• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Cantu, Care For Kids, Curl Refresher, 8 fl oz (236 ml)


    Виробник: Cantu
    Код товару: CTU-01876
    Наявність: Є в наявності
     ₴878  ₴719
    Купити

    Докладно про товар Cantu, Care For Kids, Curl Refresher, 8 fl oz (236 ml) :

  • Style Extender to Refresh & Define Curls Without Buildup
  • Gentle Care for Textured Hair
  • With Shea Butter, Coconut Oil & Honey
  • Cantu Care for Kids is the perfect blend of pure shea butter, coconut oil and honey. Nurture and nourish fragile coils, curls and waves with Cantu´s gentle care for textured hair.

    Рекомендації із застосування

    Spritz onto dry or damp hair section by section and comb through to moisturize, redefine and revitalize curls, coils and waves.

    Styling tip: Works best with Cantu Care for Kids Curling Cream.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, polysorbate 20, peg-40 hydrogenated castor oil, phenoxyethanol, fragrance, sodium chloride, hydroxyethylcellulose, citric acid, butyrospermum parkii (shea) butter, honey, cocos nucifera (coconut) fruit extract, cocos nucifera (coconut) oil, peg-60 hydrogenated castor oil.

    No mineral oil, sulfates, parabens, silicones, phthalates, paraffin or propylene glycol.

    Попередження

    Avoid contact with eyes and open or irritated skin. If eye contact occurs, rinse thoroughly with water. If eye irritation persists, contact a physician. For external use only. If ingested, contact a physician or poison control center immediately. Keep out of reach of children.

    Покупець
    29.06.2018
    text_comment
    Найбільше мені сподобався запах.красивий.але зверніть увагу на дрібницю, яка фіксує волосся, я маю на увазі як спрей.не переживайте, щоб волосся не закріпилося.досить чогось простого
    Покупець
    27.08.2020
    text_comment
    Дуже круто Спробувала і буду питати його вдруге і втретє.Формула божевільна.Не викликає алергічних реакцій.Розмір упаковки підходить,якість відмінна.Вік підходить для будь-якого віку. Користь відмінна Зимовий одяг дає зволоження.
    Покупець
    26.12.2018
    text_comment
    Мені дуже сподобався час виходити на вулицю для тих, чиє волосся пухнасте чи кучеряве псує моє довголіття, щоб вирішити мою кризу. Я поклав його в невелику коробочку і беру з собою куди завгодно на тривалі прогулянки, чесно кажучи, не обходжуся від нього, оскільки якби це було просто упорядкування її волосся (наче ти красива)
    Покупець
    26.01.2020
    text_comment
    Запах приємний і якість чудова. Кількість чудова. Я використовую для волосся своєї дочки. Чудово підходить для кучерявого або хвилястого волосся. Надає гарний блиск. Кількість чудова. Розмір чудовий. Використовуйте після кожного душу або коли волосся стає сухим я його наношу, і воно робить волосся м'якшим Чудова формула для догляду за дитячим волоссям Упаковка трохи велика, але я не думаю, що її вік вистачить , я відчуваю, що це закінчиться з великим використанням
    Покупець
    25.02.2018
    text_comment
    Якість хороша, інгредієнти хороші, розмір підходить, упаковка закрита, користь велика, запах прекрасний для догляду, ароматні парфуми, розпорядок дня, щоденне використання, вік підходить, користь велика, текстура зволожена взимку, відмінна формула для чутливого волосся, крім шкіри голови, підходить для повторної покупки
    Покупець
    19.04.2020
    text_comment
    це допомагає зберегти локони моєї доньки на наступний день. Я лише наношу спрей і укладаю рукою. Немає необхідності робити кучері знову. Я бачу, що волосся моєї доньки стали здоровішими після використання продуктів Cantu
    Покупець
    16.10.2019
    text_comment
    Його аромат дуже приємний, робить волосся свіжим, особливо влітку, а також позбавляє волосся від неприємних запахів Формула абсолютно легка і підходить для всіх типів волосся.
    Покупець
    15.01.2022
    text_comment
    Приємно пахне і якісно Упаковка щільно закрита Використовується для дітей Алергії на продукт немає Кількість, вік, інтерес
    Покупець
    11.12.2018
    text_comment
    Я його не знаю, але він хвалить, а я лише відповідаю на запит клієнтів, і я не відчував запаху, використання, якості
    Покупець
    11.05.2021
    text_comment
    Смузі для укладання, щоб оживити та окреслити локони без нарощування М’який догляд за хвилястим волоссям Збагачений олією ши, кокосовою олією та медом Cantu Baby Care — це чудова суміш олії ши, кокосової олії та меду. Зміцнюйте та живіть слабкі пасма, пасма та хвилі за допомогою ніжного догляду Cantu для покращення текстури волосся. Спосіб застосування Розпиліть на вологе або сухе волосся частина за частиною та розчешіть, щоб кондиціонувати кучеряве, кучеряве, хвилясте волосся, переосмислюючи та відновлюючи його. Поради щодо укладання: найкраще поєднується з кремом для завивки Cantu для дитячого волосся.