• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Cantu, Men's Collection, Shea Butter Cream Pomade, 8 oz (227 g)


    Виробник: Cantu
    Код товару: CTU-01678
    Наявність: Є в наявності
     ₴978  ₴800
    Купити

    Докладно про товар Cantu, Men's Collection, Shea Butter Cream Pomade, 8 oz (227 g) :

  • Strong Hold, Soft Touch
  • Caffeine | Hemp Seed Oil | Shea Butter
  • Cantu Men's Collection is specifically formulated for the needs of men with wavy, curly, and course hair. Our unique blend of caffeine, hemp seed oil, and shea butter delivers strong hold and defined curls with touchably soft results.

    Benefits

    Control: Hemp seed oil, shea butter, and coconut oil lock in moisture for control and strong hold without stiffness or residue.

    Hydrate: Shea butter deeply moisturizes hair.

    Strength: Caffeine encourages healthy hair and reduces shedding.

    Рекомендації із застосування

    Apply to palms and use on damp hair for curl definition, or towel dried hair for a sculpted style. Works best with Cantu Men's Collection 3 in 1 Shampoo & Conditioner and Leave-In Conditioner.

    Інші інгредієнти

    Water, polyquaternium-37, propylene glycol dicaprylate, cannabis sativa (hemp) seed oil, caffeine, butyrospermum parkii (shea) butter, moringa oleifera seed oil (moringa), adansonia digitata oil (baobab), aleurites moluccana seed oil (kukui nut), cocos nucifera (coconut) oil, honey extract, panthenol, hydrolyzed quinoa, arctium lappa root extract (burdock root), camellia oleifera leaf extract (green tea), phyllanthus emblica fruit extract (amla), glycerin, tocopherol acetate (vitamin E), corn starch modified, fragrance, ppg-1 trideceth-6, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, citric acid, coumarin, linalool, benzyl benzoate, hexyl cinnamal, limonene.

    Попередження

    Avoid contact with eyes and open or irritated skin. If eye contact occurs, rinse thoroughly with water. If eye irritation persists, contact a physician. For external use only. If ingested, contact a physician or poison control center immediately. Keep out of reach of children.

    Покупець
    29.10.2020
    text_comment
    Улюблений крем для волосся мого чоловіка
    Покупець
    29.06.2019
    text_comment
    Чудовий продукт, гарний запах і висока якість. Чудовий розмір в упаковці. З вами надовго. Підходить для будь-якого віку. Чудова формула. Перевага чутлива та ніжна для волосся та має сильний ефект при повторенні.
    Покупець
    27.02.2020
    text_comment
    Це перша спроба помади. Я зазвичай використовую гель для волосся або незмивний кондиціонер. Різниця, яку я знайшов, полягала в блиску волосся; він не залишає моє волосся таким блискучим і навіть надає йому матовий відтінок після денного укладання. Він також не жирний, тому я чекаю, як він вплине на мою трохи жирну шкіру голови. Лише розмір змушує бажати більшого.
    Покупець
    26.01.2020
    text_comment
    Це хороший продукт за хорошою ціною, дякую
    Покупець
    25.04.2018
    text_comment
    Якість висока, інгредієнти відмінні, вік відповідний, упаковка чудова, користь відмінна, здоров'я солодке, смак солодкий
    Покупець
    22.12.2020
    text_comment
    Добре, але запах після нанесення на волосся не дуже хороший
    Покупець
    22.05.2019
    text_comment
    Чудово пахне і підходить чоловікам і жінкам. Доставка була швидка та менша за очікуваний термін. Зволоження мені підходить, хоча моє волосся кучеряве. Чохол на відміну від інших продуктів, і я не знаю, чи це з виробник чи ні
    Покупець
    15.08.2021
    text_comment
    Сильна фіксація, м'який дотик Кофеїн | Олія насіння коноплі | Чоловіча колекція Shea Butter Cantu спеціально розроблена для потреб чоловіків з хвилястим, кучерявим і гладким волоссям. Наша унікальна суміш кофеїну, олії насіння коноплі та олії ши забезпечує міцну фіксацію та чіткість локонів із ефектно м’якими результатами. Контроль переваг: олія насіння коноплі, олія ши та кокосова олія утримують вологу для контролю та міцної фіксації без жорсткості та залишків. Зволоження: масло ши глибоко зволожує волосся. Сила: Кофеїн сприяє здоров’ю волосся та зменшує випадання. Чутливий до складу
    Покупець
    09.04.2021
    text_comment
    Глибоко зволожує. Відновлює пошкоджене волосся. Коли хімічні засоби зазвичай використовуються як кондиціонер для волосся, вони видаляють природну вологу з волосся, тоді як масло ши допомагає відновити вологу волосся, захищаючи волосся від суворих погодних умов і пошкодження сонцем, спричиненого впливом УФ-променів; Оскільки він містить певну кількість фактора захисту, а при нанесенні на волосся олії ши, він захищений від будь-якої шкідливої речовини, або від будь-якого нагрівального інструменту, нанесеного на нього, і це особливо корисно для обробленого або фарбованого волосся, а також захищає волосся від солі та хлору, якщо його використовувати перед купанням.
    Покупець
    08.04.2018
    text_comment
    Не дуже сподобалося. Воно дійсно зволожує моє волосся, але визначення не таке добре. Крім того, утримування недостатньо міцне для мене.