• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Burt's Bees, Mama, заспокійливий крем для ніг і ніг з маслом м’яти перцевої та кокосовою олією, 3,38 жидких унцій (100 мл)


    Виробник: Burt's Bees
    Код товару: BRT-76099
    Наявність: Є в наявності
     ₴1003  ₴820
    Купити

    Докладно про товар Burt's Bees, Mama, заспокійливий крем для ніг і ніг з маслом м’яти перцевої та кокосовою олією, 3,38 жидких унцій (100 мл) :

  • 99,0% натурального походження
  • З багатими поживними речовинами рослинними речовинами
  • Інгредієнти з природи
  • Без випробувань на тваринах
  • Сертифікований зайчик-стрибає
  • Відповідальний пошук
  • Миттєвий комфорт для вас з нашим чудово освіжаючим кремом для ніг і ніг. Наповнений олією м’яти перцевої та кокосової, він розслабляє, заспокоює і дарує комфорт втомленим і напруженим ногам і стопам.

    Рекомендації із застосування

    М’яко масажуйте ноги і стопи для негайного заспокоєння.

    Інші інгредієнти

    Вода, олія насіння соняшникової (helianthus annuus)., гліцерин, cocos nucifera (кокосове) масло, олії mentha piperita (м’яти)., бджолиний віск, вода гамамеліс віргінський (гамамеліс)., цетиловий спирт, децил-кокоат, гліцерилстеарат цитрат, олія лушпиння olea europaea (оливкова)., полігліцерил-3 стеарат, натрію стеароіллактилат, ментол, олія листя melaleuca alternifolia (чайного дерева)., масло butyrospermum parkii (ши)., гліцин соєва (соєва) олія, токоферол, гідролізовані ефіри жожоба, ефіри жожоба, алкоголь, ксантанова камедь, молочна кислота, лимонна кислота, магній-алюмінієвий силікат, сорбат калію, феноксиетанол, евгенол, лимонен, ліналоол.

    Сформульована без парабенів, фталати, вазелін або SLS.

    Попередження

    Олія м’яти перцевої, хоча й природно освіжає ноги та ступні, може викликати подразнення, якщо потрапить в очі. Після нанесення вимийте руки.

    Покупець
    30.12.2019
    text_comment
    Цей крем для ніг добре справляється зі своїм завданням, але має досить тонку текстуру, тому я не рекомендую його для дуже сухої шкіри. Крім того, запах дуже сильний, з м’ятою або ментолом у ньому потрібно бути дуже обережним, щоб випадково не торкнутися пальцями області очей після використання.
    Покупець
    30.12.2019
    text_comment
    Цей крем для ніг дуже розслабляє, освіжає і покращує самопочуття ніг. Крем чудово пахне. Інгредієнти хорошої якості. Без шкідливих добавок. Я використовую це на ніч кілька разів на тиждень. Я хотів би використовувати його щовечора, але розмір пляшки невеликий, і крему не вистачить надовго.
    Покупець
    28.05.2022
    text_comment
    Податку ввечері на ноги, масову і втому йде, ноги після цілого дня не гуляти. Запах ніжний, м'ятний. Рекомендую помити руки після нанесення крему. Після нанесення відчуваю свіжість.
    Покупець
    26.11.2018
    text_comment
    Мені подобається запах, м'ятний і освіжаючий. Я використовую його у своїй вечірній рутині, і якщо мої ноги відчуваються легшими, і в цілому допомагає мені розслабитися. Розмір трохи малий, тому ви можете швидко закінчити його (якщо ви використовуєте його часто)
    Покупець
    25.02.2021
    text_comment
    Дивовижний! саме те, що я хотів і потребував. Склад чистий і приємний для догляду за шкірою, запах і відчуття на ногах свіжі, також допомагає від неприємного запаху. Упаковка хороша, розмір відповідний, вистачить приблизно на півтора місяці.
    Покупець
    20.01.2022
    text_comment
    Ваші ноги заслуговують на масаж цим чудовим лосьйоном, який приємно пахне, освіжає шкіру та є найкращою якістю, яку ви можете мати для догляду за шкірою та розслаблюючої рутини, після використання цього продукту ви почуватиметеся просто чудово. Burt's bees є одним із моїх улюблених брендів для догляду за шкірою.
    Покупець
    14.02.2020
    text_comment
    Запах близький до в'язкості, трохи доглядає.Користую для ніг перед сном.Розмір чудовий.Якість солодка,легка,неважка.Текстура упаковки чудова.Формула легка. користі не помітила користі для мене вже два тижні.
    Покупець
    11.05.2021
    text_comment
    Гарний охолоджуючий крем для ніг. Він не липкий на шкірі. Чудово вбирається після використання. Мені подобається запах перцевої м'яти.
    Покупець
    09.01.2020
    text_comment
    Запах: дещо сильний через м’ятну та чайну олію. Він нагадував мені запах солодкого поло, тому може дратувати тих, хто страждає на алергію або віддає перевагу ароматам Vicks тощо. Але ви бачите, що сидите чверть години багато, а отримуєте менше. Текстура: майже схожа на крем пантен, спочатку ви можете відчути, що він липкий, але через деякий час зникає. Зволоження: від середнього до легкого. Розмір: хороший, корисний як додатковий продукт у догляді, але не обов'язковий. Моя думка в цілому: добре для тих, хто любить міняти продукти між періодом і секундою, але те, що я бачу в цьому, є чимось таким особливим, що я комусь рекомендую. Мій досвід був короткий, але моя думка може змінитися через деякий час.
    Покупець
    05.11.2020
    text_comment
    У той момент, коли ви його наносите, аромат ментолу дає вам відчуття розслаблення. Немає відчуття липкості, звикає відразу. Мені подобається, що він на 99% натуральний.