• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • California Gold Nutrition, Immune 4, засіб для зміцнення імунітету, 180 вегетаріанських капсул


    Виробник: California Gold Nutrition
    Код товару: CGN-01856
    Наявність: Є в наявності
     ₴1423  ₴1164
    Купити

    Докладно про товар California Gold Nutrition, Immune 4, засіб для зміцнення імунітету, 180 вегетаріанських капсул :

  • California Gold Nutrition, Immune 4
  • Суміш вітамінів і мікроелементів, що містить вітаміни C та D, цинк і селен
  • Підтримка імунної системи*
  • Підходить для вегетаріанців
  • Не містить глютену, ГМО та сої
  • Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
  • Гарантія 100 % Gold Guarantee

  • Ваша імунна система — це перша лінія захисту від незліченних інфекцій, яка оберігає організм при перших ознаках проблеми. Добавка Immune 4 California Gold Nutrition допомагає захистити здоров’я, забезпечуючи додаткову імунну підтримку, коли вона потрібна найбільше*.

    Вітаміни та мікроелементи для підтримки імунітету
    Наша добавка Immune 4 містить поєднання чотирьох клінічно досліджених вітамінів і мікроелементів, які сприяють здоров’ю імунної системи*. Кожна капсула містить ефективну дозу вітамінів C та D, цинку й селену.

    Вітамін C — антиоксидант, який посилює функції білих кров’яних тілець і вироблення організмом речовин, що зміцнюють імунітет і, як відомо, допомагають боротися з вірусами та бактеріями*.

    Вітамін D відіграє вирішальну роль у посиленні реакції імунної системи, коли вона зазнає викликів, і може допомогти захиститися від респіраторних інфекцій*.

    Цинк підтримує важливу активність імунної системи. Коли рівень цинку падає, відбувається загальне зниження імунної функції, а саме активності білих кров’яних тілець, яка є особливо важливою для боротьби з бактеріями та вірусами*.

    Селен відіграє важливу роль у зміцненні здорової імунної системи, особливо в роботі вилочкової залози, «пункту контролю» імунної системи*.

    Добавка Immune 4 California Gold Nutrition містить якісну суміш вітамінів і мікроелементів у вегетаріанських капсулах. Добавка підходить для вегетаріанців і веганів, не містить глютену, ГМО та сої.



    10 переваг вітаміну C для здоров’я

    Потенційні корисні властивості вітаміну D

    Цинк: захисник імунної функції

    Коротка інформація про селен


    Сертифікат якості iTested

    Рекомендації із застосування

    Приймайте по одній (1) капсулі один або два рази в день під час їжі. Рекомендовано приймати за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

    Інші інгредієнти

    Основні інгредієнти
    Вітамін C (у вигляді аскорбінової кислоти), Вітамін D (у вигляді D3, холекальциферолу) (з ланоліну), Цинк (у вигляді піколінату цинку), Селен (у вигляді L-селенометіоніну)

    Інші інгредієнти
    Модифікована целюлоза (рослинна капсула), карбонат кальцію, аравійська камедь, соняшникова олія, й екстракт рису.

    Під час виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, риби, молюсків і ракоподібних, деревних горіхів, арахісу, пшениці, соя та глютен. Виробляється на, підприємстві, що проходить сторонні перевірки та має реєстрацію cGMP, на якому може здійснюватись обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.

    Попередження

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед початком застосування в період вагітності та грудного вигодовування, особам, які страждають хронічними захворюваннями, людям похилого віку, особам молодше 18 років, особам, які приймають рецептурні препарати (наприклад, що розріджують кров) або мають діагностоване лікарем захворювання, слід проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.

    Продукт герметично упакований із метою безпеки. Не застосовувати препарат, якщо захисна плівка відсутня або пошкоджена. Рекомендується зберігати при контрольованій кімнатній температурі 20–25 °C (68–77 °F). Неналежні умови зберігання, як-от тривалий вплив прямих сонячних променів, високої температури та вологості можуть з часом призвести до погіршення якості продукту.
    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Порцій в упаковці: 180

    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Вітамін C (у вигляді аскорбінової кислоти)500 мг556 %
    Вітамін D3 (у вигляді D3, холекальциферолу) (з ланоліну)25 мкг (1000 МО)125 %
    Цинк (у вигляді піколінату цинку)10 мг91 %
    Селен (у вигляді L-селенометіоніну)50 мкг91 %
    Покупець
    31.12.2021
    text_comment
    Взяла відразу собі і на рідним.
    Подобається, що велика упаковка. Вистачає на 2 місяці.
    Якраз п‘ю таким курсом.
    Гарна якість, натуральні інгредієнти
    Нещодавно хворіли всією родиною, то я найлегше . Можливо, через те що приймала табл.

    В складі вітамін Д3, що має ефективність в підтримці імунітету
    Покупець
    23.06.2022
    text_comment
    Immune 4 від California Gold Nutrition допомагає захистити ваш організм, забезпечуючи додаткову підтримку імунної системи, коли ви в ній особливо потребуєте. У його інгредієнти входить комбінація чотирьох клінічно вивчених вітамінів і мінералів, сила дії яких допомагають зміцнити здоров’я імунної системи.
    Містить 4 основних інгредієнта:
    вітамін С, вітамін D, цинк і селен.
    Виробляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію GMP.

    Вітамін С - антиоксидант, який посилює функції білих кровʼяних тіл і власне виробництво організмом сполук, що підвищують імунітет, які, як відомо, допомагають боротися з вірусами і бактеріями.
    Вітамін D- грає критично важливу роль у посиленні реакці імунної системи, коли вона потребує захисту, а також він може допомогти захистити організм від респіраторних інфекцій.
    Цинк - при низькому рівні цинку знижується загальна імунна функція, особливо активність лейкоцитів, критично важливих для боротьби з вторгненням бактерій і вірусів.
    Селен - відіграє важливу роль у зміцненні імунної здоровʼя, особливо функції вилочкової залози, «головного контролюючого органу» імунної системи.
    Шлунок реагує нормально, кислотність не підвищує, зручна упаковка.
    Покупець
    23.06.2022
    text_comment
    Immune 4 California Gold Nutrition допомагає захистити ваше здоров'я, забезпечуючи додаткову імунну підтримку, коли вона потрібна найбільше. Вона розроблена на основі поєднання чотирьох клінічно вивчених вітамінів і мінералів, які сприяють зміцненню здорової імунної системи*.

    Вітамін С — антиоксидант, який посилює функції білих кров’яних тілець і вироблення організмом речовин, що зміцнюють імунітет і, як відомо, допомагають боротися з вірусами та бактеріями*.

    Вітамін D відіграє вирішальну роль у посиленні реакції імунної системи, коли вона зазнає викликів, і може допомогти захиститися від респіраторних інфекцій*.

    Цинк. Коли рівень цинку падає, відбувається загальне зниження імунної функції, а саме активність білих кров'яних тілець є особливо важливою для боротьби з вторгненням бактерій та вірусів*.

    Селен відіграє важливу роль у зміцненні здоров'я імунітету, особливо для функції вилочкової залози, """"пункту контролю"""" імунної системи*.
    Покупець
    23.01.2021
    text_comment
    Для підтримки організму це краще рішення, бо в составі є багато корисних речей. Я після прийому відчуваю себе краще і в мене в холодний час менше насморку.
    Покупець
    15.08.2022
    text_comment
    Особисто мені розмір пігулки трохи великуватий. Є ефект відчуття смаку пігулки на протязі першої половини дня мабуть реакція шлунку, але це лише у мене, приймає і мама у неї все чудово. Компрекс імунітет для загального здоров’я за інгредієнтами чудовий все що необхідно.
    Покупець
    15.03.2020
    text_comment
    Замовила для чоловіка, працює у весь час на вулиці, то дощ то холод.інгредієнти самі основні для підтримки здоров’я та допомозі імунітет . добра якість, пропив курс, поки не захворів, хоть його співробітники вже встигли, ефективність у даного продукта є. негатвної реакції на шлунок не було. Розмір капсул комфортний Єдине, що дуже не приємно пахне.
    Покупець
    07.11.2022
    text_comment
    Непоганий комплекс щоб підтримати імунітет та здоров'я в осінньо-зимовий період.
    В складі вітамін С - сильний антиоксидант, вітамін Д, цинк та селен, які необхідні для міцного імунітету.
    Ефективність кожного з компонентів доведена не один раз різними дослідженнями.
    Розмір капсул середній, упаковка 60 таблеток, якраз для прийому при ГРВІ.
    Покупець
    07.06.2019
    text_comment
    Купила вітаміни щоб зміцнити імунітет та здоров'я взимку. Можливо якість вітамінів та склад не погані, але мають такий не приємний запах, що з'їсти важко, інколи рвотний рефлекс проявляється від них. Вживати вітамін обов'язково під час їжі! Один раз вжила після, то весь день відчувався запах вітамінів, відрижка з їх запахом та неприємні відчуття у шлунок. Другий раз точно не куплю. Постараюся допити, якщо зможу
    Покупець
    07.02.2022
    text_comment
    Придбала по рекомендації подруги. Вона користується цим препаратом, щоб підтримати імунітет і якість їй подобається, казала що дуже вдало підібрані інгредієнти. Тож і я вирішила спробувати. Перше що можу сказати, це те що запах не дуже приємний, можна навіть сказати, дуже неприємний. Але заради здоров'я можна і потерпіти. Почала пити по 1 капсулі в день під час їжі. Розмір капсули середній, мені ковтати не важко. Якихось неприємних відчуттів не було після прийому, мій шлунок прийняв нормально. Думаю все буде добре і надалі і цей препарат підтримає мій імунітет в зимовий період))
    Покупець
    03.08.2021
    text_comment
    Склад прекрасний, єдине - аромат не самий приємний, але швидко проковтуєш і забуваєш) Пила курсом коли відчула, що хворію, для підвищення імунітету та стану здоров‘я в ціломув холодну пору року дуже добре