• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Cardiovascular Research, феритин, 5 мг, 60 капсул


    Виробник: Cardiovascular Research Ltd.
    Код товару: CVR-03491
    Наявність: Є в наявності
     ₴1252  ₴1024
    Купити

    Докладно про товар Cardiovascular Research, феритин, 5 мг, 60 капсул :

  • Біодоступне залізо
  • Дієтична добавка
  • Без глютену
  • Без казеїну
  • Містить феритин — основний білок із залізом, природним чином отриманий з бичачої селезінки. Молекулярна маса: 445 000.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по одній капсулі на день або за вказівкою лікаря.

    Інші інгредієнти

    Желатин (капсула), мікрокристалін, целюлоза, яловича тканина, дикальцію фосфат, діоксид кремнію, L-лейцин.

    Ця науково розроблена формула не містить кукурудзи, сої, дріжджів, пшениці та інших поширених алергенів.

    Попередження

    Випадкове передозування продуктів, що містять залізо, — основна причина смертельних отруєнь серед дітей до 6 років. Зберігати продукт у недоступному для дітей місці. У разі передозування негайно звернутися до лікаря або до токсикологічного центру.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Порцій в упаковці: 60
    Кількість в 1 порції% від добової норми*
    Залізо (із селезінки великої рогатої худоби й аспартат заліза)5 мг30 %
    * Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    27.10.2018
    text_comment
    Мені сподобався ефект від прийому БАДу, правда зараз, знаючи трохи більше про ці вітаміни, ніж на момент покупки, я взяла б інше дозування, хоча двомісячний курс з таким дозуванням лікар мені схвалив.
    Покупець
    27.06.2020
    text_comment
    Хороший продукт.
    Покупець
    24.07.2018
    text_comment
    Я просто просив це саме тому, що формула є добавкою, яка підтримує запас заліза, а інгредієнти прості та зрозумілі. Після того, як я проаналізував це, був дуже дефіцит. Я втомився від симптомів браку запасів і смаку і нудота від звичайних таблеток в аптеках.Читала про нього хороші відгуки.Вирішила спробувати через місяць.Мені вистачає на два місяці.Сподіваюся на користь.Подобається,якщо чекаєш на мій досвід
    Покупець
    22.09.2018
    text_comment
    Я не знаю, наскільки це ефективно, тому що я використовую його в поєднанні з іншими добавками, але у мене з ним не було жодних проблем. Швидше, це складний момент, що він майже розкуплений, коли я хочу його купити, а я не можу його купити.
    Покупець
    22.06.2018
    text_comment
    найкраще залізо, дякуючи ферратину росте гарно волосся, після того, як пропила здала аналізи, і підвищилося залізо, але бажано не пити каву коли пропиваєш залізо. Рекомендую
    Покупець
    19.10.2022
    text_comment
    Норм
    Покупець
    11.10.2020
    text_comment
    Феритин використовують для диференційної діагностики анемій, діагностики гемохроматозу, пухлин, інфекційних та запальних захворювань. Важливий, як маркер діагностики запасів заліза в організмі.
    Покупець
    09.08.2018
    text_comment
    Я приймаю його недавно, феритин 7, гемоглобін 126. Прекрасно знаю, щоб підняти феритин його треба приймати по 2 табл мінімум і місяці 4, але я все одно не досягну нормального рівня, адже феритин піднімається повільно, але витрачається в різних органах і багато. Приймаю разом із залізом та сухою яловичою печінкою. Сподіватимуся, що допоможе. За мого АІТ я не маю величезних надій, але хочу, щоб відновилася хоча б частина тієї моєї енергії, яка в мене була ще рік тому.
    Покупець
    08.07.2019
    text_comment
    Чудовий препарат феритину - білка, який містить в собі натуральне, несинтетичне залізо! Прийом показаний для підвищення рівня феритину в організмі, особливо при його занижених показниках. Важливо, що натуральне залізо, хоч і повільніше засвоюється, зате не осідає в організмі вільними радикалами, які здатні пошкодити ДНК клітин! Ціна не низька, однак це виправдана плата за якісну і нешкідливу для організму, натуральну сировину.
    З особистого досвіду прийому можу засвідчити, що рівень феритину піднімається дуже поступово, але впевнено. Слідом за підняттям показників феритину відбувається закономірне зростання показників гемоглобіну. Добова норма прийому натурального заліза - до 15 мг. (3 капсули Феритину), оскільки більша кількість сировини не синтетичного походження не здатна засвоїтись. Для швидшого темпу зростання показників прийом цього препарату можна поєднати із Лактоферином, який безпосередньо відповідає за процес транспортування заліза: при цьому поєднувати 1 капсулу Лактоферину з 3-ма капсулами Феритину. Додатково можна вживати вітамін С, оскільки будь-яке залізо полюбляє підкислення.
    Також зауважу, що варто подбати, щоб прийом будь-яких препаратів заліза був віддалений в часі від прийому препаратів цинку.
    Усім здоров’я!
    Покупець
    05.01.2022
    text_comment
    Приймати після рекомендації лікаря. Хороша якість, зручна упаковка з захистом від дітей це перевага, склад який має добавка поповнює дефіцит досить швидко, залізо основний інгредієнт препарата це організму необхідні мінерали, якщо є симптом - зверніться до лікаря, він визначить як частота прийому і дозування, розмір упаковки невеликій, смак специфічний який має препарат заліза