• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • California Gold Nutrition, вітамін D3 у рідкій формі для дітей, 10 мкг (400 МО), 10 мл (0,34 рідк. унції)


    Виробник: California Gold Nutrition
    Код товару: CGN-01034
    Наявність: Є в наявності
     ₴690  ₴565
    Купити

    Докладно про товар California Gold Nutrition, вітамін D3 у рідкій формі для дітей, 10 мкг (400 МО), 10 мл (0,34 рідк. унції) :

  • Краплі з вітаміном D3 для немовлят California Gold Nutrition
  • Рідкий вітамін D3 без спирту для немовлят
  • Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
  • Гарантія 100 % Gold Guarantee

  • Добавку з вітаміном D рекомендується давати немовлятам, оскільки, перебуваючи на грудному вигодовуванні, вони зазвичай не отримують необхідну кількість вітаміну D з інших джерел.

    Краплі з вітаміном D3 для немовлят California Gold Nutrition виробляються в США з холекальциферолу, отриманого з ланоліну, і проходять кілька етапів контролю якості.


    Рекомендації педіатра щодо вітамінів


    Сертифікат якості iTested

    Рекомендації із застосування

    Основні рекомендації Американської академії педіатрії та Інституту медицини стосовно добавок із вітаміном D для немовлят наведено нижче.

    Якщо дитина повністю або частково перебуває на грудному вигодовуванні. Давайте дитині 10 мкг (400 МО) рідкого вітаміну D на день. Можна застосовувати з перших днів після народження. Продовжуйте давати дитині 10 мкг (400 МО) вітаміну D до відлучення від грудей, поки дитина не почне пити приблизно 1 л (32 унції) збагаченої вітаміном D суміші на день або (у віці старше 12 місяців) цільного коров’ячого молока.

    Якщо дитина п’є менше ніж 1 л (32 унції) збагаченої вітаміном D суміші. Давайте дитині 10 мкг (400 МО) рідкого вітаміну D на день. Можна застосовувати з перших днів після народження. Продовжуйте давати дитині 10 мкг (400 МО) вітаміну D, поки дитина не почне пити приблизно 1 л (32 унції) на день.

    Рекомендоване застосування для немовлят віком до 12 місяців: додавати 1 краплю щодня до суміші, молока, соку або інших продуктів.

    Перед використанням добре струсити.

    Інші інгредієнти

    Основні інгредієнти
    Вітамін D3 (у вигляді D3, холекальциферолу з ланоліну).

    Інші інгредієнти
    Фракціонована кокосова олія (середньоланцюгові тригліцериди з кокоса).
    Містить деревні горіхи (кокос).

    Попередження

    Не перевищуйте дозу в 1 краплю на день, якщо інше не призначено вашим лікарем.

    Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі 20–25 °C (68–77 ºF).

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 крапля (прибл. 0,033 мл)
    Порцій в упаковці: прибл. 300
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу)10 мкг (400 МО)100 %
    * Добова норма для немовлят віком до 12 місяців.
    Покупець
    28.05.2021
    text_comment
    Гарна якість, смак відсутній, тому дитина не відмовляється приймати і це гарна перевага ! Упаковка кольорова, розмір флакону невеликий, але препарату багато, якщо добавка використовується слідуючи заявленій порція , то покращення спостерігається вже після місяця використання.
    Покупець
    27.09.2022
    text_comment
    Один з найкращих рідких вітамінів D3. Натуральний склад, зручна баночка з дозатором. Без запаху та смаку, що дає можливість давати його дитинці в чистому вигляді, ні з чим не змішуючи. Покупкою задоволена, буду замовляти ще! Тим паче, на нього завжди хороші знижки за рахунок яких дуже приємна ціна!
    Покупець
    24.01.2021
    text_comment
    Для немовлят один з найкращих вітамінів Д3. Роль незамінна, адже практично з перших днів життя малюк потребує багато енергії для інтенсивного росту та розвитку. Вітамін Д3 забезпечує правильний розвиток опорно рухового апарату, м'язів, зору , забезпечує регулювання балансу кальцію, магнію, натрію, фосфору в організмі.
    Покупець
    17.09.2022
    text_comment
    Одним словом , у дитини при здачі аналізів вітамін Д3 був майже на найвищій точці! Я задоволена цим, бо одразу помітно і підтверджено лабораторно , що він добре засвоюється. Додаю у їжу або водичку, тому вона навіть не помічає, що п’є добавку! Без смаку вони! Про переваги не писатиму, виробник все чітко зазначив у описі. Щодо дози, то до року давала 1 капельку, тепер даю 2 каплі , дитині 1 рік і 2 місяці
    Покупець
    15.10.2020
    text_comment
    Дуже гарна якість. Сподобалось, що можно приймати вже від народження. Смак нейтральний і зовсім не відчувається. Невелика упаковка і зручно його брати із собою в подорож. Купую вже в третій раз. І також планую давати третій дитині від народження. Ціна теж дуже приємна і низька. Додаю лише одну краплю як добавку до риб'ячого жиру рідкого.
    Покупець
    15.05.2022
    text_comment
    Поки зо не можу зазначити свій відгук щодо якості товару. Даю малечі по одній каплі (капаю на груди щоб вона його вживала разом з грудним молоком). Єдине, зо мені не подобається, це незручний дозатор. Іноді переливається більше ніж одна крапля
    Покупець
    08.05.2019
    text_comment
    Купувала дитині з народження , добавка зручна у використанні лише 1-2 каплі і все не потрібно цілу піпетку як деякі виробники . Також даю діткам у вік 2, 6 років , п’ють усі разом , упаковки хватає на довго .
    Покупець
    06.03.2020
    text_comment
    Замовили одразу 3 шт . По акції вигідніше ніж брати в аптеці. Якість хороша. Упаковка не велика , розмір як і в аптечних аналогів . Смак приємний , комфортне використання та дозування . Використовували дитині від народження і продовжуємо зараз , порція та частота на один прийом визначає лікар в залежності профілактика/лікування. Перевага : не переплачуєш більше
    Покупець
    04.05.2018
    text_comment
    Якісні дитячі вітаміни D. Вітаміни у формі рідини - дуже чудовий спосіб, бо можна до чогось додавати. Саме у рідині для діток цей вітамін підходить, краще засвоюється. Порція залежить від росту і ваги.
    частота вживання - кожного дня у зимовий, весняний та осінній день.
    Вік - діти. Гара і зручна упаковка. Скляна.
    Використання - для зміцнення імунітету та для росту кісток
    якість вітамінів хороша.
    завжди хороший термін придатності.
    Покупець
    02.03.2018
    text_comment
    Не має ніякого смаку та запаху, у формі маслянистої рідини. Нам порадив лікар давати з народження дитини вітамін Д. Також вітамін Д має величезне значення для імунної системи майже від самого народження. Йому зараз 1,5 роки. Жодних побічних чи алергічних реакцій не було. Вибрали саме цей D3 через його склад, до якого важко причепитися. Вважаю, що ми зробили правильний вибір.