець
    15.03.2020
    text_comment
    Це найкраща омега для дітей!
    Омега 3 дуже важлива добавка в раціоні дитини, я брала бо дитина важко концентрує увагу і їй складно всидіти на одному місці. Дуже довго обирала. Омега саме цієї фірми органічна та ідеально підходить на наш вік, а це неабияка перевага. Вона має хорошу якість та чудовий смак, використання легке бо упаковка дуже зручна, дитина сама собі відміряє порція і приймає)
    Поставте якщо мій відгук корисний)
    Покупець
    13.07.2021
    text_comment
    Вітаю!

    Омега 3 - дуже потрібна добавка для діток!
    ⠀Омега 3 особливо рекомендується дітям дошкільного та шкільного віку, так як завдяки поліненасиченим кислотам поліпшується робота головного мозку. Дані кислоти формують і розвивають тканини головного мозку і стимулюють інтелектуальний розвиток.
    А ще поліненасичені жирні кислоти сприяють виробленню простагландинів, які підвищують імунітет і допомагають організму справитися з інфекціями і мають протизапальну дію.
    Покупець
    13.01.2019
    text_comment
    Я думаю всі, перед тим, як обирати для дитини вичитують дуже багато інформації! В цього виробника мені підійшло все: якість ,інгредієнти, дозування, великий розмір (на місячний курс точно вистачить). Натуральні ароматизатори. Це не може не радувати. Декілька видів риб(анчоус, сардину, скумбрію). Високо концентрація кислот ЕПК та ДГК на 800 мл. Запах дуже приємний, апельсиновий. На смак не сприяє . Він нейтральний! Моя дитина п’є без проблем. Аллергії , печії , або яеоїсь іншої реакції не було. Що до використання - маленький лайфхак))Мені зручно набирати мірним шприцем з панадолу/ібупрофену. Точно не буде помилки з порцією. Думаю вони у всіх є. Упаковане добре, все приїхало без ушкоджень . Однозначно раджу цього виробника.
    Покупець
    13.01.2019
    text_comment
    Я думаю всі, перед тим, як обирати для дитини вичитують дуже багато інформації! В цього виробника мені підійшло все: якість ,інгредієнти, дозування, великий розмір (на місячний курс точно вистачить).
    Натуральні ароматизатори. Це не може не радувати. Декілька видів риб(анчоус, сардину, скумбрію). Високо концентрація кислот ЕПК та ДГК на 800 мл.
    Запах дуже приємний, апельсиновий. На смак не сприяє . Він нейтральний! Моя дитина п’є без проблем. Аллергії , печії , або яеоїсь іншої реакції не було. Що до використання - маленький лайфхак))Мені зручно набирати мірним шприцем з панадолу/ібупрофену. Точно не буде помилки з порцією. Думаю вони у всіх є.
    Упаковане добре, все приїхало без ушкоджень .
    Однозначно раджу цього виробника.