Кориця відома насиченим і трохи гіркуватим смаком і використовується у випічці, додаючи теплу та пряну нотку. Органічна сайгонська кориця California Gold Nutrition — це особливий вид кориці, відомої як сайгонська кориця. Вона має сильніший смак і аромат, порівнюючи зі звичайними видами, і має корисні для здоров’я властивості*.
Кулінарне натхнення
Хоча кориця часто використовується у випічці, зокрема в печиві й тортах, її також часто використовують для солоних страв, як-от курча чи ягнятина, у кухні Близького Сходу. Крім того, кориця — основна пряність в американських десертах із яблуками, як-от яблучний пиріг чи яблучний крамбл. Звичайну корицю можна замінити на сайгонську майже в будь-якому рецепті, однак слід вдвічі зменшити її кількість, щоб зменшити насиченість смаку, оскільки цей вид кориці сильніший.
Органічна сайгонська кориця California Gold Nutrition виробляється з сертифікованої органічної кориці та не містить глютену й ГМО.
Чому спеції можуть допомогти при запаленні
Кориця та рівень цукру в крові
7 спецій, що надають стравам теплого аромату
Основні інгредієнти
органічна кориця
Інші інгредієнти
Немає.
Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кунжут і глютен. Виробляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), де може здійснюватись обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.
Продукт герметично упаковано з міркувань безпеки. Не використовуйте цей продукт, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня. Рекомендовано зберігати за кімнатної температури в прохолодному сухому місці.