• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • California Gold Nutrition, ліпосомальний рідкий вітамін C,1000 мг, 30 пакетиків по 5 мл (0,17 унції)


    Виробник: California Gold Nutrition
    Код товару: CGN-01999
    Наявність: Є в наявності
     ₴3058  ₴2502
    Купити

    Докладно про товар California Gold Nutrition, ліпосомальний рідкий вітамін C,1000 мг, 30 пакетиків по 5 мл (0,17 унції) :

  • Ліпосомальний рідкий вітамін C California Gold Nutrition
  • Вітамін С в оболонках із ліпосоми для кращого засвоєння
  • Підходить для вегетаріанців і веганів
  • Антиоксидантна дія та підтримка імунної системи*
  • Приймайте нерозбавленим або додавайте до води або соку
  • Не містить глютену та ГМО
  • Гарантія 100 % Gold Guarantee

  • Отримувати денну дозу вітаміну C ще ніколи не було так легко! Ліпосомальний рідкий вітамін C California Gold Nutrition — рідка добавка, яку можна приймати нерозчиненою або додавати до улюблених напоїв. Вітамін С у високій концентрації має антиоксидантну дію та допомагає забезпечити підтримку імунної системи*.

    Корисні властивості вітаміну C
    Вітамін С є необхідним вітаміном, який організм не спроможний виробляти самостійно. Це означає, що його необхідно отримувати з харчових продуктів і дієтичних добавок. Споживання вітаміну C в достатніх кількостях має багато переваг для здоров’я організму. Це допомагає організму виробляти колаген, що є одним із базових компонентів сполучної тканини. До того ж, це може допомогти підтримувати імунну систему та сприяє важливій антиоксидантній активності*.

    Ліпосомальний рідкий вітамін C California Gold Nutrition містить вітамін C в ліпосомальній оболонці, що підвищує його біодоступність. Він містить ефективну дозу вітаміну С й не містить глютену або ГМО.



    Рекомендації із застосування ліпосомального вітаміну C

    Рецепти з ліпосомальним вітаміном C для кращого засвоєння антиоксидантів

    Чи можуть ліпосомальні вітаміни забезпечити ще більше користі для здоров’я?


    Сертифікат якості iTested у процесі оформлення

    Рекомендації із застосування

    Приймайте 1 пакетик (5 мл) на день, незалежно від їди. Можна приймати нерозбавленим або додавати до соку чи води. Рекомендовано приймати за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

    Інші інгредієнти

    Основні інгредієнти
    Вітамін C (у вигляді аскорбату натрію, аскорбінової кислоти, аскорбату калію), натрій (з аскорбату натрію)

    Інші інгредієнти
    Очищена вода, соняшниковий лецитин (без ГМО), гліцерин [рослинного походження], етанол, сорбат калію (консервант), вітамін E (у вигляді d-альфа-токоферолу).

    Містить сою.

    Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, кунжут і глютен. Виробляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), де може здійснюватись обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.

    Попередження

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед прийомом дієтичних добавок проконсультуйтеся з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.

    Продукт герметично упаковано з метою безпеки. Не використовуйте, якщо індивідуальний пакетик проколотий або пошкоджений. Рекомендується зберігати при контрольованій кімнатній температурі від 20 до 25 °C (від 68 до 77 °F). Неналежні умови зберігання, як-от тривалий вплив прямих сонячних променів, високої температури та вологості, можуть із часом погіршити якість продукту.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 пакетик (5 мл)
    Порцій в упаковці: 30
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Калорії 5
    Вітамін C (у вигляді аскорбату натрію, аскорбінової кислоти, аскорбату калію)1000 мг 1111 %
    натрій (з аскорбату натрію)90 мг 4 %
    Покупець
    28.03.2021
    text_comment
    Справжній ефект я не знаю, але не можу сказати, що важко пити, але не можу сказати, що легко п’ється. Це не смачно, але це не те, що його не можна пити. На відміну від слизового типу, який п’ють знаменитості, він рідкий, тому його легше пити. Немає проблем, як тільки ви звикнете. Я хочу продовжувати без побічних ефектів.
    Покупець
    27.06.2021
    text_comment
    Смак не зміниться, але пити його легше, ніж розділені. Розмір великий, а вартість хороша. Я не знаю ефекту, навіть якщо я його приймаю, але коли я припиняю його, моя шкіра стає тьмяною, і я відчуваю потребу продовжувати.
    Покупець
    24.06.2018
    text_comment
    Найкраща форма засвоєння вітаміну С. Періодично приймаю цю добавку. Смак специфічний, тому розводжу у великій кількості води, щоб розбавити максимально смак та п’ю її протягом дня.
    Покупець
    21.07.2021
    text_comment
    Вітамін С є необхідним вітаміном, який організм не спроможний виробляти самостійно. Це означає, що його необхідно отримувати з харчових продуктів і дієтичних добавок. Споживання вітаміну C в достатніх кількостях має багато переваг для здоров’я організму.
    Покупець
    13.04.2018
    text_comment
    Якість відмінна. Подобається цей бренд тим, що він робітник і завжди гарні знижки. Вітамін з потрібен усім. Він добрий для імунної системи, кофактор заліза та для надниркових залоз. А ліпосамальна форма добре для всмоктування вітаміну з кого проблеми з кишечником.
    Покупець
    12.07.2021
    text_comment
    Включається для краси та підвищення імунітету. Порівняно з ліпосомним вітаміном С з апельсиновим смаком тієї ж марки, цей легше пити, оскільки він менш жирний. Однак смак кислий і дуже неприємний, схожий на смак відомої марки, яку п’ють багато артистів Японії. Я не відчуваю різниці в ефекті. Зрештою, це Не значні зміни., тому я думаю, що зміню його на тип добавки, коли закінчу пити.
    Покупець
    11.07.2018
    text_comment
    На смак солоний? Він унікальний, але його легше пити, ніж солодке відчуття іншого продукту! Мені подобається змішувати його з апельсиновим соком. Начебто і якість хороша. У мене немає проблем із моїм фізичним станом, тому я думаю, що він має здатність поглинати.
    Покупець
    08.12.2021
    text_comment
    Вивчила кілька наукових праць присвячених дослідженням дефіцитів та надлишків вітамінів у середнього робітничого класу. І у всіх них виходило, що вітамін С у дефіциті в більшості досліджуваних. Воно й не дивно. Магазинні лимони-апельсини, навряд чи багаті на цей вітамін. А жимолість і смородину в нас рідко хто їсть. Тим часом, складно уявити системи та реакції в організмі, в яких би не брав участь цей вітамін. Він необхідний імунітету, шкіри, енергії, кісток і суглобів. Необхідний для обміну амінокислот та синтезу гормонів. Є ко-фактором багатьох інших мікроелементів, таких як залізо, магній, фолієва кислота тощо. Досвідченим шляхом дійшла висновку, що краще чергувати різні форми (від аскорбінової кислоти до ліпосомальної), та й виробників. Оскільки кожна форма має свої фішечки, іноді навіть ще не відкриті вченими. Саме ця баночка відрізняється від інших доступною ціною серед ліпосомальних. Смак звичайно прямий бяка, як і у всіх ліпосомальних форм. Вважається, що ліпосомальні форми засвоюються краще за всіх інших. Корисно? Тисні палець вгору)
    Покупець
    03.06.2019
    text_comment
    Чудові вітаміни рекомендую)
    Покупець
    03.04.2022
    text_comment
    Почала приймати під час хвороби, по столовій ложці. Іншими препаратами не користувалася. Вважаю, що впорався зі своєю функцією. Зараз приймаю щодня у зв'язці з колагеном. Єдиний мінус, що зберігається 2 місяці після відкриття. Смак нейтральний. Є мірний ковпачок