• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • California Gold Nutrition, піролохінолінхінон, 20 мг, 30 рослинних капсул


    Виробник: California Gold Nutrition
    Код товару: CGN-01291
    Наявність: Є в наявності
     ₴1123  ₴919
    Купити

    Докладно про товар California Gold Nutrition, піролохінолінхінон, 20 мг, 30 рослинних капсул :

  • Піролохінолінхінон від California Gold Nutrition
  • Містить піролохінолінхінон PureQQ®
  • Вегетаріанські капсули з тапіоки TapiOgels™, вироблені в США
  • Підтримує роботу мітохондрій*
  • Підходить для веганів і вегетаріанців
  • Продукт не містить глютену, ГМО та сої
  • Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) та проходить незалежні перевірки

  • Піролохінолінхінон (PQQ) — ефективний кофактор, що має антиоксидантні властивості, який відіграє важливу роль у підтримці нормального зростання, роботи та оновлення мітохондрій*.

    Піролохінолінхінон від California Gold Nutrition містить піролохінолінхінон PureQQ® у рослинних капсулах TapiOgels™ з тапіоки, які виробляються в США.



    Сила мозку

    Омолодіть свій мозок


    Сертифікат якості iTested

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 капсулі на день під час їди. Найкраще приймати згідно з рекомендаціями кваліфікованого медичного працівника.

    Інші інгредієнти

    Основні інгредієнти
    Двонатрієва сіль піролохінолінхінону (PQQ)

    У рослинних капсулах може відбутися розшарування вмісту та зміна кольору. Це природне явище, якого не можливо уникнути, це не впливає на якість продукту.

    Інші інгредієнти
    Рослинна капсула (модифікований тапіоковий крохмаль, гліцерин, очищена вода, мальтит), олія з рисових висівок, віск із рисових висівок, соняшниковий лецитин.

    Під час виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя та глютен. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки, на якому може здійснюватись обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.

    Попередження

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед вживанням дієтичних добавок проконсультуйтеся з дипломованим лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.

    Продукт герметично упаковано з міркувань безпеки. Не застосовувати препарат, якщо захисна плівка відсутня або пошкоджена. Рекомендується зберігати при контрольованій кімнатній температурі 20–25 °C (68–77 °F).

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Порцій в упаковці: 30
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Двонатрієва сіль піролохінолінхінону (PQQ)20 мг
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    31.05.2019
    text_comment
    Купила за відгуками. Приймаю паралельно з коензімом Q10. Надіюсь на якісний результат.
    Покупець
    22.08.2022
    text_comment
    Оскільки на постійній основі вживаємо коензим, в багатьох джерелах йдеться про те, що краще пити у парі з PQQ.
    Придбала з категорії """"Суперціна"""". Якості бренду iHerb довіряю, тому сподіваюсь на користь.
    Покупець
    20.06.2022
    text_comment
    Пірролохінолінхінон підтримує роботу багатьох систем і внутрішніх органів. Особливо потрібен при захворюваннях і зниженні опірності, для підтримки імунітету. Добре допомагає вітамін В14 при відставанні дітей в зростанні, порушеннях в роботі нервової системи. Елемент сприяє поліпшенню загального стану, піднімає тонусу. Вплив пірролохінолінхінона на здоров’я людини можна простежити від народження до старості. Під час внутрішньоутробного розвитку вітамін В14 визначає диференціювання тканин. У солідному віці уповільнює руйнівні процеси на рівні клітин. Протягом усього життя цей елемент забезпечує клітини енергією. Я періодично приймаю pqq, щоб принести користь клітинам. Окрім pqq для клітинного омолодження приймаю ще mmn, q10, ресвератрол і ексатракт виноградних кісточок, почуваюся добре, результатом задоволена.
    Покупець
    20.06.2022
    text_comment
    Пірролохінолінхінон підтримує роботу багатьох систем і внутрішніх органів. Особливо потрібен при захворюваннях і зниженні опірності, для підтримки імунітету. Добре допомагає вітамін В14 при відставанні дітей в зростанні, порушеннях в роботі нервової системи. Елемент сприяє поліпшенню загального стану, піднімає тонусу.Протягом усього життя цей елемент забезпечує клітини енергією. Я періодично приймаю pqq, щоб принести користь клітинам. Окрім pqq для клітинного омолодження приймаю ще mmn, q10, ресвератрол і ексатракт виноградних кісточок, почуваюся добре, результатом задоволена.
    Покупець
    20.06.2022
    text_comment
    Пірролохінолінхінон(PQQ) являє собою вітаміноподібну сполуку ( вітамін В14 ), підтримує здоров'я всього організму.
    Дуже корисний для підвищення результативності розумової праці. Покращує пам'ять
    Покупець
    20.06.2022
    text_comment
    Пірролохінолінхінон(PQQ) являє собою вітаміноподібну сполуку ( вітамін В14 ), підтримує здоров'я всього організму.
    Дуже корисний для підвищення результативності розумової праці. Покращує пам'ять, когнітивні функції та розумову активність. Стимулює відновлення нервових волокон, які були пошкоджені в результаті запальних процесів, зменшує наслідки стресів.
    Саме тому обрала для себе цю добавку.
    Упаковка невелика, капсули темно - червоного кольору, розмір зручний для ковтання, смак нейтральний. Кількість капсул вистачить на місяць прийому, якраз щоб пройти курс.
    Покупець
    18.11.2021
    text_comment
    Пропила месяц, интуитивно вернулась у другому производителю
    Покупець
    17.08.2022
    text_comment
    Основна перевага PQQ – це його дія на клітинному рівні, що дозволяє зупинити патологічні процеси на самому початковому етапі, не чекаючи поки вони завдадуть шкоди. PQQ впливає на функції клітин, забезпечуючи їх життєдіяльність. Без PQQ, наші клітини перестають функціонувати належним чином і вмирають. Під впливом PQQ покращується дихання клітини, а це призводить до збільшення числа мітохондрій і поліпшення синтезу АТФ. А, отже, підвищується внутрішньоклітинний рівень енергії. Він сприяє збережинню молодості і уповільненню процесів старіння. Перешкоджає підвищенню рівня шкідливого холестерину і цукру в крові. Без нього неможливий повноцінний метаболізм. Дуже корисний для підвищення результативності розумової праці. Покращує пам'ять, когнітивні функції та розумову активність. Стимулює відновлення нервових волокон, які були пошкоджені в результаті запальних процесів, зменшує наслідки стресів. Грає важливу роль в транспортуванні кисню і поживних речовин до органів і тканин. При нормальному рівні В14 підвищується кисневе постачання мозку. У свою чергу, це знижує ризик виникнення гіпоксії. Підвищує активність лімфоцитів, що покращує роботу імунної системи людини.
    Потрібно вживати по 1 капсулі під час їди або відразу після їди.
    Покупець
    09.08.2018
    text_comment
    Моя дитина має виразну мітохондріальну дисфункцію, в усіх протоколах для корекції МД фігурує PQQ, та й відгуки інших батьків надихають, які пишуть, що для їх дитини це добавка №1, яка суттєво впливає на стан дитини. Я кілька разів проводила експеримент. Побічних ефектів нема, але. і позитивного впливу не побачила, на жаль. А давати таку недешеву добавку, керуючись вірою, що то не дарма, дозволити собі не можу. Утім, я б все одно спробувала. Всім - гарних, очікуваних результатів, які ведуть вас і вашу родину до оптимального стану здоров'я!
    Покупець
    08.05.2022
    text_comment
    Багато читав про цю добавку. Багато користі і для мозку, і для судин, та інше. Всі переваги перераховувати не має сенсу - в інтернеті міса інформації.
    У CGN чудова якість. Ніяких побічних ефектів під час вживання не помітив. Але, якщо чесно, якогось ВАУ ефекту теж. Напевно, щоб його відчути потрібна більша упаковка. Капсули мають маленький розмір - ковтати дуже легко. По акции замовлю більше, а поки що підтримую свої мітохондрії коензимом Q10 - він гарно порається!