• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • California Gold Nutrition, FOODS, органічний каєнський перець, 78 г (2,75 унції)


    Виробник: California Gold Nutrition
    Код товару: CGN-02036
    Наявність: Є в наявності
     ₴620  ₴507
    Купити

    Докладно про товар California Gold Nutrition, FOODS, органічний каєнський перець, 78 г (2,75 унції) :

  • Органічний каєнський перець від California Gold Nutrition
  • Сертифікований органічний каєнський перець
  • Додає гостроти будь-якій страві, надаючи їй пікантного смаку
  • Підходить для вегетаріанців і веганів
  • Продукт не піддавався опроміненню, не стерилізований оксидом етилену
  • Без глютену, ГМО та сої
  • Гарантія 100 % Gold Guarantee

  • Розпаліть свої смакові рецептори, додавши до страви органічний каєнський перець від California Gold Nutrition. Ця пряна приправа з каєнським перцем додає вогню до кожної страви. Навіть невелика кількість має значення. Тому використовуйте його помірно, щоб надати стравам особливого ефекту й при цьому зберегти смак інших інгредієнтів. Вам сподобається смак від доданих до улюблених страв прянощів!

    Готуйте з натхненням
    Каєнський перець походить із Центральної Америки, тому його часто використовують у стравах мексиканської кухні. Проте він також добре відомий в азійській та індійській кухнях. Це ідеальний спосіб відчути справжній смак улюблених мексиканських страв, як-от тако, енчілади та фахітас, а також інших популярних страв з усього світу, наприклад, у гострих тайських супах та індійському каррі. Використовуйте його, щоб додати пікантності своїм улюбленим гострим томатним соусам, м’ясним маринадам тощо!

    Органічний каєнський перець від California Gold Nutrition виробляється з сертифікованого органічного каєнського перцю та не містить глютену й ГМО.



    7 святкових сумішей спецій

    Альтернативні стилі харчування

    Інші інгредієнти

    Основні інгредієнти
    Органічний каєнський перець.

    Інші інгредієнти
    Немає.

    Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кунжут і глютен. Виробляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), де може здійснюватись обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.

    Попередження

    Продукт герметично упаковано з міркувань безпеки. Не використовуйте цей продукт, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня. Рекомендовано зберігати за кімнатної температури в прохолодному сухому місці.

    Покупець
    29.09.2020
    text_comment
    Хороша вартість і якість. Упаковка в порядку, оскільки в ній є отвори різного розміру для дозування трави, однак іноді мене дратує, коли потрібно струшувати так багато разів, щоб отримати трохи. Крім того, не забувайте струшувати трави в каструлю для приготування на пару, оскільки волога в кінцевому підсумку потрапляє в пляшку і може перетворити її в тверду грудку.
    Покупець
    28.07.2020
    text_comment
    Дуже смачний і гострий! Замовляю спеціально доя чоловіка і старшого сина. Дуже полюбояють додавати до страв, також посипаємо овочі та відварене м‘ясо. Придає пікантності і краще перетравлюється їжа. Вистачає на довго бо аиклристовується дуже мала кількість.
    Покупець
    23.06.2021
    text_comment
    Смак правильний, органічний продукт, дуже гарний як соус, упаковка трохи погана, я не хочу використовувати кришку розпилювача, мені потрібно використовувати інший герметичний пакет, щоб запечатати номер, після відкриття є великий розрив. Дата також не знайдена. Я вважаю, що вступна колонка забуває.
    Покупець
    20.01.2022
    text_comment
    Вау, ця спеція справді гостра! Купила, бо в кількох місцях читала, що цей гострий перець справді корисний. Я додаю трохи його в страви, і його рівень гостроти високий порівняно з сухим чилі. Поставляється в пластиковій упаковці, яка зручна у використанні. Дуже гарна та рекомендована
    Покупець
    16.04.2019
    text_comment
    Купую приправи лише бренду Айхерб! У них все на висоті, тому коли з'явились приправи, зразу набрала всіх і побільше) особливо подобається цей перець
    Покупець
    13.09.2021
    text_comment
    Розбудіть свої смакові рецептори, додавши органічний перець кайенський від California Gold Nutrition. Ця пряна приправа з кайєнським перцем додасть пікантності будь-якій страві. Навіть невелика кількість має значення. Щоб надати стравам пікантності, але зберегти смак інших інгредієнтів, використовуйте помірну кількість. Вам сподобаються результат від доданих спецій та аромат, які вони надають вашій улюбленій страві! Додайте родзинку своїм стравам Кайєнський перець родом із Центральної Америки, і його давно використовували в мексиканській кухні. Однак він відомий в азіатських та індійських стравах. Це ідеальний спосіб відчути справжній смак улюблених страв мексиканської кухні, таких як тако, енчіладас та фахітас, а також інших делікатесів з усього світу, наприклад, гострі тайські супи та індійські карі. Використовуйте його, щоб додати спецій до ваших улюблених насичених томатних соусів, маринадів для м'яса та багато іншого! Органічний кайенський перець від California Gold Nutrition виготовляється із сертифікованих органічних інгредієнтів та не містить глютену та ГМО.
    Покупець
    12.03.2021
    text_comment
    Давно хотіла спробувати саме цей перець через його властивості. Кайєнський перець покращує травлення, допомагає засвоювати важку їжу. Окрім того, стимулює циркуляцію крові. З усіх представлених позицій цей був по найбільш приємній ціні, тому замовила. Упаковка пластикова, зверху можна регулювати кількість яка буде висипатись. Смак перцю це поєднання солодкого і гострого. При цьому маленька дрібка перцю дає помітну гостроту, тому думаю упаковки вистачить надовго. Помітила, що перець надає стравам пікантний смак. Дуже смачно до м’яса та печеної картоплі.
    Покупець
    02.10.2019
    text_comment
    Каєнський перець – це спеція, яка має дуже гострий пекучий смак і тонкий аромат. Використовується в свіжому і сушеному вигляді, в стручках і порошку. Рекомендується використовувати в невеликих дозах для приготування твердих сирів, соусів, блюд з м’яса і яєць.

    Корисні властивості каєнського перцю просто вражають.Він покращує травлення, нормалізує роботу серця, очищує кров.

    Кайєнський перець покращує травлення, допомагає засвоювати важку їжу. Окрім того, стимулює циркуляцію крові. Завдяки йому, прискорюються процеси перенесення поживних речовин до всіх клітин в організмі. Відбувається відновлення червоних кров'яних тілець, що також сприяє зміцненню імунітету і нормальній роботі серця.
    Покупець
    02.09.2020
    text_comment
    Дуже корисна спеція. Смак сподобався, дуже гостра. Має сильно виражений пекучий смак. Багато у їжу додавати нетреба. Вважав, що банка скляна, але вона виявилась пластиковою. В користуванні зручна. Планую користиватися та придбати і надалі