• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • California Gold Nutrition, Буферизований вітамін C в капсулах, 750 мг, 60 рослинних капсул


    Виробник: California Gold Nutrition
    Код товару: CGN-01236
    Наявність: Є в наявності
     ₴490  ₴401
    Купити

    Докладно про товар California Gold Nutrition, Буферизований вітамін C в капсулах, 750 мг, 60 рослинних капсул :

  • California Gold Nutrition® Buffered Gold C, некислий вітамін C
  • Містить аскорбат натрію, який відповідає стандарту Gold Standard USP.
  • Рослинні капсули TapiOgels™ для забезпечення якості та ефективності
  • Підходить для веганів і вегетаріанців
  • Продукт не містить: глютену, ГМО та сої
  • Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) та проходить незалежні перевірки
  • Гарантія 100 % Gold Guarantee

  • Вітамін С є необхідною поживною речовиною, яка підтримує імунне здоров'я, відіграє важливу роль в утворенні шкіри та сполучної тканини, а також як антиоксидант захищає від пошкодження організму вільними радикалами.*

    Буферизований вітамін Gold C від California Gold Nutrition — це некисла форма вітаміну С, яка містить аскорбат натрію стандарту Gold Standard USP. Для забезпечення якості та ефективності цей буферизований вітамін C постачається у рослинних капсулах з тапіоки TapiOcaps ™, що допомагають захистити такі чутливі до кисню інгредієнти як вітамін С. Капсули TapiOcaps™ не містять глютену, цукру, крохмалю, ГМО і розчиняються з такою ж швидкістю, як і желатин.


    :

    10 корисних для здоров’я властивостей вітаміну C

    Буферизований та небуферизований вітамін C: У чому користь?


    Сертифікат якості iTested

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 капсулі незалежно від їди. Найкраще приймати згідно з рекомендаціями кваліфікованого медичного працівника.

    Інші інгредієнти

    Основні інгредієнти
    Вітамін C (у вигляді аскорбату натрію), натрій (з аскорбату натрію).

    Інші інгредієнти
    Суміш із тапіокового крохмалю (рослинна капсула) та екстракту рису.

    Під час виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя та глютен. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки, на якому може здійснюватись обробка інших продуктів, що містять ці алергени або інгредієнти.

    Попередження

    Аромат, колір, консистенція та смак можуть відрізнятися. Порошок всередині кожної рослинної капсули має жовтувато-білий колір завдяки додаванню органічної рисової суміші. Такий жовтувато-білий колір — це нормальне явище, якого не можна уникнути.

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед прийомом дієтичних добавок слід проконсультуватися з дипломованим лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.

    Продукт герметично упаковано з міркувань безпеки. Не застосовувати препарат, якщо захисна плівка відсутня або пошкоджена. Рекомендовано зберігати при контрольованій кімнатній температурі від 20 ºC до 25 ºC (68 ºF до 77 ºF). Неправильні умови зберігання, як-от тривале піддавання впливу прямих сонячних променів, високої температури та вологості можуть з часом призвести до погіршення якості продукту.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Порцій в упаковці: 60
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Вітамін C (у вигляді аскорбату натрію)750 мг833 %
    Натрій (з аскорбату натрію)95 мг4 %
    Покупець
    31.07.2021
    text_comment
    Вітамін C є необхідною поживною речовиною, що підтримує здоров’я , зміцнює імунітет . Приймає важливу роль в утворенні шкіри та сполучної тканини .
    Велика ефективність буферизованого вітаміну C . Містить аскорбат натрію , некислий буферизований вітамін C .
    Рослинні капсули , невеликий розмір , легко ковтаються .
    Велика упаковка .
    Важливо , що вітаміни не містять глютену, ГМО та сої
    Покупець
    28.09.2019
    text_comment
    Каліфорнія, як виробник, мені дуже подобається До цього вживала звичайний вітамін С у капсулах цього ж виробника, а це вирішила спробувати буферизований. Нічим не гірший. Більш того, через свій склад він має менш подразнюючий ефект на шлунок, аніж аскорбінова кислота. Вживаю вітамін С для кращого засвоєння колагену, заліза і для профілактики гострих респіраторних захворювань у міжсезоння
    Покупець
    24.06.2018
    text_comment
    Найкраща форма вітаміну С, яка не несе шкоди КШТ! Чудово підходить тим у кого проблеми з Шлунок ( гастрити….) Захищає від сердечно-судинних хвороб, знижує ризик утворення опухолей, позитивно впливає га імунну систему! Інгредієнти натуральні, упаковка зручна, ефективність дійсно замітна! А розмір звичайні капсули!
    Покупець
    24.02.2021
    text_comment
    Супер
    Покупець
    23.03.2018
    text_comment
    Якість на вижчому рівні.Бренду CGN довіряю на всі 100.Ця форма вітаміну С не подразнює шлунок,навіть у кого кислотність висока.Імунітет ?,коли приймаєш дану добавку.Розмір капсул невеликий,ковтати не важко.Для загального здоров‘я,як антиоксидант щиро рекомендую.
    Покупець
    19.07.2021
    text_comment
    Вітамін С–незамінний мікроелемент, який потрібен для гарного самопочуття і підтримки здоров'я. Він бере участь в різних обмінних процесах, підвищує здатність організму протистояти стресам, продовжує молодість і красу шкіри, волосся. Капсули від ТМ California Gold Nutrition мають невеликий розмір, виготовлені з натуральних інгредієнтів, легко ковтаються. Рекомендовані дорослим для підтримки імунітету у сезон застуди.
    Хороша якість і доступна ціна
    Покупець
    11.04.2018
    text_comment
    якість вітаміну хороша . інгредієнти хороші . Замовили спочатку маленьку баночки пл акціі . Потім все замовили великий розмір банки. тут 750 мг , а в великій баночці є мірна должна на 1000 мг - щоденна лоза прийому витамина С . добре підтримує імунітет та здоров'я в целом . Висока сила дії . ефективність прийомами висока . добре допомагає в сезон застуди і грипу . неподразнює шлунок .
    Покупець
    10.03.2020
    text_comment
    Замовила цей вітамін С, щоб кислотність не підвищувалася. Шлунок треба берегти. 750 мг - велика потужність, яка у півтора рази перевищує денну норму. Але мені така сила дії підходить, бо приймаю його через день, щоб краще засвоювалося залізо.
    Проте, будьте акуратн,і якщо у вас є обмеження для споживання солі, адже цей тип вітаміну похідний від нутрію.
    Покупець
    06.03.2022
    text_comment
    Буферизований вітамін С -саме ця форма вітамінаС найкраще засвоюється організмом.
    Чудова добавка як профілактика простудних захворювань,сильний антиоксидант,зміцнює імунітет,підтримує організм в осіннє-зимовий період.
    Дана форма віт.С не впливає на кислотність шлунку і не подразнює його.
    Препарат у хорошому дозуванні,достатньо 1 капсули на день.Упаковка надійна,капсули середнього розміру -зручно ковтати.
    Ефективність препарату доведена,даний віт.С корисний для судин,м’язів,суглобів ,колагену в кістках.
    Рекомендую!
    Покупець
    03.04.2022
    text_comment
    Почала приймати нещодавно, перші дні були двоякі відчуття, здавалось після прийому було легке запаморочення, але потім виявилось, що краще не компонувати з іншими вітамінами. Упаковка чудова, якість на 4, ефект поки не помітила, але приймваю занадто короткий період.