• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • California Gold Nutrition, FOODS, морська сіль із часником у млинку, 270 г (9,52 унції)


    Виробник: California Gold Nutrition
    Код товару: CGN-02076
    Наявність: Є в наявності
     ₴623  ₴510
    Купити

    Докладно про товар California Gold Nutrition, FOODS, морська сіль із часником у млинку, 270 г (9,52 унції) :

  • Морська сіль із часником у млинку California Gold Nutrition
  • Суміш морської солі, часнику, цибулі та петрушки
  • Ідеальна приправа до м’яса, пасти, картоплі тощо
  • Підходить для вегетаріанців і веганів
  • Продукт не піддавався опроміненню, не стерилізований оксидом етилену
  • Без глютену, ГМО та сої
  • Гарантія 100 % Gold Guarantee

  • Додавання солі — чудовий спосіб покращити та збалансувати смак солоних страв, однак найкраще вони смакують, якщо поєднати сіль з іншими приправами. Морська сіль із часником у млинку California Gold Nutrition містить сіль для відновлення балансу мікроелементів із тонкими нотками часнику, який додасть глибини й смаку всім вашим улюбленим стравам.

    Кулінарне натхнення
    Сіль і часник — дуже універсальні спеції, які можна використовувати як приправу для цілої низки рецептів. Рекомендуємо використовувати цю суміш спецій замість солі, коли ви хочете надати глибшого, теплішого смаку. Чудово підходить як приправа до всіх видів м’яса, може додати глибини стравам, які не мають особливого вираженого смаку, а також є ідеальним доповненням до смаженої картоплі або пюре. Крім того, є прекрасним доповненням до маринадів і сумішей спецій, оскільки добре поєднується з іншими смаками.

    Морська сіль із часником у млинку California Gold Nutrition містить суміш морської солі, часнику, цибулі та петрушки. Ця суміш спецій оживить будь-яку страву.

    Інші інгредієнти

    Основні інгредієнти
    Морська сіль, часник, цибуля, петрушка.

    Інші інгредієнти
    Немає.

    Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кунжут і глютен. Виробляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), де може здійснюватись обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.

    Попередження

    Продукт герметично упаковано з міркувань безпеки. Не використовуйте цей продукт, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня. Рекомендовано зберігати при кімнатній температурі в прохолодному сухому місці. Уникайте використання млинка над паром, оскільки він може забитися.

    Покупець
    30.08.2019
    text_comment
    Чудова сіль. Придбала вперше за акційною ціною. Вирішили придбати увесь асортимент даних спецій. Сподіваюсь, що мельнички можна використовувати повторно.
    Покупець
    30.04.2021
    text_comment
    Спецій багато, вони крупного розміру, ароматні. Як на мене, часник не надто виражений, виділяється більше цибуля. Баночка зручна, пластикова (на зовнішній вигляд не відрізниш від скла). Знімаю зірочку за те, що насправді довго приходиться користуватися млинком, поки на салат або іншу страву мелеться необхідна кількість приправи.
    Покупець
    29.11.2020
    text_comment
    Доволі довго думала чи купувати цю сіль і зовсім не жалію про свій вибір. Дуже вигідна ціна за такий великий об‘єм!
    Дуже смачна часникова сіль з насиченим смаком, додаю до всіх страв, особливо смакує з м‘ясом.
    Рекомендую однозначно!
    Покупець
    27.02.2020
    text_comment
    Замовляла на подарунок мамі, вона дуже полюбляє такі штучки, дуже зручно застосовувати в салати: якість продукту гарна і розподіляє рівномірно. Зручно у використанні, приваблива ціна. На фото моя (вона трохи інша, але мамина працює за тим же принципом). Аромат дуже приємний. Об'єм більший за звичайний
    Покупець
    24.10.2020
    text_comment
    Упаковка велика, зручна. Сіль приємна на смак. Здоровий склад. Підійде під будь-який рецепт. Качество хороше. Вкус хороший.
    Покупець
    22.12.2021
    text_comment
    Взяла на пробу і залишилася задоволена покупкою. Баночка велика, висточить надовго (хоча є сумніви бо додаємо майже до всього, що готуємо)
    Аромат приємний, в стравах також додає пікантності, але немає неприємного аромату часнику, як від звичайного. Дуже смакує до страв з м'ясом та овочів, для маринадів просто незамінна.
    Покупець
    22.12.2021
    text_comment
    Взяла на пробу і залишилася задоволена покупкою. Мені сподобалось співвідношення трав і часнику, всього в міру і достатньо. Аромат приємний, в стравах також додає пікантності, але немає неприємного аромату часнику, як від звичайного. Дуже смакує до страв з м'ясом та овочів, для маринадів просто незамінна. Млинок пластиковий, виглядає дуже симпатично. Мельничка надзвичайно зручна, працює добре.
    Зручно у використанні, приваблива ціна. Рекомендую!
    Покупець
    21.06.2021
    text_comment
    Все подобається, крім того, що всередині все часто злипається, а також, що тертка затупилась і Не значні зміни. перемелює тепер.
    Покупець
    16.09.2020
    text_comment
    Дуже збалансований смак часнику в цій солі. І надзвичайно зручний млинок. Думаю, що він підлягає повторному використанню.
    Це фінішна сіль із натуральними прянощами, тобто сіль необхідно додавати безпосередньо перед подаванням страви.
    Смачна сіль із часником і зеленню — універсальна в застосуванні і реально економить час на чищення часнику і нарізання зелені.
    Ідеально підходить для будь-яких страв, заміна звичайній кухонній солі.
    Смак: яскравий і головне натуральний смак і аромат часнику та трав.
    Приготування: додавати сіль треба на фінальному етапі, приправляючи готову страву. Вистачає зовсім невеликої кількості.
    Покупець
    16.08.2020
    text_comment
    Хороше.