• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • California Gold Nutrition, ацетил-L-карнітин, амінокислотний порошок, 100 г (3,53 унції)


    Виробник: California Gold Nutrition
    Код товару: CGN-01970
    Наявність: Є в наявності
     ₴1423  ₴1164
    Купити

    Докладно про товар California Gold Nutrition, ацетил-L-карнітин, амінокислотний порошок, 100 г (3,53 унції) :

  • Ацетил-L-карнітин California Gold Nutrition
  • Амінокислотний порошок
  • Підтримує хороший настрій і вироблення енергії*
  • Не містить глютену, ГМО та сої
  • Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
  • Гарантія 100 % Gold Guarantee

  • Амінокислоти часто називають будівельним матеріалом для життя, оскільки вони поєднуються і створюють білки, допомагаючи тілу виконувати безліч важливих функцій. Ацетил-L-карнітин California Gold Nutrition — це амінокислоти в порошку, що забезпечують організм формою L-карнітину, незамінної амінокислоти, яка підтримує вироблення енергії та регулювання настрою*.

    Корисні властивості ацетил-L-карнітину
    Ацетил-L-карнітин є формою L-карнітину та допомагає організму виконувати багато тих самих функцій, які підтримує L-карнітин. Одним із найважливіших завдань L-карнітину є підтримка вироблення енергії з довголанцюгових жирних кислот*. До того ж, він допомагає підтримувати роботу мозку, когнітивні функції та хороший настрій*.

    Ацетил-L-карнітин California Gold Nutrition містить ацетил-L-карнітин у зручній формі амінокислотного порошку. Просто додайте до улюбленого напою, розмішайте й насолоджуйтеся користю.


    Ацетил-L-карнітин — незамінна речовина для підтримки, захисту та відновлення

    Найкращі добавки для підтримки пам’яті та здоров’я мозку з віком

    Найкорисніші для зору поживні речовини


    Сертифікат якості iTested у процесі оформлення

    Рекомендації із застосування

    Змішайте 1 мірну ложку (1,5 г⬧) із 240–300 мл (8–10 рідк. унціями) води або вашого улюбленого напою. Добре перемішайте. Рекомендовано приймати за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

    ♦ 1,5 г на мірну ложку — середнє значення. Фактично мірна ложка може вміщати трохи менше або трохи більше, ніж 1,5 г.

    Інші інгредієнти

    Основні інгредієнти
    Ацетил-L-карнітин (з ацетил-L-карнітину гідрохлориду).

    Інші інгредієнти
    Діоксид кремнію.

    Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кунжут і глютен. Виробляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), де може здійснюватись обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.

    Попередження

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед початком застосування дієтичних добавок у період вагітності та грудного вигодовування, особам із хронічними захворюваннями, людям похилого віку, особам молодше 18 років, особам, які приймають рецептурні препарати (наприклад, антикоагулянти) або мають діагностоване лікарем захворювання, слід проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.

    ПРОДУКТ УПАКОВУЄТЬСЯ ТА ПРОДАЄТЬСЯ ЗА ВАГОЮ, А НЕ ЗА ОБ’ЄМОМ. З ЧАСОМ МОЖЕ ВІДБУТИСЬ УСАДКА ПРОДУКТУ.

    Продукт герметично упаковано з міркувань безпеки. Не використовуйте продукт, якщо захисну плівку пошкоджено або вона відсутня. Рекомендується зберігати при контрольованій кімнатній температурі 20–25 °C (68–77 °F). Неналежні умови зберігання, як-от тривалий вплив прямих сонячних променів, високої температури та вологості, можуть із часом погіршити якість продукту.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 мірна ложка (1,5 г♦)
    Порцій в упаковці: прибл. 67
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Ацетил-L-карнітин
    (з ацетил-L-карнітину гідрохлориду)
    1,2 г
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    30.06.2021
    text_comment
    Смак кисленький, мені дуже подобається. Вживаю за пів години до тренування, розвожу 1 мірну ложку в 300 мл води. Якість добавки супер, буду замовляти ще
    Покупець
    28.04.2019
    text_comment
    купувала по акції 63%, не дуже добра форма L-карнітину, але теж чудово
    Покупець
    28.03.2020
    text_comment
    Зазвичай я купую ацетил-L-карнітин у формі таблеток, але вирішив спробувати порошкову форму, тому що я втомився ковтати таблетки. Продукт поставляється у ванній пристойного розміру, яка, безсумнівно, прослужить мені деякий час. Ця порошкоподібна добавка сама по собі пахне клеєм і додає рідині, з якою ви змішуєте, кислуватий смак (подумайте, як половина лимона). Загалом я цілком задоволений покупкою.
    Покупець
    27.02.2020
    text_comment
    Замовляла і раніше ,але цей спробувала вперше.Працює круто, допомагає справитись з навантаженнями в залі
    Покупець
    22.10.2021
    text_comment
    Відмінна якість препарату, сподобався саме у такій формі- порошку.На мій погляд -це перевага, тому що краще засвоюється та швидше діє. На смак- кислуватий, але пити можна. Купила для нормалізації засвоювання жирів, також використовую перед тренуваннями. Результатом задоволена
    Покупець
    21.05.2018
    text_comment
    Якісна добавка, в банці 68 порцій, вистачає надовго, вживаю кожен ранок натщесерце. Подобається, смак кислуватий, я ще цю банку незакінчила, а наступну вже купила, ефект є, прилив енергії, та гарне самопочуття. Чудово підтримка серцево судинної системи.
    Покупець
    14.04.2020
    text_comment
    За порадою лікаря син пропив курс. На смак - кислуватий, гарно розмішується. Тепер хочу сама пропити курс для збільшення енергії
    Покупець
    13.09.2022
    text_comment
    Одразу після початку прийому відчула прилив сил та енергійність протягом дня! Необхідний інгредієнт, що невиробляється нашим організмом. Висока якість добавки дозволяє приймати невелику дозу для досягнення результату. Має кислуватий смак.
    Покупець
    10.03.2021
    text_comment
    Дана амінокислота стала для мене незамінним помічником у підтримці гарного самопочуття. Спробувавши її з метою пришвидшення процесу перетворення жирової тканини на м'язову, вже через тиждень я помітила, що повністю зникли напади серцевого болю, які до цього були щоденними. Теперь, щойно серцевий біль повертається, - я повертаюсь до прийому L-карнітину. Конкретно в даній формі цієї амінокислоти мені подобається також кислуватий смак води, в якій він розводиться))).
    Покупець
    07.09.2021
    text_comment
    Він дуже важливий для організму і корисний для волосся, шкіри та нігтів. Я помітила невелику різницю в кольорі шкіри. Став світлішим і світлішим. Коробки вистачає на один-два місяці Смак ліки відверто прийнятно, але заради краси ми терпимо смак