• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • California Gold Nutrition, FOODS, асорті батончиків-снеків, 12 шт. по 40 г (1,4 унції)


    Виробник: California Gold Nutrition
    Код товару: CGN-01325
    Наявність: Є в наявності
     ₴923  ₴755
    Купити
    Покупець
    29.04.2021
    text_comment
    Гарний склад, зручна упаковка, розмір батончик супер для перекусу, але на смак «на любітєля». Для тих хто підтримує заняття спортом, любить фітнес та на дієта. Якість нормальна
    Покупець
    25.12.2018
    text_comment
    Мені дуже сподобались ці батончики вони смачні та корисні там є кілька смаків і ви можете обрати улюблений смак. Дуже корисні та класні інгредієнти всередині. Якщо говорити про якість то мені все сподобалось хотілось би щоб вони за розміром буде трішки більші але і так добре. Вони приходять в упаковці в коробці дуже зручно тому що цю коробку можна поставити в шухляду чи на стіл і обирати собі який захочеш смак.
    Покупець
    25.12.2018
    text_comment
    Мені дуже сподобались ці батончики вони смачні та корисні там є кілька смаків і ви можете обрати улюблений смак. Дуже корисні та класні інгредієнти всередині.
    Якщо говорити про якість то мені все сподобалось хотілось би щоб вони за розміром буде трішки більші але і так добре. Вони приходять в упаковці в коробці дуже зручно тому що цю коробку можна поставити в шухляду чи на стіл і обирати собі який захочеш смак.
    Покупець
    22.03.2022
    text_comment
    Прекрасне рішення для мене, я зранку замість бутерброда з'їдаю один-два батончика і беру запас поживних сил для підйому енергії. Цына для таких батончиків оптимальна.
    Покупець
    20.07.2018
    text_comment
    Я раніше ніколи не пробувала нічого схожого на ці батончики!
    смак неймовірний, в усіх при чому зовсім по-різному!
    В захваті по-перше, від того яка у них якість, користь, склад та інгредієнти! Лише горішки, насіння та натуральні підсолоджувачі, просто фантастика!
    По-друге, вони зовсім не сухі, а достатньо вологі (я не люблю батончики які потрібно запивати рідиною)).
    Загалом після цієї упаковки взяла ще велику асорті, і тепер слідкую за акціями і постійно вдома лежить пачка провсяк випадок якщо захочеться солоденького))
    Покупець
    15.11.2019
    text_comment
    Ці батончики зручно брати не тільки на тренування,а й як перекус в школу дитині,ідеально.Розмір батончика середній.Смак супер,діти зацінили.Якість продукту на вижчому рівні.В батончиках виключно горіхи та гранола.Упаковка зручна,в ній 12шт.Буду замовляти ще.
    Покупець
    13.03.2020
    text_comment
    Замовила мікс, щоб в подальшому визначитися з інгредієнтами. Доволі не погані батончики, тільки потрібно уважно переглядати склад, оскільки є батончики з додаванням цукру.
    Покупець
    12.11.2021
    text_comment
    Висока якість товару! Свіжі інгредієнти! Гарний смак! Достатньо великогий розмір та зручна упаковка. Смачний батончик, який приносить користь організму. Вживаю після фітнес тренування. Почала любити заняття спортом, тому що після них модно куштували ці ласощі і не треба використовувати протеїн. Моя дієта включає в себе 1 смачний горіховий батончик! Швидка доставка до Україні, 6 днів.
    Покупець
    09.02.2018
    text_comment
    Не очікувала що батончики будуть настільки великі і смачні)
    Дуже зручно що кожен батончик в окремій упаковці, його можна брати собою у сумку. У кожному батончику багато горіхів, тому потрібно обережно бути у кого слабкі зуби чи брекети) Однозначно варто спробувати, кожен смак класний. Вдало підібрані інгредієнти у кожному батончику ! Усі хто притримується здорового харчування, варто купити цей батончик у ньому багато білків, що добре для відновлення м’язів після тренувань !
    Покупець
    06.04.2021
    text_comment
    Головне що ці батончики із натуральних інгредієнтів! Це береже наше здовя. Гарно підходять дял перекусів! Деякі з них з солоно-солодким присмаком і це незвичайний смак. Але більш за все мені сподобались батончики з кокосом) Бережіь себе, піклуйтеся про здоровя і купуйте собі найкраще!