• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Cantu, Care For Kids, Conditioning Detangler, 6 fl oz (177 ml)


    Виробник: Cantu
    Код товару: CTU-01544
    Наявність: Є в наявності
     ₴854  ₴699
    Купити

    Докладно про товар Cantu, Care For Kids, Conditioning Detangler, 6 fl oz (177 ml) :

  • Softens Strands for Easy-Comb Curls
  • No Sulfates, Gluten, Parabens or Mineral Oil
  • Gentle Care for Textured Hair
  • With Shea Butter, Coconut Oil & Honey
  • Calms Tangles to Reduce Breakage
  • Cantu Care for Kids is the perfect blend of pure shea butter, coconut oil and honey. Nurture and nourish fragile coils, curls and waves with Cantu's gentle care for textured hair.

    Рекомендації із застосування

    Shake to activate. Spray onto damp or dry hair, section by section. Comb through and style as usual.

    Інші інгредієнти

    Water, peg-40 hydrogenated castor oil, glycerin, phenoxyethanol, amodimethicone, dimethicone, polyquaternium, fragrance, aminopropyl dimethicone, ethylhexylglycerin, polyester-11, butyrospermum parkii (shea) butter, disodium edta, cetrimonium chloride, trideceth-12, laureth-23, panthenol, cocos nucifera (coconut) oil, sodium benzoate, laureth-4, mel (honey) extract, decane, citric acid, benzyl benzoate, benzyl salicylate, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool.

    Попередження

    Avoid contact with eyes and open or irritated skin. If eye contact occurs, rinse thoroughly with water. If eye irritation persists, contact a physician. For external use only. If ingested, contact a physician or poison control center immediately. Keep out of reach of children.

    Покупець
    27.07.2019
    text_comment
    Чудовий запах, простий у використанні, висока якість, середній розмір, середній термін служби, повна упаковка. Виграв від вологі губи, його формула є халяльною та дуже зволожуючою, spf був прекрасним, він не був сухим, користь була красиво, упаковка була невелика, все, що мені сподобалося, освіжає і легко доглядати, переваги - це багато рутинного догляду, який розслабляє і відчуває, купіть повторіть аромат, освіжає шкіру голови волосся і чутливу
    Покупець
    26.03.2021
    text_comment
    Спрей хороший, я використовую його під час сушіння волосся, коли воно майже сухе, щоб зберегти його блиск і менше кучерявість. Після цього я дую холодним повітрям і використовую руку/гребінець, щоб надати йому природного простого покриття. Єдина проблема полягає в тому, що він надто сильний і трохи вузький, тому вам доведеться розпилювати далеко, інакше він може намочити волосся, я поклав його в інший флакон, де 1/2 спрею над моєю головою справляється.
    Покупець
    25.07.2019
    text_comment
    Чудовий засіб для дітей. Особливо для курчавого волосся. Добре зволожує. Має приємний запах.
    Покупець
    18.11.2018
    text_comment
    Мені подобається це для моїх дочок, дуже тонке кучеряве волосся, але воно зіпсувало багато джемперів, оскільки, здається, забруднює одяг? Я не знаю, як, але на моїх дитячих джемперах є сліди від бризок. Окрім цього, він справді чудовий для отримання навіть дуже тонких, надзвичайно вузликів і, незважаючи на те, що здається важким, висихає дуже легко.
    Покупець
    16.03.2022
    text_comment
    Прекрасний спрей для кучерявого волосся, при розчісування не путається, не сушить
    Покупець
    15.01.2022
    text_comment
    Приємно пахне і надає солодкої текстури дитячому волоссю. Розмір упаковки і якість чудові, але я помітив, що волосся стає трохи жирним при використанні, можливо, він не підходить для дитячого волосся, але в цілому хороший продукт
    Покупець
    13.09.2021
    text_comment
    Розгладжує пасма для слухняних локонів Без сульфатів, глютену, парабенів або мінеральних олій Ніжний догляд за жорстким волоссям з маслом ши, кокосовою олією та медом Заспокоює сплутування, щоб зменшити ламкість Canto Care for Kids — це ідеальне поєднання масла ши, кокосової олії та меду. Живіть і плекайте тендітні локони, локони та хвилі за допомогою ніжного догляду від Cantu для текстурованого волосся. Як використовувати Shake для активації. Розпиліть на вологе або сухе волосся секцію за секцією. Розчешіть і укладіть волосся, як зазвичай. Enjaz Water, Hydrogenated Castor Oil Peg-40, Glycerin, Phenoxyethanol, Amodimethicone, Dimethicone, Polyquaternium, Perfume, Aminopropyl Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Polyester-11, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Disodium EDTA, Cetrimonium-chloride, Laurethicone, Coconuthenol Олія, бензоат натрію, лаурет-4, екстракт мелу (мед), декан, лимонна кислота, бензилбензоат, бензилсаліцилат, цитронелол, гераніол, гексил циннамаль, лімонен, ліналоол.
    Покупець
    13.08.2021
    text_comment
    Він приємно пахне і дуже підходить для швидкого заплутування волосся.Його формула ніжна і легка.Може зробити волосся трохи липким, якщо збільшити кількість.
    Покупець
    12.01.2020
    text_comment
    Запах чудовий, якість відмінна, розмір середній.Наноситься на волосся без шкіри голови, розплутує ковтуни, високе і гарне зволоження.
    Покупець
    05.02.2020
    text_comment
    Запах легкий, користування зручне, якість хороша, розмір всім підходить за віком, упаковка щільна