• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • California Gold Nutrition, FOODS, сіль із лимоном і перцем у млинку, 220 г (7,76 унції)


    Виробник: California Gold Nutrition
    Код товару: CGN-02077
    Наявність: Є в наявності
     ₴623  ₴510
    Купити

    Докладно про товар California Gold Nutrition, FOODS, сіль із лимоном і перцем у млинку, 220 г (7,76 унції) :

  • Сіль із лимоном і перцем у млинку California Gold Nutrition
  • Суміш морської солі, чорного перцю горошком, цибулі, часнику, лимонної цедри та лимонної олії
  • Ідеальна приправа для морепродуктів, курки, свинини та яловичини
  • Підходить для вегетаріанців і веганів
  • Продукт не піддавався опроміненню, не стерилізований оксидом етилену
  • Без глютену, ГМО та сої
  • Гарантія 100 % Gold Guarantee

  • Правильно підібрані спеції можуть зробити ваші страви незрівнянно смачнішими. Сіль із лимоном і перцем у млинку California Gold Nutrition поєднує яскравий цитрусовий смак лимона з гострими нотками перцю, щоб оживити ваші улюблені солоні страви.

    Кулінарне натхнення

    Яскравий смак цієї суміші солі з лимоном і перцем може перетворити будь-яку звичайну їжу на страву з надзвичайно насиченим смаком. Пікантні нотки лимона ідеально доповнюють усі види морепродуктів, зокрема страви з лосося, омарів і креветок. Крім того, приправа чудово доповнює страви, які не мають особливого вираженого смаку, і стала популярною для надання смаку курячим крильцям та іншим стравам із курки.

    Сіль із лимоном і перцем у млинку California Gold Nutrition містить суміш чорного перцю горошком, цедри лимону, морської солі, цибулі та часнику. Подрібніть ці спеції прямо над їжею, щоб надати страві насиченого смаку.

    Інші інгредієнти

    Основні інгредієнти
    Морська сіль, чорний перець горошком, цибуля, часник, цедра лимона, лимонна олія.

    Інші інгредієнти
    Немає.

    Під час виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски й ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кунжут, глютен. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки, де може здійснюватись обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.

    Попередження

    Продукт герметично упаковано з міркувань безпеки. Не використовуйте цей продукт, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня. Рекомендовано зберігати при кімнатній температурі в прохолодному сухому місці. Уникайте використання млинка над паром, оскільки він може забитися.

    Покупець
    25.02.2022
    text_comment
    В стравах не дуже відчувається, хоча запах з банки цікавий. Можливо мало використовую, завжди боюсь переперчити. Використовую повсюди: риба, м'ясо, салати, навіть яєшня. Приємно, що велика банка, млинок якісний, вистачить надовго. Якщо він розбірний, то буде ще більший бонус.
    Покупець
    17.05.2021
    text_comment
    Смачно! Відчувається і перець, і сіль, і лимон, і цибуля. Підходить до салатів, риби, круп, яєшні і до всього, що забажаєте Беріть, банка просто величезна, не для всіх кухонних полиць! Вже бачу, що вистачить цієї приправи надовго Обов’язково замовлю ще щось із цієї серії.
    Покупець
    15.11.2020
    text_comment
    Досить гарна сіль з лимоном. Проте брала попередній раз з часником - сподобалась більше, адже має більш насичений аромат. Є один недолік, чим менше солі стає, тим важче вона перемелюється, а в кінці вже не мелеться зовсім. Треба прикладати дуже великих зусиль
    Покупець
    14.09.2022
    text_comment
    Одночасно відчувається три смаки - сіль, чорний перець та лимон. Всі три смаки однаково насичені і приємні. Їх можна відрізнити і в той же час вони чудово смакують разом. Це поєднання ідеально підходить для того щоб приправити як любий салат так і тости з авокадо або вареним яйцем. Рекомендую!
    Покупець
    12.10.2019
    text_comment
    ця суміш-наразі одна з улюбленіших,по-перше дуже гарний об'єм самого продукту,банка велика і вмісту хватить надовго,по-друге,вона чудово виглядає і підійде навіть для презенту.У складі морська сіль з лимоном та перцем,що чудово пасує до страв з риби та морепродуктів,салатів та безліч інших страв,та по-новому розкриє їх смак
    Покупець
    11.07.2022
    text_comment
    ✔️Правильне харчування. Правильне харчування допомагає підтримувати в порядку фізичне тіло. Не треба кидатися в крайнощі. Кожна людина абсолютно індивідуальний і кожному потрібно їсти стільки, скільки потрібно. Надлишок або недолік їжі буде приводити тільки до одного результату — до постійних думок про їжу. Як визначити необхідну кількість їжі для людини? Кращий спосіб, це вставати з-за столу з легким почуттям голоду. Це коли людина відчуває, що може з’їсти ще, але вже можна і не їсти. У такому випадку у людини не буде ніякої важкості в шлунку, його не буде хилити в сон після їжі, і він буде відчувати себе дуже легко. Найсприятливіший порядок прийому їжі: солодке, потім солоне і в кінці щось Повітряне і легке.
    ✔️Правильний сон. Правильний сон допомагає підтримувати в порядку, перш за все, розум. Є 5 речей, які залежать від нормального сну :
    Щастя людини (немає нормального сну — ні настрою, ні щастя); Засвоєння їжі (важливі процеси в організмі відбуваються саме уві сні; тому потрібен здоровий нормальний сон); Сила людини (при нормальному сні є природна сила); Здатність до продовження роду (вона порушується при Не значні зміни.му сні); Знання і неуцтво (якщо людина багато чи пізно спить, то він занурюється в невігластво).
    Сон — це дуже важливий фактор, що впливає на здоров’я людини. На жаль, так багато людей нерозважливо ставляться до сну і сплять неправильно.Не потрібно змушувати себе спати занадто мало. Якщо потрібно спати, то краще поспіть. Але пам’ятайте, що в питаннях сну, як і в питаннях з харчуванням, краще трохи недоспати, ніж трохи переспати. Норма сну визначається індивідуально. Прокидатися по будильнику не дуже добре. Потрібно навчитися вставати без будильника.
    ✔️Впорядкований секс. Цнотливість дозволяє реалізувати нашу духовну природу. Цнотливість — це уважне ставлення до сексуальної (репродуктивної) енергії. Від цієї енергії сильно залежить тривалість життя людини.
    Якщо людина сильно захоплюється сексом, витрачаючи сексуальну енергію, то це несприятливо позначиться на здоров’ї і духовному благополуччі. Звичайно, сексом можна займатися тільки з коханим чоловіком або коханою дружиною. Будьте помірні в цьому питанні, як і в питаннях харчування і сну. Особливо небезпечно надмірне захоплення сексом для чоловіків — вони стають слабкими в результаті цього.
    Покупець
    11.05.2021
    text_comment
    гарний млинок, тільки у зв'язку з тим, що сам млинок пластмасовий потрібно довго крутити, якщо для бутербродів то ок, якщо у серйозну страву. то потрібно попрацювати
    Покупець
    10.04.2018
    text_comment
    Не дуже ароматна, і сама мельниця не дуже рухома. Якось не залишилась дуже задоволена, є кращі. Але за такі гроші нормально
    ———————————————————————-
    Покупець
    08.10.2022
    text_comment
    Обожнюю різні спеції та приправи. Дуже зраділа акційній пропозиції від iHerb, бо вона чудова - ціна приємна, об'єм великий, якість на висоті. Суміш смачна. Сама банка одноразова та з доволі тонкого і м'якого пластику, що для одноразової упаковки нормально (не буде шкода викинути). Млинок працює добре, не дивлячись, що сама конструкція доволі хлипка і хитається. Особливо саме в цій суміші. Мабуть така мені попалася, на відміну від ще двох з цієї серії, які я теж собі замовила, там кришка з млинком тримається краще. В цілому я задоволена покупкою. Хоча за повною вартістю навряд чи наважилася б на придбання.
    Покупець
    06.07.2022
    text_comment
    4 зірки так як фанат бренлу, якість хороша, термін придатності рік, будемо використовувати, брав як загальну приправу із натуральний компонентів, єдиний мінус трішки занадто насичено виражений смак лимону, для риби супер в салат не зовсім пасує, для тушкування і круп підійде, оцініть мій відгук будь ласка