• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Cantu, Shea Butter For Natural Hair, Sulfate-Free Hydrating Cream Conditioner, 13.5 fl oz (400 ml)


    Виробник: Cantu
    Код товару: CTU-01532
    Наявність: Є в наявності
     ₴1016  ₴831
    Купити

    Докладно про товар Cantu, Shea Butter For Natural Hair, Sulfate-Free Hydrating Cream Conditioner, 13.5 fl oz (400 ml) :

  • Sulfate-Free
  • Helps Hair Retain Natural Oils
  • Reveals Healthier, Hydrated Hair
  • Great for Natural & Colored Hair
  • Unique sulfate-free formula moisturizes dry, brittle hair and helps protect against split ends. Made with pure shea butter, Cantu restores your real, authentic beauty. Embrace your curly, coily or wavy hair with Cantu.

    Рекомендації із застосування

    Apply a generous amount to ends and work toward the root. Rinse thoroughly with cool water.

    Styling Tip: For best results, use in conjunction with Cantu Sulfate-Free Cleansing Cream Shampoo.

    Інші інгредієнти

    Water, stearyl alcohol, cetyl alcohol, butyrospermum parkii (shea) butter, stearamidopropyl dimethylamine, glyceryl stearate, phenoxyethanol, fragrance, neopentyl glycol diheptanoate, lactic acid, isododecane, ethylhexylglycerin, polyester-11, panthenol, disodium edta, benzyl benzoate.

    No mineral oil, sulfates, parabens, silicones, phthalates, paraffin or propylene glycol.

    Попередження

    Avoid contact with eyes and open or irritated skin. If eye contact occurs, rinse thoroughly with water. If eye irritation persists, contact a physician. For external use only. If ingested, contact a physician or poison control center immediately. Keep out of reach of children.

    Покупець
    29.04.2022
    text_comment
    Без сульфатів Допомагає закріпити природні жири у волоссі Надає вам здоровіше та зволожене волосся Ідеально підходить для натурального та фарбованого волосся Унікальна безсульфатна формула зволожує сухе слабке волосся та допомагає захистити посічені кінчики. Виготовлений із чистого масла ши, Cantu відновлює вашу справжню природну красу. Покрасьте своє кучеряве, кучеряве або хвилясте волосся з Cantu.
    Покупець
    26.01.2022
    text_comment
    Приємний запах, зручний і економічний у використання , класна якість , великий розмір упаковка.
    Моє волосся відновилося з цією серією засобів . Шкіра голови чутливий, але мені подобається цей засіб. Відчуваю зволоження волосся і воно ніби ожило . Почало кучерявитися гарно.
    Покупець
    22.07.2020
    text_comment
    хороший кондиціонер, запах приємний, економний для використання, хороший склад та якість
    Покупець
    20.10.2018
    text_comment
    Мені сподобалось,буду брати ще
    Покупець
    15.11.2018
    text_comment
    Мені подобається цей кондиціонер, але я не впевнена, чи є він чимось особливим. Він добре пахне, але для ефективного використання потрібно трохи замочувати. Мені потрібно нанести його, зав’язати волосся та зайнятися іншим душем, щоб він працював. Я даю це приблизно 5 хвилин, а потім я можу розчесати мої локони. Це неНе значні зміни., але я б хотів, щоб він відразу створював більше ковзання.
    Покупець
    14.12.2020
    text_comment
    Добре.
    Покупець
    13.01.2020
    text_comment
    Запах чудовий і смачний, і використовувався двічі під час душу. Розмір 400 мл дуже підходить, і упаковка щільно упакована. Він прийшов у відмінному стані до цих пір. Я не знайшов жодного впливу на волосся, але це виглядає як хороша формула. Я сподіваюся отримати користь від її використання. Вона добре зволожує.
    Покупець
    12.09.2021
    text_comment
    Він гарний і зволожує волосся, і розмір хороший, і великий. Я взяла набір з шампуню, кондиціонера і незмивної, і вони мені всі підійшли і мені вони сподобалися, але є один недолік. Запах запах кокос, ніби колись ти був оточений олією, я був приголомшений його запахом, відверто сумно.
    Покупець
    09.08.2019
    text_comment
    Чудове здоров'я, запах, використання, якість, розмір і користь. Використовується для будь-якого віку. Найкраще те, що в ньому немає сульфатів. Це означає здоровий і ніжний зволожувач для волосся, і не забиває пори шкіри голови. Воно дуже зволожуюче та натуральне. Пакет приходить закритим, години покриті, ціна відповідна. Продукція Cantu дійсно чудова, особливо для кучерявого волосся, її солодкість і краса, будь ласка
    Покупець
    08.05.2021
    text_comment
    Солодкий для сухого волосся. Зволоження від душі. Запах прекрасний. Якість - це те, про що я хочу говорити. Розмір невідомий, він великий і багатий, а упаковка проста у використанні. Переваги: зволоження волосся, розплутування та надання здорового вигляду волоссю